Friday, October 26, 2007

Syksy Hrr

Todella kivan syysloman jälkeen oli todella raskasta palata taas kouluun ja normaaliin arkeen. Illalla ei millään malttanut mennä nukkumaan ja aamulla taas tuntuu, että velvollisuudet repivät väkisin sängystä.

Toisaalta syksy on tavallaan ihan kivaa aikaa, kun lehdet saavat kauniita sävyjä ja.. BLAABLAABLAA! Syksy on aivan kauheaa! Ilmat kylmenee, puut tulevat suorastaan kaljuiksi, koulu vie hirveästi aikaa ja koko ajan väsyttää. En ymmärrä, miksi olen ennen syksystä tykännyt, sillä tänä vuonna olen jo nyt kurkkuani myöten täynnä tätä kylmää ilmaa ja kiireyttä.

Tällä hetkellä odotan tulevaa talvea, tai pikemminkin joulua. Enkä tarkoita joululla isoa lahjakasaa kuusen alla, vaan sen ihanaa tunnelmaa; ilmassa leijuu hyviä tuoksuja, tavaratalojen jouluosastot aukeavat, kuusi koristellaan, tehdään joulutorttuja ja katsellaan lumen leijailemista taivaalta.

Kylmän sään takia ulkona ei, harmi vaan, pärjää pelkällä hameella ja sukkahousuilla. Jääpuikoksi muuttumista joudutaan siis ehkäisemään farkuilla, mistä johtuvat normaalia tylsemmät asukokonaisuudet. Huomasin, että en ole piiitkän aikaan laittanut päivänasua, joten nyt pistän alle tämän päivän sekä eilisen asun.

Tämän päivän asu oli melko yksinkertainen, mutta tuon H&M:n neuletakin kanssa ei kovin monimutkaiset yksityiskohdat sovi. Siitähän tulisi täydellinen kuvioiden sekamelska. Siispä olen yhdistänyt sen kanssa tummat farkut sekä kengät, kummatkin Hennesiltä. Neuleen alla on perus ruskea T-paita ja ruskeaa sävyä jatkaa H&M:n nahkarannekoru.


Eilisen asu oli tämän päiväiseen verrattuna värikkäämpi. Printtipaita on tilattu Asokselta kesällä, puuron värinen neuletakki on Zarasta. Nahkarannekkoru on H&M:stä, aivan kuten farkutkin.

Asoksesta vielä sen verran, että olen tilannut sieltä vain kerran. Kuitenkin se tilaus meni niin hyvin ja mutkitta, että olisin heti valmis ostamaan sieltä jotain uudestaankin. Asoksessa on nyt ale, ja keräsin sieltä muutamia iiihania vaatteita ja asusteita, jotka voisin klikata kaappiinni vaikka heti!

1. Tämä ihana mekko tuo mieleen jotenkin kreikkalaiset jumalattaret. Suorat laskokset, kermainen väri ja koristelu, I love it!

2. Tämän mekon kaikki ominaisuudet miellyttävät edellisen tapaan silmää: väri, kangas ja yksityiskohdat... Kaikki ihania!

3. Kolmannen mekon sävy on yksi lempiväreistäni. Malli on käytännöllinen ja vaaleanpunainen ruusu kruunaa kokonaisuuden.

4. Tällaista Disney Couture -rannekorua olen himoinnut jo kauan. Oli teemana sitten Mulan, Lumikki tai Liisa Ihmemaassa, mikä vaan käy minulle. Tätä letitteyä ihanuutta voi bongata mm. Nicole Richien laihoista ranteista.

5. Minulla on nyt takki, hanskat sekä kaulahuivi. Ainoa, mikä tuosta kombinaatiosta puuttuu, on söpö ja kiva myssy. Tämä paljetein koristeltun pipon voisin yhdistää myös muihin, kun ulkovaatetuksiinikin!

Vielä tähän loppuun minun on pakko paljastaa koru-heikkouteni: rannerenkaat! Niitä minulta löytyy vaikka minkälaisia; jotkut olen tehnyt itse, toiset taas ostanut. Lisäksi minulla on myös rannekoru-toivelista.

Yllä on siis tämän hetkiset lempirannekoruni.

1. Val.pun letitetyn "Disney-lool-a-like"-korun olen tehnyt itse.
2. Kissankultaa oleva kukkakaiverruksin koristeltu rengas on sopivan klassinen.
3. H&M:n mustavalko-raidalliset korut tuovat jotenkin mieleen Afrikan.
4. Päivänasuissakin esitelty nahkainen ranneke on yksi lemppareistani.
5. Värikkäät "bilehile"-korut ovat Accessorizelta.
6. Violetti nahkaranneke on Pariisista.
7. Keltaisen nahkarannekeen tein itse vyöstä.

Tähän alle lisään taas unelma-rannekoru-listan:

1. Kärjessä on kuvassa näkyvä Hermesin eläin-kuvioinen vaaleanpunainen rannekoru. Vaihtaisin kaikki rannerenkaani ja enemmänkin tuohon ihanuuteen.
2. Toisella sijalla listallani on jo edellisessä kollaasissakin komeillut letitetty Disney Couture-rannekoru.
3. Kolmanneksi haluaisin jonkun aidon tai sitten feikin timanttirannekorun. Oioi olisi hieno!
4. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Lee Angelin kankain päällystetyt rannerenkaat. Boheemeja!


Mitä mieltä olet syksystä? Entä oletko tilannut mitään Asokselta? Ja Minkälaisista koruista pidät eniten?

23 comments:

Anonymous said...

Mäki odotan joulua. Just niiku samallai miten sä odotat, ett sais leipoo piparkakkuja, keskustassa on kaikki joulukortisteet ja istuu olohuoneen sohvalla juomassa kuumaa glögiä ja katsoo ulos kun lumihiutaleet putoaa taivaalta
+ villasukat jalassa :)

Alku syksy on kaunista ku puut on eri värejä jne. inhoon jos tätä ilmaa, mikä on nyt ulkona ..

En ole tilannut mitään asoksesta, mutta varmaan tulen tilaamaan jossain vaiheessa.

Eikai tästä tullu liian pitkä? ^^

Anonymous said...

Itse tykkään syksystä tosipaljon, odotan kyllä synttäreitäni ja joulua.
Ihania asuja etenkin tuo eka =)
Nyt rupesi heti mieli tilamaan asokselta, juuuuri kun ajattelin etten tarfvitse sieltä mtn :D

naurava nauta said...

lee angelin korut ovat ihanat!

Anonymous said...

Minäkin odotan joulukuuta ihan älyttömästi. Sitä tunnelmaa ja kyllä, vähän myös lahjoja (synttäri ja joulu). :>>

Minä haluaisin osata käyttää käsikoruja. En vain koskaan löydä kaupoista mitään, joka pysyisi ranteessani, nimittäin ranteeni ovat melko kapeat. :/

merikarhu said...

Mitä mieltä olet syksystä? Syksyllä minulle tulee aina semmonen olo, että kaikki tarvittava on saatu tehtyä ja saa omistautua täysin joululle!
Minulla on synttärit ja nimipäiväkin joulukuussa, joten minulla on hyvinkin paljon aihetta juhlaan. Joulu on vuoden parasta aikaa<3

Entä oletko tilannut mitään Asokselta? En, mutta kyllä tekisi mieli ;)
Ja Minkälaisista koruista pidät eniten? Korvakoruissa pidän eniten napeista, rännekoruissa en pidä muovirinkuloista, tykkään hmm.. hankala sanoa. ei ole lemppareita.
Kaulakoruissa tykkään vähän "oudoista" koruista, eli riipus saa olla esimerkiksi barbie-harja tai miniradio (sellainenhan minulla onkin!) En ole perinteisten korujen suuri ystävä.

Anonymous said...

Olen niin kateellinen tuosta H&M:n neuleesta :<

Anonymous said...

ottaisin saman tien myös tuon hermeksen korun mutta myös sekä disney couture korun että lee angelin korut. kaikki ni on ihania

Anonymous said...

Tykkäilen tosi paljon alkusyksystä, kun on ihana värimaailma ulkona ja suht lämmin. Mutta sekin loppui jo kauan aikaa sitten. Ulkona on ällöttävän harmaata, kaikki puut ovat melkein kaljuja, on kylmä eikä yhtään huvittaisi mennä ulos. Hirveästi koulustressiä, ja pimeä alkaa tulla jo viiden aikaan. Hyi. Mutta sitten kun joulu lähestyy ja kaunis lumi peittää maan, niin se on tosi kivaa :)

En ole tilannut Asokselta mitään, mutta miksen joskus voisi tilatakkin.

Kylläpä tuli romaani.

Anonymous said...

Eniten tykkään kesästä ja joulusta :) juuri siitä tunnelmasta!

Tykkään paljon erilaisista koruista, etenkin rannerenkaita omistan monia erilaisia.

Ihania nuo Asoksen vaatteet! etenkin tuo kreikkalaistyyppinen paita tosi kiva

Anonymous said...

mua on pitkään häirinnyt ja ärsyttänyt tää sun tekstin fontti. sitä on erittäin vaikee lukee varsinki pariisi postaus oli ihan kamee "luku hetki".uusimmat asusi eivät ole sen kummempia ja ekassa kuvassa jalkasi on ihan oudosti ja ei edes näytä jalaltasi.
ottamasi kuvien laatu on erittäin surkea, varsinkin kolmessa viimeisimmässä.

diamond said...

Oon niin kateellinen tosta villatakista!

Anonymous said...

aivan ihana toi ensimmäinen asu ! :D itse pidän syksystä kovasti, etenkin juuri siitä alkusyksystä :) mutta joulu menee kyllä kaiken edelle, se tunnelma ja kaikki on niin sanoinkuvailematonta ! :D en ole koskaan tilannut mitään asokselta, mutta olen kyllä käynyt netti sivuilla ihastelemassa tuotteita :D

Anonymous said...

Vihaan syksyä! On niin kylmää ja märkää ja koulu vie kaiken ajan. Aamuisinkin on niin pimeää, tekisi mieli vain nukkua kevääseen asti!

Anonymous said...

Vihaaaaan syksyä!

Aamuisin herään herätyskellon kamalaan ääneen, vedän nopeasti päälle farkut ja neuleen, valitsen korut, menen syömään aamiaista ja meikkaan ja sitten lähden puolunessa talsimaan pimeässä koululle.

Enm ole tiannut, mutta aion. :)
Onko Disney-koruja asoksella?!

Anonymous said...

oih, toi ihana h&m neule! Toi ei oo vissiin Ruotsiinkaan vielä rantautunut, tai ei ainakaan niihin h&m:iin jotka kolusin hikipäässä läpi etsien tota :D turha reissu! no okei, en mä sinne pelkästään ton takia lähtenyt :D

Anonymous said...

En tykänny syksystä ennen, mutta nykyään se on ihan kiva. Saa pukeutua lämpimiin vaatteisiin, muttei silti mihinkään toppatakkiin :D Voi alkaa käyttää saappaita, polttaa kynttilöitä ja haaveilla joulusta. Tänään sisustin jo huoneenikin jouluisemmaksi :) Mutta ok, vois se joulu ja talvi jo tulla. Haluun päästä leipomaan. Ui haluisin Asokselta jotain. Eikö se muka oo tulossa Helsinkiin, vai oonko mie nähny vaan unta :D Paksut rannekorut on kivoimpia..mutta saatan kyllä saada joululahjaksi sellasia korallin värisiä, eripaksusia helmiä..nekin on kivoja.

jonna said...

Teetkö itse blogisi ulkoasut? :)

Kaunista said...

Ihania nuo Asoksen mekot! Täytyy käydä katsastelemassa sivuilla :)

Anonymous said...

Ihana tuo toinen asu!
Itse rakastan syksyä, mutta voisihan se talvi ja joulu tosiaan tullakin..! :)

Poni said...

Ennen en oo tykänny syksystä oikeesn, mutta tänä syksynä olen jotenkin jopa päässyt nauttimaan syksystä. Ihme paraneminen minulle :D. Tosin nyt tänä syksynä minulla on ollut nuha joka tuntuu kestävän ikuisuuden, eikä ikinä lähde pois! No, ehkä se tästä. :)) Kiva blogi on, ihanan pitkä oli tuo Pariisi postaus

Anonymous said...

Olen kauan himoinnut siroja puubangleja. Tuntuu, että kaikki puurannerenkaan ovat kauhean paksuja ja kulmikkaita.

Anonymous said...

Ja niin, himoitsen myöskin Disney Couturen koruja!

läura said...

Joulu.<33 ihanien piparien tuoksu ja kauheest kynttilöit.mmut sit joulu on ihan tyhmä joss on ihan vähä lunta vaa. ;//