Thursday, August 23, 2007

Kyllä se talvikin tulee. MUTTA EI VIELÄ!

Vaikka kuinka haluaisi takaisin siihen hetkeen, kun kesäloma alkoi, on pakko hyväksyä se tosiasia, että tämän syksyn jälkeen tulee myös talvi. Onhan siinäkin omat ilonsa; lumi, koti-illat, joulu ja sen tunnelma. Vaikka en itse oikein kylmästä pidäkkään, siitäkin voi löytää hyvät puolet: Saa pukeutua ihaniin lämpimiin vaatteisiin, joiden tummat sävyt värikkäillä yksityiskohdilla höystettynä tekevät olon mukavaksi, sisällä sekä ulkona. Itse en ole vielä hankkinut mitään talveen liittyvää vaatekappaletta. Lämpimistä säistä huolimatta kannattaa silti aloittaa niiden metsästys ajoissa, sillä mikään ei ole kauheampaa, kun juuri elokuussa ihastelemasi talvitakki onkin jo ostettu, kun syyskuussa sitä palaat ostamaan. Huonompaan tyytyminen ei aina ole mukavaa. Olen laatinut tähän alle listan, jonka haluaisin tänä talvena toteuttaa. Siihen kuuluu ne kaikki talven perusvaatteet, takista saappaisiin.



Ykkösenä on ehdottomasti uusi ruskean/harmaan sävyinen a-linjainen takki, jossa voisi mielellään olla joku kiva yksityiskohta, esim. söpöt napit. Toisena listalla on Stella McCartney-tyylinen harmaa-musta-valkoinen kaulahuivi, jossa saisi olla juuri tuollaisia talvisia kuvioita.. Lapasetkin voisivat noudattaa tämän tyyppistä kuvointia/värimaailmaa. Kolmantena haluaisin tummien ulkovaatteiden piristykseksi jonkun värikkään (mutta ei räikeän) myssyn. Viimeisenä ostoslistallani on kastanjanruskeat (saa olla tummanruskeatkin), nilkkaan asti menevät saappaat. Pyöreä kärkiset olisivat kivat.. :)

Mitä asioita kuuluu sinun talvi-ostoslistallesi?

Ilmat kylmenevät pikku hiljaa, mutta ihan takkia en vielä silti ala käyttämään. Sen sijaan ostin ison hauskasti kuvioidun hupparin H&M:n miestenosastolta, pienintä saatavilla olevaa kokoa M. Minulle se on siis jätti, mutta siihe on kiva tuulen yllättäessä kääriytyä. Hauskana
yksityiskohtana on vihreä hupunvuori. Hintaa 29,90€.






12 comments:

Anonymous said...

Ostoslistalla kaulahuivi sun muut, ehkä joku takka ja jotain. Kiva huppari :>

Anonymous said...

Haha, joo, takkahan pitää ostaa! Tarkoitin siis takkia :--D

Styledrop said...

Katoin itsekin tuota hupparia, mutta saa nyt vielä jäädä osaltani. ah, nuo saappaat olisivat hyvä lisä kokoelmaani:)

nana said...

onpas kiva huppari :)
ja ostoslistalla on hmm, nahkalaukku ja ehkäpä jotkut nahkahansikkaat. Paljon asusteita ja muuta kivaa :)
+ neuleita minulla on liian vähän :s

Anonymous said...

en tykkää oikein tost ahupparist,aikas kaamea!

Iinu said...

suloinen baskeri, löytyy omaltakin ostoslistaltani. ja kivat nilkkurit tai muut töppöset täytyy saada, samoin nahkakäsineet.
minä niin rakastan talvea.<3

Anonymous said...

Hahaahha takka :'''D Toi itseasiassa sopi kyllä hyvin kysymykseen, mitä talveksi tarvitsee ostaa ;)

Anonymous said...

Aivan ihana tuo kollaasin vadelman(?) punainen myssy. Vois koittaa ite tehdä semmosen.

kermakakkumekko said...

Kiitos kommenteista! :>

Anonymous said...

Heyy ihanat saappaat! mistä ovat?

Anonymous said...

kiva huppari!

Anonymous said...

mun ostoslistalta löytyy tottakai joku kiva muhkea kaulahuivi, sellanen vähä löysä ja roikkuva pipo, mut ei paljo!jotko mustat nilkkurit oiskanssa ihanat, muttakärsin melko kroonisesta rahanpuuttesta, joten saa nähdä... :s :D