Thursday, June 19, 2008

MIE OON MÖKILLÄ

Jepjep, nyt on ostospostaukset hiukan hiljentymässä, sillä nyt ollaan noin neljän tunnin matkan päässä helsingistä tohon elokuun alkuun asti. Mutta onneksi täältä löytyy kuitenkin aika paljon kaikkia kirppareita ja sellaisia epämääräisiä kauppoja, joista voi kaivamalla tehdä ihan oikeesti ihan kivoja löytöjä. Lisäksi ehdin ennen tänne lähtöä ostaa monta erilaista kangasta ja kaikkee niin täällä mökillä järven rannalla just ehtii sitten niitä mekoksi ompelemaan. Ja kuviakin meinaan ottaa paaaaaljon, tosin kameran se nappula jolla niitä kuvia otetaan on rikki, mutta jos on näppärät sormet niin kyllä sillä kuvia saa otettua. Järkkärin saaminen on kyllä tosi lähellä.. että sitä sitten odotellessa!


Yllä on kaikkia juttuja, jotka inspiroivat minua tällä hetkellä paaaljon! Esimerkiksi Luellan se mallisto, jota Fifikin pitää nyt yllään sekä kevyet mekot ja kukkatopit. Uusin Trendi oli kertakaikkiaan loistavaa luettavaa, koko lehti suorastaan pulppusi uutta inspiraatiota! ÄÄÄ mistä alottaisin mitä tekisin mihin puran tän inspiksen yhyy entä jos en saakkaan tehtyä mitään ja into menee? :D


Loppuun vielä laitan tähän mun tekemis-listan, tai siis ne asiat mitkä pitää ihan oikeasti tehdä nyt lomalla:

Kaksi kukkamekkoa, jotka ovat kummatkin tuolla tyylillä leikatut, niinkuin piirtämässäni lilassa mekossa näkyy. Toinen kankaani on jo valmis mekko, yläosaa pitää vain muuttaa. Toinen taas on ihan kangasta, se on vähän työläämpi prosessi saada se mekon muotoon. Tai edes johonkin muotoon. Kuvaa tulossa kun ne valmistuu.. ;)

Yksi vaalean vihreä trikoomekko, jonka leikkausta en ole vielä tarkalleen suunnitellut. jonkun yksinkertaisen mallin kuitenkin teen, kangas on jo hankittu!

Lisäksi haluan tehä muutaman hiuspinnin, toinen vaikkapa jonkun eläimen esim. kissan pää ja toinen sellainen iso ja muhkea kangasruusu.

HEH tämä postaus oli lähinnä oman pään selvittelyyn, mutta ei nyt voi mitään! JEE HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE MUUTEN!

28 comments:

katie said...

Uusin Trendi oli kyllä aika mahti paketti. Ihania noista mekoista tulee jos saat onnistumaan. :)

MouMou said...

Haha, ihana suunnitelma!:) Hyvää juhannusta!<3

tinde said...

hienot suunnitelmat. mekoista tulee varmaan kauniita :)

veera said...

Mekoista tulee varmaan kivat! Hyvää juhannusta <:

Anonymous said...

Kiva postaus, täytyy ostaa se uusin Trendi. ;) Hyvää juhannusta!

Anonymous said...

Mullekin kelpais tollanen kukkamekko minkä oot piirtänyt :) Pitääkin varmaan ostaa taas trendi, pari viimesintä on ollut vähän tylsiä...

Unknown said...

Uusimmassa Trendissä on kyllä kaikkea kivaa luettavaa näin tylsäksi jussi viikonlopuksi. :)
Toivotaan, että mekkosi onnistuvat!

Unknown said...

Uusin trendi oli tosiaan ehkä jotain parasta lukemista vähään aikaan!:)
Hyvää juhannusta myös sulle:>

Laura said...

Mäkin innostuin juuri uusimman Trendin ansiosta taas kerran ompelemaan, tai sitä ennen ompelukoneta pitää vähän korjata :D

faddistgirl said...

Hyvää juhannusta! Mekoista tulee varmaan nätit :)

ann said...

Mökkeily on kyllä ihanaa tiettyyn pisteeseen, mutta miten aiot kestää siellä yli kuukauden? :D

Anonymous said...

"nyt ollaan noin neljän tunnin matkan päässä helsingistä tohon elokuun alkuun asti. Mutta onneksi täältä löytyy kuitenkin aika paljon kaikkia kirppareita ja sellaisia epämääräisiä kauppoja, joista voi kaivamalla tehdä ihan oikeesti ihan kivoja löytöjä."

elämää siis ei oikeasti ole kehäkolmosen ulkopuolella......

ps. millä kaavalla meinasit tuon kukkamekon tehdä

Annukka said...

Minäkin sain hurjasti inspistä uusimmasta Trendistä! :)

Marika said...

Noiden pinnien tekeminen kuulostaa kyllä hauskalta. Minäkin meilelläni työstäisin kaapissani olevat kankaat ihan mekoksi asti, mutta ompelukoneen alulangan puola on rikki ja uusi maksaisi melkein uuden koneen verran. Täytyisi pistäytyä mummon luona.
Hauskaa lomaa mökille ja hyvää juhannusta!

Anonymous said...

:p pakko kait munkin on käydä ostamassa uusin Trendi kun sitä niin paljon täällä kehutaan. itekkin meinasin mekon tai hameen väsätä kun kesälomalla ei paljon muutakaan tekemistä ole

Anonymous said...

sulla on niiiin ihania kollaaseja!

merikarhu said...

heii, mulla on muuten myös melkein samanlainen kukkamekko suunnitteilla. Kaavan tekoon saan apua yhdeltä äidin kaverilta joka kaavoittaa työkseen, että hän kyllä osaa ainakin auttaa siinä. :)

Anonymous said...

Mistä oot saanu tollasen sydämmen toho osotteen alkuun? :D:D:D:D:D::D:DDD

zipper said...

sun muotiblogi on ensimmäisiä blogeja mitä aloin lukemaan, kunnes jossain vaiheessa tuli tauko ja kadotin kaikki blogien osoitteen. nyt taas löysin blogisi ja yhtä loistavana (ellei parempana) tämä on pysynyt :) suloisuutta!

E said...

Kun tuossa on nuo kaksi mekkoa, jotka sun täytyy ommella, niin tuo lila mekko näyttää aivan samanlaiselta kuin mekko, joka oli yhden naisen päällä tuossa uusimmassa Trendissä.. :'>

Anonymous said...

siis mitä ihmettä?

oot yli kuukauden mökillä, melkein ilman mitään?
mis sun kaverit on? ....

Anonymous said...

mulla ois juttutoive, ois tosi kiva saada postausta syysmuodista :D

Anonymous said...

mäkkimuotia kehiin!! :D ja jotain löytöjä mökin vintiltä ja kirppareilta nyt heti tänne, kiitos!1 ;D kiva blogi muutes

Anonymous said...

Ihanan tuo suunnitelma tuosta olkaimettomasta mekosta!! Mailli on niin hehkeä ja kukkaprintit on ihan must ;) Minäkin loihdin(tuunasin) tässä yhden kukkamekon ja lopputulos näkyy sivullani...

sanni said...

Noi on niin siistejä kuvakollaaseja mitä sul on!

Anonymous said...

taitaa olla ostopostausten lisäksi muutkin postaukset vähenemässä ;)

Anonymous said...

9 päivää viime postauksesta..

kermakakkumekko said...

HUOMIO MULLA ON MENNYT JUHANNUKSEN JÄLKEEN NETTI JA DATAAN NYT MUSEON YLEISKONEELTA. NETIN PITÄISI TULLA VIIMEISTAAN MAANANTAINA. JA SAMOIN UUDEN KAMERAN!