Wednesday, June 4, 2008

wau

OIOI, nyt on jo kolmas ilta menossa täällä. Päivät ovat menneet huuurjan nopeasti, huomenna me jo matkataankin lentokentälle ja sieltä sinne Suomeen. No, nyt elän vielä hetkessä ja en ajattele sitä. Oikeasti on kyllä ihan kiva palata kotiin... =)

Eilen illalla tapahtui jotain tosi jännää. Istuin täällä hotellihuoneessa, olimme juuri menossa syömään alapuolellamme olevaan ihanaan pikku kahvilaan iltapalaa. Yhtäkkiä kadulla alkoi soimaan suloista pianon soittoa ja hetken sitä kuultuani tajusin kappaleen olevan yksi Amelie-elokuvan ihanista biiseistä. Samaan aikaan vastapäisen talon katolla käveli kissa ja hetkessä tuntui, kuin aika olisi pysähtynyt. Pysähdyin katsomaan kissan sulavia askelia katonharjalta toiselle musiikin tahdittaessa sen liikkumista. Kadulla kävelleet ranskaa höpöttävät ihmiset eivät tajunneet tätä taianomaista hetkeä, tai mistä minä tiedän. Ehkä tällaiset jutut ovat heille jo arkipäivää.

Tässä kolmannen päivän kuvia...


ME LÖYDETTIIN SE AMERICAN APPAREL. SE OLI OLLU KOKO AJAN IHAN MEIÄN LÄHELLÄ. Täältäkin tein jotain löytöjä...


Minulla on ollut aina sellainen pieni haave. Aina kaikissa leffoissa tähdet söivät nuudeleita tuollaisista paperiastioista ja aina ajattelin salaa, että minäkin haluan syödä nuudelini sellaisesta. Ikinä en tähän päivään asti ole saanut haavettani toteutettua, kunnes tänään löysimme nuudeliravintolan, josta sai pahviset astiat mukaan. JEE!


Tässä tällaista perus turistikuvaa...


Pakko yksi pikku päivän ostos laittaa tähän, se oli minusta niiiin söpö. Matkamuistomyymälästä löysin tällaisen aivan ihanan meikkipussin, joka muistuttaa jotain vanhaa ranskalaista antiikkipussukkaa..

Moikka, huomenna tulen jo takaisin. Kuunnelkaa Amelien biisejä, ne tuovat niin Pariisin mieleen! ;)

29 comments:

Anonymous said...

Jes eka! Ihana teksti! Vau, oon niin kade. Ja arvaa mitä! Mä oon kans aina halunnut syödä nuudelipaketeista, ja aijon toteuttaa sen haaveen vielä joskus!

Anonymous said...

kivalta vaikuttaa pariisi :)

Anonymous said...

mäki haluun syödä nuudelipaketeista.

maybe someday..

Anonymous said...

ihana postaus!

faddistgirl said...

Haluan olla sinun paikallasi..

Anonymous said...

Olis tosiaan kiva syödä nuudeleita noista paketeista :D

Anonymous said...

ihana postaus :)

hehee, minäkin haluan syödä nuudeleita tollasesta :D

Anonymous said...

tampereen verkatehtaankadulla on sellane paikka ku wokwok, sieltä saa nuudeliruokaa pahvipakkauksista (:

Anonymous said...

voi luoja. ei se pariisi nyt ihan noin ihmeellinen ole :D kallista ja ihmiset töykeitä. ja kyllä, kokemuksesta tiedän.

Laura said...

oi ihania :)

Anonymous said...

anonymous said...

voi luoja. ei se pariisi nyt ihan noin ihmeellinen ole :D kallista ja ihmiset töykeitä. ja kyllä, kokemuksesta tiedän.
olipas tältä anonyymiltä kamalan ilkeästi sanottu kun ajattelee että se ei varmaan itse blogin kirjoittajaa eikä ketään muutakaan lukijaa vähempääkään kiinnosta mitä mieltä hän on

Anonymous said...

En ymmärrä, minulle ranskalaiset eivät koskaan ole olleet töykeitä? Jotenkin nämä jutut ranskalaisten tavoista kohdella turisteja, eivät tunnu oikein aidoilta.
Aikamoinen sattuma, katsoin juuri tänään Amèlien ja menin mielessäni ihan Pariisiin kivikaduille katselemaan kauniita ihmisiä.

Anonymous said...

:D miksi en saisi sanoa omaa mielipidettäni? eikös se nyt kommenttien tarkoitus ole?
ja blogin kirjoituksesta saan ihan sellaisen kuvan että hän vähättelee suomea ja korostaa ranskan ihanuutta. pariisi ei todellakaan ole niin ihmeellinen, mitä luullaan. kaupunki muiden joukossa.

Anonymous said...

oi kivoja kuvia !

toivottavasti näemme ostoksiasi pian. :)

haluan pariisiin...

toivottavasti ei muuten haittaa että linkitin blogisi oman blogini seuraan -listalle ?

Anonymous said...

kyllähän pariisi on yleisesti hyvin töykeä maa, mutta maisemat sitäkin kauniimpia.

Anonymous said...

Pariisi on täykeä maa... hahahah hyvinhän tätä maantietoakin hallitaan! xD

Anonymous said...

Ääh, mä haluaisin niin päästä Ranskaan shoppailemaan. oon ollu pari kertaa siellä, mutta silloin olin 10-11 vuotias ja ei mua silloin sellainen shoppailu niin kiinnostanut toisin kuin nyt... :b

Jenna said...

Mäkin oon aina halunnu syödä nuudeleita tosta paketista, ihan vain sen paketin takia. En meinaan oikeastaan edes tykkää nuudeleista. :-D

Anonymous said...

No en nyt tiedä onko Pariisi sen töykeämpi kuin Helsinki.. Kyllä kaikkien mielipiteiden kertominen on sallittua, mutta saatko sinä anonyymi jotain tyydytystä siitä kun vähättelet muiden asioita?

bohemian said...

Oi, en millään malta odottaa omaa Pariisin matkaani!
Nätti tuo ostamasi meikkipussi. Ja American Apparelissa haluaisin minäkin käydä.

Anonymous said...

"pariisi ei todellakaan ole niin ihmeellinen, mitä luullaan. kaupunki muiden joukossa" anonyymi, mikään kaupunki ei ole ihmeellinen jos siitä ei tee ihmeellistä. mikään kaupunki ei ole suoraan omista haavemaailmoista, mutta siitä voi tehdä sen tarttumalla hetkeen ja nauttimalla pienemmistäkin asioista. siihen vaikuttaa myös varmasti kaikenmaailman ameliet jne, sellaiset unelmajutut kun voi joskus kokea jossain määrin, se tekee sitä ihmeellisyyttä. pariisi on ehkä siksi niin hehkutettu, eikä varmastikkaan syystä jos osaa nauttia siitä :) ja kaikesta ei voi pitää, mutta aika ahdaskatseista yleistä tuolla tavoin :/ oon kyllä ihan 100% varma, että pariisista ois löytyny sullekkin jotain mikä ois tehny siitä sulle ihmeellisen :D näin ei nähtävästi kyllä käynyt. avaa silmät, äläkä tuijota maailman menoa silmät tuhrussa anonyymi :(

Anonymous said...

anonyymi, sinun ei tarvitse kertoa turhia mielipiteitäsi.

KIIA said...

kade...kuulostaa niin ihanalta :O


-KIIA

Anonymous said...

Mä haaveilen pariisiin pääsemisestä. teeveestä ja noista kuvista päätellen siinä vaa on sitä jotai ;). ja musta ois kans siistii syödä kiinalaista paketista. mmm...

Salla said...

Oi voi, kuulostaa ihanalta.

Ja onko anonyymille juolahtanut mieleen, että ihmiset kokevat asiat eri tavoin? Toiselle Pariisi voi olla paska paikka, mutta toiselle unelmien täyttymys :)

Anonymous said...

Veikkaan että pariisilaiset leimataan töykeiks vaan koska ne on niin tyylikkäitä ja laitettuja, tai sit mulla kävi vaan tuuri, mut pariisilaiset ehkä kohteliaimpia keihin oon ikinä reissuillani törmännyt.

Anonymous said...

Oikeasti hyi noita leoparditossuja. Kannattaisiko oikeasti alkaa miettimään onko H&M:n ja Ginatricotin kaltaiset roskapaikat ainoita paikkoja ostaa vaatteita. Rumia, persoonattomia ja kaiken lisäksi laaduttomia rättejä. Sinulla on selkeästi jotain muotitajua, mutta pukemasi vaatteet näyttävät aina hyvin tavallisilta ja rääsymäisiltä. Kaikenlisäksi et osaa yhdistellä aina värejä, vaan tuhrit monta eri sävyä päällekkäin.

Toivottavasti löytäisit Pariisista edes hieman parempia vaatteita :P.

-SL said...

Matkasi kuulostaa oikein ihanalta :) ja minä kun luulin Pariisin muistuttavan kovasti Nizzaa, taisin olla väärässä!

-SL said...

Minulle kyllä on ranskalaiset olleet törkeitä, nimittäin Nizzassa! että ei ole ihan tuulesta temmattuja tai keksittyä ranskalaisten töykeys.. Ensinnäkin, missään vanhan kaupungin paikallisten putiikeissa tai ravintoloissa ei osattu yhtään englantia, itse piti ranskaa opetella. Yhdessä kaupassa tuli oikea ongelma kun en ymmärtänyt miksei sovituskoppiin saanut mennä, kuten myös ravintoloissa ongelmia tilaamisesta. Bussissa miehet ryntäsivät sisään vieden kaikki paikat ja naiset+mummot joutuivat seistä siellä tunnin ajan... Mutta kiva kuulla, että Pariisissa osataan kohdella turisteja vähän paremmin? minua kyllä luultiin Nizzassa paikalliseksi, että lieneekö siitä johtuneen tuo kohtelu..