Sunday, August 26, 2007

...

Niinkuin melkein kaikki bloggaajat ovat tässä valitelleetkin kiirettä, samaa tekstiä joudun minäkin toistamaan. Postaustahti on nyt näin koulun alun takia aika hääppöistä, mutta blogiani en missään nimessä aijo lopettaa, vaikka valitettavasti sellaista on joskus käynytkin mielessä.. Totuus on kumminkin se, että olen koukussa bloggaamiseen, minne muualle voisin laittaa ylös ostokseni tai mieleiset muotivillitykset?

No mutta asiasta toiseen; tänään kävin kaupungilla ja sieltä tarttui seuraavaa:

Olen tooodella pitkään katsonut Hennesillä sellaista tekonahkatakkia, mutta en silloin aiemmin sitä kuitenkaan uskaltanut ostaa. Nyt niitä on tullut taas H&M:ään ja tällä kertaa rohkenin sellaisen mukaani ottaa. En ihan mustaa ostanut, tuntui liian "rankalta" minulle, eli päädyin sitten kastanjanruskeaan. Tämä ei kuitenkaan toimi minään talvitakkina, eli se edellisen postauksen a-linjainen talvitakki on edelleen hyvin tervettullut vaatekaappiini. Tekonahkatakillani hintaa oli siis 49,90€.



Sitten ostin myös harmaan perusmekon, joka on H&M:n Trendin Organic Cotton-mallistosta. Luulin muuten, että tuo kyseinen Organic Cotton-mallisto olisi ollut vaan hetkellinen, mutta nyt sitä on tullut koko ajan vaan enemmän ja ainakin Forumin Hennesissä sille on jo tullut oma "osasto". On tainnut tulla pysyäkseen..



Ostin myös lisää eri värisiä Hama-helmiä, sekä sellaisia rintaneula tyyppisiä kiinnitys-juttuja, jotta voin tehdä niistä helmistä sitten rintakoruja. Niistä lisää sitten myöhemmin..

Ah kyllä valkoinen näyttää hyvältä kesän ruskettunutta ihoa vasten. Kuvat Face Hunterilta..















15 comments:

Anonymous said...

Ihana, ihana nahkatakki! itekkin oon katellut tota mutta rahapuutteessa ei ole tarttunut mukaan :> Ihanan värinen, paljon kivempi kuin musta. Mekko on kans kiva :--)

Anonymous said...

Itekki oon katellu tota samaista tekonahkatakki :d

Anonymous said...

Kyllä vaan nahkatakin pitää olla musta ;)

Anonymous said...

mun mielestä tuo nahkatakin väri on just ihana! voispa täällä vielä käyttää kevyitä takkeja, jäädyin tänä aamuna ohkaisessa villakangastakissani. :--D

Anonymous said...

Paljon maksoi tuo Organic Cotton -mekko? :)

Anonymous said...

hahaa, olit siis se hapsulaukku-tyttö! ihmettelinkin kun katselitte niin pitkään. et kyllä saanut nyt ihan oikeaa kuvaa minusta, en tainnut olla mikään iloisin näky kuumeeni takia=D

Anonymous said...

mäkin oon katellu tota nahkatakkia, mutta taitaa jäädä ostamatta kun just tilasin h&m:stä yhden takin ja tänään löysin toisen, jonka aijon ostaa. Ei mulla oo varaa ostaa kolmea takkia kuukauden sisään :DD

nana said...

Everyn kanssa piti kysyä samaa. Onneksi tuo Organic Cotton ei ollut mikään hetkellinen juttu, minä ainakin tykkään kovasti niistä tuotteista!

Anonymous said...

Kiva takki <:

Lise said...

IHANA TAKKI! Itse keräilen rohkeutta, josko ostaisin :)

Anonymous said...

voi upea nahkatakki! itsekkin olen sellaista miettinyt, mutta kävisi ehkä turhan kalliiksi, kun en kuitenkaan tiedä tulisiko pidettyä..

kermakakkumekko said...

Joo eli siis mekko maksoi 9,90€. :))

Anonymous said...

ÄÄÄ, mitä mitä mitä miten vieläkin löysit tollasen takin?!:OO itse keväällä tuosta ruskeasta haaveilin mutta ne loppuivat ja lähetin postia h&mlle tuleeko niitä lisää ja sanovat että ei tule ja nyt sulla on tommonen, joo epistä..:((

kermakakkumekko said...

anonymous: Voi vitsi.. :( Forumin hennesistä löysin.. suuntaa sinne! :))

Anonymous said...

Kerran HS-kuukausiliitteen taustatiedot piti tutkia, ja tähän törmäsin, niin sanonpa että luomupuuvilla-mallistosta, joka on englaniksi "orcanic cotton" -mallisto ei varmasti poistu vähään aikaan, kun nykyään (takapiha)vihreys on niin in. Ja on se hyvä käyttää ympäristö-ystävällisiä tuotteita.