Wednesday, June 11, 2008

So beautiful rain


Lomat ovat oikeasti ihan parhaita, saa määrätä itse elämisen tahdin ja menojen kohteet. Minä tykkään aina herätä aamuisin niin, että kukaan ei ole vielä herännyt ja aurinko paistaa silleen jännästi vasemmalta. Tai ainakin kun minä katson joskus viidelta aamulla ikkunasta, niin se nousee vasemmalta. Vastapäisen talon ikkunasta taas oikealta...


Toinen juttu mikä on kivaa, niin pitkään nukkuminen. Jos en siis ole päättänyt katsella, kun Helsinki herää, niin nukun mielummin koko päivän enkä tee mitään turhaa. Ainiin, sitten on vielä ne tihkuttavat kesäsateet, jotka ovat ihania varsinkin silloin, kun aurinko paistaa samaan aikaan. Tänään muuten tapahtui niin, mutta vaikka kuinka yritin taivaalta hötöisten, valkoisten hattaroiden keskeltä sitä etsiä, en löytänyt sateenkaarta. Kyllä mä tiedän, että jossain siellä se oli.

Lomalla aion katsoa kaikki Frendien tuotantokaudet, löytää jostain iso jättitramppa, tehdä niistä kaikista ostamistani kukkakankaista vihdoinkin suunnittelemani vaatekappaleet sekä tehdä hiuksilleni jotain jännää. Haluaisin jotenkin sellaset Rachel-hiukset, mutta en tiiä miten, kun sillä on niin ihanat kampaukset joka jaksossa. No ihan sama, en jaksa murehtia tuota nyt!

Tässä tämän sadepäivän hengaus-asu:

Paita zara men, housut pieces, samettihuppari kysymysmerkki, sandaalit pariisi.

ja sitten vielä päivän ostokset..

Fidasta iiihanaa ruusukangasta, joka on varmasti joskus ollut jonkun söpön mummon keittiöverhot.. Se toi jotenkin mieleen Marie Antoinetten noilla kukillaan ja värimaailmallaan.


Ensimmäinen puuteri, minkä olen koskaan ostanut. Valitsen yleensä tuollaiset söpöt tuotteet vain sävyn nimen perusteella, tämän nimi oli Persikkatee. Ja merkki on Lumene.

Viime postaukseen minulta toivottiin juttua lempimallistani. Minulla ei itseasiassa oikein ole semmoista, mutta juttua tästä aiheesta on kyllä tulossa. Jos Kirsten Dunst olisi malli, hän olisi takuulla lempparini. Hän on niin kaunis.



ps. jos teillä ei ole kelloa ja haluatte tietää, mitä aika näyttää, niin tänne on tullut tuollainen päärynän puolikas kertomaan teille ja minulle siitä enemmän... siis tohon sivupalkkiin! ;)


21 comments:

Anonymous said...

aivan ihana postaus, ja mulla on sama puuteri. ruusukangas on täydellistä ja samoin sandaalit.

asun myös hesassa, ja on ihana katsoa kuinka se herää. heräsin itsekin viisi minuuttia sitten, että vähän hämynen kommentti :D

Anonymous said...

ihana postaus! näyttää niinkuin tuo kukkakangas-kuva ja marie antoinette kuva olisivat samaa sarjaa:) asuisinpa minäkin helsingissä..

Anonymous said...

tosi kiva asu, samettihupparit on jotenkin ihania, varsinkin, kun ne tulevat pyykistä ja karkeita ja PADAM! muutaman tunnin kuluttua ne on taas pehmeitä :).
voi, toivottavasti saat jotain selvää..

faddistgirl said...

voi miten ihana postaus! Gladiaattori sandaalisi ovat oikein kivat :)

Unknown said...

Mistä sä ton päärynäkellon sait? :D

Marika said...

Itse havittelen myös noita Rachel hiuksia, jollaiset sain jo kerran käytyäni kampaajalla. Ihana kampaajani suoristi haiveneni ja hetken ne näyttivät aivan Rachelin hiuksilta, kunnes sitten menin ja heitin ne kiinni. Rakastan Rachelin hiuksia. <3

Wendy said...

Suloinen postaus:) Ja tosi söpö toi päärynäkello! Täytyy toivoo, että mäkin löytäisin omat gladiaattorisandaalit vielä tän kesän aikana jostain halvalla, vaikka Lontoosta sitten, jos sinne pääsen:)

Anonymous said...

Ihana kangas, meinasin ostaa tuon ihan saman kankaan, mutta eikö toi ole verhokangas? Ostitko sen isoroban fidasta?

Anonymous said...

kirsten dunst on ihana!

Marry Lou lil'Stone said...

Mä yritin lisätä itelleni kanssa tuolta samasta paikasta kelloa mutta ei onnistunu ;/
Kiva postaus :)

Anonymous said...

Siisti toi kello ;>

Anonymous said...

Niimpä, Kirsten Dunst. Virgin Suicides. <3 Toi kuva on siitä, eks oo? ;> Mitä muuten tykkäät tosta leffasta? Siinä olis muuten hyvä postausvinkki sulle! Ne ihanat ja kevyet, röyhelöiset mekot ja seitkytluvun tyyliin kengät, sopis just nyt tähän kesään.

Anonymous said...

ihan karsean huono postaus, no ei se oli todella hyvä ja kivoja kuvia kuten aina.

Christina said...

olipa kiva tuo sadepäivän asusi :)

Anonymous said...

Oikeastaan tätä on kiva lukea, ja erityisen kivaksi tämän tekee se, että päivittelet usein. :D

Anonymous said...

Enpä oikeen pidä tosta samettihupparista. Farkut ihan kivat ja paitakin, vaikka voisi olla vähän pienempi :).

Kingsley said...

Tykkään paidasta!

Anonymous said...

ihana postaus munki mielestä ja tuo päärynäkello on tosi kiva <3 :)

Unknown said...

Sun paitas on superkiva! :) Päärynä kello söpö <3

Anonymous said...

aivan ihanat ne pariisi kengät!! mistä sieltä ne ovat?

Marry Lou lil'Stone said...

noi housut on ihanat :)