Sunday, October 28, 2007

Pikku Prinssi

Tämä viikonloppu oli yhtä juhlaa - kirjaimellisesti. Eilen oli kaverini synttärit, kun taas tänään juhlittiin minun synttäreitäni (olivat vko.sitten.)

Muutenkin tämä päivä meni melko kiireisissä merkeissä, sillä piti siivota huone ja lukea seuraavalle äikäntunnille kirja. Jokainen sai valita listalta yhden kirjan, joka tulee esitellä koko luokan edessä. Valitsin kirjan Pikku Prinssi, sillä se oli jo ennestään tuttu.

Neljännellä luokalla luin Pikku Prinssin ensimmäisen kerran, mutta pakko myöntää, että en tajunnut siitä oikein mitään. En myöskään pitänyt siitä. Nyt, kun luin sen uudestaan, tykkäsin todella paljon. Ainoa miinus oli kirjan alusta loppuun yllä pysyvä haikean surullinen tunnelma, mutta toisaalta, ei kaikissa kirjoissa tarvitsekkaan seikkailla bilettävät ja turhamaiset teinidraamakuningattaret (Gossipgirl.)

Ehdin juuri ja juuri lukea kirjan loppuun, ennen kuin vieraat saapuivat. Ensin syötiin, sitten katseltiin leffoja. Lahjojakin tuli sopivasti, alla muutamia:


Kummitädiltä sain nämä kaikki aivan ihanat Marimekon pussukat. Kätevästi kolme eri kokoista ja väristä, jokaiselle löytyy varmasti oma käyttötarkoituksensa. Tummanoranssin taidan ottaa kouluun penaaliksi...


Tämän Pariisin eriskummallisista putiikeista kertovan kirjan sain perhetutultamme. Aivan mahtavia kuvia koko kirja täynnä!


Tämän hauskan värisen ja muotoisen clutchin sain kavereiltani. Clutchin sisältä löytyi 30 € lahjakortti Seppälään. Ajattelin säästää sen ensivuoden elokuuhun, jolloin Hanna Sarénin mallistot tulevat myyntiin...


Viimeiseksi sain kaverilta tämän aivan ihanan H&M Trendin bling bling-käsikorun. Muita koruja ei tämän kanssa tarvitsekkaan, sen verran huomiota herättävä se on. Koru varmasti myös jakaa mielipiteet eri ääripäihin. Minulla itselläni siitä tulee mieleen ne marmeladipallot Vihreät kuulat! :D


Yllä vielä päivänasu. Teemana oli siis tylsä tavis, mutta piristyksenä toimii tuo Hennesin smaragdin vihreä käsikoru. Violetti paita on H&M:n miestenosastolta. Hävettää myöntää, mutta farkutkin ovat H&M:n. Pitäisi varmaan vähentää... Ainiin joo! Luumunvärinen lakka on Pariisin Sephorasta. On muuten todella hyvää lakkaa, kuivuu nopeasti ja kestää pitkään.

Oletko lukenut Pikku Prinssin? Jos olet, mitä pidit?



44 comments:

Chanske said...

http://www.chanskes.blogspot.com/

Käykääs katsomassa minunkin blogia. Uusihan se on, mutta olis kiva saada palautetta.:>

Anonymous said...

tuo "clutch" on kylläkin meikkipussi...

Poni said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ihania lahjoja, ja hirmuisesti onnea! :) Pikku prinssi on yksi parhaita kirjoja jota olen lukenut, suuniteltu tatuontinikin liittyy kyseiseen kirjaan. Hiukan ihmettelin tuota pakko-lukea-äikän-tunnille-juttua, siis saako teillä valita noinkin lyhyitä kirjoja luettavakseen..?

Poni said...

Ihania noi marimekko pussit. Tyhmää jonkun tulla tänne mainostamaan omaa blogiaan :DD kröhömkröhöm chanske.

Milla said...

Pikku prinssi on kirjahyllyssä ollut odottamassa parisen kuukautta; luen sen heti kun kerkeän!

Anonymous said...

Aivan ihania lahjoja sait. Pidän tuosta tumman oranssista todella paljon! ;-)

Anonymous said...

Marimekon pussit on niin kivoja:) Ihanan värisiä nuo:D

Anonymous said...

hirvee toi käsikoru

Anonymous said...

Kaverilta 30 euron lahjakorin. Huhhuh. Ei löydy multa tollasia kavereita..tai ainakaan niillä ei oo varaa tollasiin. Marimekko pussukat oli tosiaanki heinoja. Pikku prinssi ON hyvä! Ja täytyy antaa kerranki huonoa palautetta: päivän asu oli aika ruma. Sry.

Anonymous said...

heinoja joo..

jonna said...

Myöhäiset synttäri onnittelut! :)
Ihania lahjoja, mulla on tommonen marimekon pussukka (se jonka ajot ottaa penaaliksi) vaaleanpunaisena jossa on raitoja.

Anonymous said...

itse olen lukenut pikku prinssin, mutta siitä onkin jo muutama vuosi. silloin se oli mielestäni tappo tylsä, pitäisi varmaaan lukea uudelleen. onnittelut minunkin puolestani, kivoja lahjoja sait ! etenkin marimekon pussukat ovat suloisia. pidän blogistasi kovasti jatka samaan malliin !

Anonymous said...

ihana sun blogisi! olen alkanut seurata vasta vähän aikaa sitten, mutta jo jäänyt koukkuun :>

veera s. said...

nam mitä pussukoita :)) harmi kun ovat sen verran hintavia, ettei aina viitsi ostella :S

Anonymous said...

Sulla on hieno blogi : )

Tiedän, että tämä ei liity mitenkään aiheeseen, mutta miten sait sivuillesi taustakuvan? Minullakin on blogi bloggerissa, mutta ei hajuakaan miten saisin taustakuvan.

Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää!

Anonymous said...

Kivoja noi marimekko pussukat! :> kelpais mullekkin, itse kun omistan vain ikivanhan, tylsän ja kulahtaneen marimekko pussukan joka on saanut toimia penaalinani varmaan jo 6 vuotta :D

ja ei,en ole lukenut pikku prinssiä. Kiinnostaisi kyllä (:

Anonymous said...

Rannerengas on iiihana. Juuri sopivasti blingiä. Mulle kanssa.

Strawberry Swing said...

Joo, ihania noi marimekon puusukat hieman hintavia ja itsellänikin on. Ja toi kirja näyttää just niin ihanalta, unelma!
Kieltämättä hieman tylsä toi päivän asu, paitsi et toi paita ja pikkuprinssiä en oo lukenut , mutta ehkä pitäis.
-minna-

Anonymous said...

Aivan ihania lahjoja!!:)
etenkin tuo kirja varmasti mielenkiintoinen..

merikarhu said...

Olen niin rakastunut tohon blingikoruun, näytti tosi hyvältä kädessäsi tänään koulussa. Sitä voi olla kyllä vähän hankala yhdistää mihinkään. 8)

Anonymous said...

Pikku prinssi<3 se on maailman ihanin kirja,oon itekki lukennut äikän tunneilla sen. Olen sulle iha sairaan kateellinen kun olit ostannu Pariisista sen pikkuprinssi penaalin. Tiedätkö ssako niitä Suomesta? :)

noraa said...

<3 Oi Pikku Prinssi kirja on paras minkä ikinä olen lukenut :O luin sen kyllä vasta tässä pari kk sitte - ja koulua varten. Tein kyseisestä kirjasta siis äidinkielen tunnille kirjaesseen ja siitähän tuli 9 kun aloin oikein pohtimaan kirjan tarkoitusta ;) tosi ihana kirja ja äitini lupas ostaa sen mulle joululahjaks, namm !

Ja piti vielä kehua, että blogisi on paras mitä luen ja ihan koukussa. Jatka samaan malliin !

Anonymous said...

pikku prinssi on ehdottomasti yks lemppareistani. mulla on se englanniksi ja suomeksi. ja joo, itse ainakin käytän tuota "clutchiasi" meikkipussina....

Anonymous said...

ihania noi Marimekot:D Tosi paljon onnee synttäreistä tosi myöhään:D!!

Anonymous said...

Olen viime aikoina koukuttunut pahasti blogiisi! Tyylisi on melko erilainen kuin minulla, mutta postauksiasi on kiva lueskella, ja tekemäsi kuvat ovat hienoja.
Kiitos!

.... said...

mä luin pikku prinssin kanssa joskus ala-asteella enkä paljoakaan siitä muista, se oli niin sekava.
Noi marimekot on ihania kun niiden sisävuori on erivärinen. Mulla on kanssa tuo oranssi, mutta pikkasen isompana :)

Anonymous said...

Tajusin vasta että olet ottanut tuon sydän idean topshopin sivuilta. Eli tuo sydän joka on osoitteesi vieressä on topshopin sivuilla

Anonymous said...

Kivoja lahjoja olet saanut =)
Joskus pienenmpänä luin pikku prinssin kun kuulin että sen kirjailijan lentokone oli pudonnut ja kadonnut jonnekkin ja alkoi kiinnostamaan.
Ja hyvää myöhäistä syntymäpäivää
28 päivää mun synttäreihin jee :D

kermakakkumekko said...

vika anonyymi: Ihan itse olen piirtänyt. Se on vain saman värinen kun topshopin...

Anonymous said...

KermaKakkuMekko sanoi...

vika anonyymi: Ihan itse olen piirtänyt. Se on vain saman värinen kun topshopin...

-mutta on sama kuviokin. et voi kiistää matkimista.
-tosi ärsyttävää ku et koskaa uudista

Anonymous said...

pikku prinssi on minun mielestäni pikkulasten kirja eikä nuorten naisten (elleivät sitten lue sitä lapsilleen). Minä en lue lastenkirjoja koska en ole lasten tasolla.

ISTUTKIN AIKA PERVOSTI TUOSSA KUVASSA! MIKSI?
etkö osaa istua tavallisesti sohvalla miksi pitää levitellä jalkoja selkänojan päällä yök yök!!

jos poistat tämän kommentin, et kestä kuulla totuutta ja mielipiteitä!

onko tuo jokin erikois poseerausasentosi jos saa kysyä? sori vaan mut voisitko pysyä "tavallisissa poseerauksissa" asusikin on sellainen, mitä minä käyttäisin korkeintaan yöpukuna. Että keksi parempia ideoita ja parempaa kuvattavaa please!
hirvee käsikoru, oikea tommonen rihkamaroska sori vaan! samoin noi clutchin meijän mummon vintiltä ja kirppikseltä sais tommosia ilmaseksi.

noraa said...

Päivänasusi on tavallinen sunnuntaille, mutta mielestäni tuo smaragdinvihreä käsikoru ei sovi muuten noin rentoon ja tavalliseen vaatekokonaisuuteen. :f

noraa said...

Viimeinen Anonymous:

Pikku prinssiä voi pitää lasten kirjana, mutta se on myös nuorten ja aikuistenkin kirja. Kirjaa lukemalla on mahdollisuus tehdä kirjasta omanlaisensa. Ja kirjassa on myös paljon asioita, mitä lapset eivät välttämättä tajua.

Anteeksi, oli pakko kommentoida vielä :D

Anonymous said...

Olen seurannut blogiasi noin 3 kuukautta. Luulet että pukeudut jotenkin omaperäsesti ja asukokonaisuutesi ovat täysi 10. Mielestäni pukeutumisessasi ei ole mitään omaperästä. Kaikki vaatteesi on ostettu H&M:stä mikä ei todellakaan ole omaperästä ja toiseksi yrität pukeutua muodin mukaan mikä ei kyllä onnistu sinulta.

Olen samaa mieltä yhden anonyymin kanssa, en koskaan käyttäisi tuota miesten luumu paitaa kaupungilla, korkeintaa yöpaitana. Se ei todellakaa istu sinulla

Strawberry Swing said...

saako sellasta kysyä että miten oot saanut ton biisin kuunneltvaksi tonnne sivulle

Anonymous said...

Monet lapset ovat muuten sitä mieltä, että Pikku prinssi on tylsä ja joidenkin mielestä pelottavakin. Yleensä se tulee luettua vasta vähän vanhempana.
Jaa, että pervo asento? Toivottavasti anonyymi et pahastu, että hajosin tuolle kommentille.
Niin, kommentin pointti oli tulla kehumaan blogisi hyviä kuvia ja noita ihania marimekon pussukoita.

Anonymous said...

toi vihreä, suurin, marimekon pussukka on aika magee. kelpais mulle. käsikorua en itse käyttäisi, mutta varmasti sopii jollekulle!

niin ja pikku prinssi on todella kaunis kirja.

Anonymous said...

tosi moni seuraa sun blogia tosi aktiivisesti, ja tiiät sen itekkin. mutta miksi ihmeessä bloggaat ns. kerran viikossa?
minä en kyllä enää aio lukea päivittäin tätä blogia kun aina vaan samat jutut pyörii...

Anonymous said...

ON SE KUMMA KUN ET KESTÄ PALAUTETTA! MIKSI POSEERAAT TUSOSA KUVASSA "PERVOSTI! MIKSET NORMAALISTI?? ONKO VAIKEA KESTÄÄ PALAUTETTA? BLOGISI ON HUONO, OLET LAPSELLINEN ETKÄ PÄIVITÄ TÄTÄ KERMAKAKKAA!

kermakakkumekko said...

Voi herran jumala, anonyymi, en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa? :D En ainakaan tahalleni ole tuossa kuvassa pervosti. Myönnän että asento on kyllä outo ja olen pahoillani, jos tästä jää jotain traumoja tms.

Olen pahoillani että en ole ehtinyt vastata kommentteihin. Asia on nyt vain niin, että aikani menevät kouluun ja postauksien suunnitteluun sekä tekemiseen. Lisäksi minulla on paljon harrastuksia. Valitettavasti minä pidän tätä blogi harrastuspohjalta ja en aio tehdä tätä kuin työtä. Päivitän milloin haluan ja jos et jaksa odottaa, niin ei tarvitse. Lue muita blogeja sillä välin.

Ja mitä tulee asuuni ja pikku prinssin lapsellisuuteen, kaikki ovat milipiteitänne, joihin en voi sanoa juuta enkä jaata. Mutta kiitos!

Anonymous said...

itselläni on syntymäpäivät ensi viikon lauantaina, niin pitäisiköhän jotain kaveria vinkata ostamaan myös tuollainen marinmekon pussukka, nii kun olen katsonut jo pitemmän aikaa, mutta en ole vaan saanut ostettua. :D

mutta niin, kyllähän tuota seppälän meikkipussia/clutchia (miten itse sitten tykkää ajatella) voi käyttää aivan mainiosti molempiin tarkoituksiin.

minultaki saat onnentoivotuksen hiukan myöhässä !

läura said...

ihanaa.<3

Anonymous said...

Pikku prinssi on aivan ihana kirja, aikuisillekin! Kirjaa pitää osata lukea ja kaikkea tätä näkee ympärillään kun oikein osaa katsoa, varsinkin aikuisten maailmassa, siksi en pidäkään tätä kirjaa lastenkirjana, vaan aikuisten. Varsinkin ketun ja prinssin kohtaaminen on koskettava.