Saturday, August 25, 2007

Hanna Sarén

Minun lempi vaatesuunnittelijani ovat aina löytyneet ulkomailta. Stella McCartney ja Chanel ovat ihania, Bibakin on hauska. Olen aina kuullut jostain suomalaisesta vaatesuunnitellijasta Hanna Sarénista ja yksi päivä päätin ottaa sitten hänestä enemmän selvää. Minulla ei ollut mitään hajua, että minkälaisia vaatteita hän suunnittelee, mutta kuulemma on hänen luomuksia nähty myös Sinkkuelämää-sarjassakin.

Kävi ilmi, että Hanna Sarénin vaatekauppa on tässä melko lähellä kotiani ja päätin yksi päivä käydä siellä. Vaatteet olivat aivan ihania ja kaupan yksinkertainen sisustus oli upea. Eniten kiinnitin huomiota Hannan pikkulaukkuihin ja kännykkäpusseihin/kukkaroihin, jotka olivat joko koiranpään (?) tai ankan muotoisia. Ne oli koristeltu hileillä. Samanlaisia sai myös avaimenperänä sekä hiuspinneinä. Ainoa, mikä vähän otti päähän, oli liian korkea hinta. On se kumminkin ymmärrettävää, sillä jos haluaa elättää itsensä vaatesuunnittelijana (varsinkin täällä Suomessa), pitää pyytää korkea hinta. Hannalta löytyi myös upeita kenkiä ja muita vaatteita.

Hanna alkaa nyt puskea monen muunkin Suomalaisen tietoisuuteen. Hän nimittäin on mukana
L'Oréalin Elnett Satin -lakkapullon 40-vuotis-kampanjassa. Hanna suunnittelee juhlapullon naisfiguurin ja siihen kuuluvan satiinipussin, johon kyseisen lakkapullon voi helposti sujauttaa. Kyseisiä lakkapulloja saa siis syyskuussa.


Toinen tieto, mikä ainakin minua ilahduttaa ehkä jopa enemmän, kun lakkapullo-uutinen: Hanna suunnittelee Seppälälle 120 mallin vaatemalliston, joka on pitkäaikainen ja tarjonta vaihtelevaa. Toivoisin, että vaatteet eivät olisi sellaisia karkin pinkkejä tai banaanin keltaisia, mitä Seppälältä ollaan yleensä totuttu saamaan. Saisi tulla jotain omaperäisempää ja murretunsävyisempää. Ainoa huono puoli tässä on, että mallisto tulee vasta ensi vuoden elokuussa. Onpahan ainakin jotain odotettavaa! :>


Kuvassa Hanna ja hänen suunnitelemansa koiranpään (?) muotoinen pinni.

Mitä mieltä olet Hanna Sarénista?

10 comments:

Anonymous said...

en ole paljoa tutustunut mallistoihin, mutta vaikuttaa söpöiltä varsinkin nuo laukut tjn :)

Anonymous said...

sori kun viilaan pilkkua mutta kampanja kirjoitetaan yhdellä peellä :-)

Anonymous said...

Ihan pakko sanoa, en haluaisi vaikuttaa ilkeältä vaan sanon tämän kaikella ystävyydellä (pidän paljon blogistasi), mutta sanoja "myös" ja "kin" ei voi käyttää samassa lauseessa, ne tarkoittavat samaa! Asia on sama kuin jos sanoisit englanniksi: It has also happened in my life too. Siis, turhaa toistoa eikä ole kieliopillisesti oikeinkaan. :) Mutta virheitä sattuu.. :) Kannattaa kuitenkin opetella kirjoittamaan oikein tuollaiset jutut.

Anonymous said...

Olisi ollut kiinnostava nähdä vähän kuvia myöskin noista luomuksista. Tietenkin jos netistä ei löytynyt kuvaa niin ei voi mitään, toivottavasti yritit edes katsoa koska mielestäni tähän postaukseen olisi kuulunut laittaa myös joitain luomuksien kuvia käsityksen saamiseksi ...

Anonymous said...

Hanna Saren tuo minulle mieleen aina tantamaiset pellavavaatteet, äidiltäni löytyy nimittäin yksi Hannan luomus ja se on kuvaukseni mukainen : D

Anonymous said...

Unohdin sanoa, että pari kertaa Hannan kaupassa pyörähtäessäni olen löytänyt sieltä jotain kivaa. Eli kyllä hän suunnitelee kivojakin juttuja.
P.s. tässä taitaa tuo blogiosoitteemekin olla oikein :-)

Anonymous said...

Kun nyt muutkin viilaa pilkkua niin pakko huomauttaa että suomalainen tulee pinenellä, niinkuin kaikki muutkin kansalaisuudet ;)

Anonymous said...

Hahaha, hyvä huomautella kielioppivirheistä ja sitten itse itse kirjoittaa väärin :D Hyvä minä.

kermakakkumekko said...

Kiitos kommenteista! Anteeksi hölmöt kitjoitus virheet ja kuvia en Hannan luomuksista valitettavasti vaan löytänyt. Eli siis eiköhän kannata käydä katsomassa ihan paikan päältä ;)

Anonymous said...

Toi sun nahkatakkis on ihana, ite oon katellu saman tyyppistä onlyltä, myös kastanjan värisenä mutta hinta on jotain satasen. Katon joka kerta käydessäni olisko se alessa mutta ei mikään niin hyvä taida ikinä olla...Kielioppi virheistä ei kannata välittää, eiks oo tärkeintä että kirjottajan persoonallinen puhe tyyli ja murre tuo teksteille väriä, niin kauan kun se on ymmärrettävissä.Siis ei hän tää oo mikään äikän tunti...?