Saturday, May 24, 2008

anteeksi aika

Mä en oikeesti uskalla lukea noita kommentteja tosta edellisestä postauksesta.. Siellä on varmasti niiiin pisteliästä settiä, että tuntuu ruudun toisella puolella asti. Viime viikon aikana olen ehtinyt blogini sijaan nolaamaan itseni, nostamaan bilsan numeron ysiin ja äikän numeron kymppiin. Tuo kybä tulee muuten tasan tämän blogin pitämisestä, pienempienkin postausten tekoon olen käyttänyt paljon aikaa tekstin suhteen, mikä on parantanut kirjoittamistani myös yleisesti. Ja kannatti niitä lintuja ja sieniäkin opetella, sekin näkyy nyt todistuksessa. :)

Onko kukaan koskaan ajatellut, että Salkkareissakin esiintyy eirilaisia tyylejä. En usko, että moni ottaa Salkkareista minkäänlaisia tyyliideoita, mutta voihan sekin olla mahdollista. Itse olen tarkkaillut muutamien hahmojen tyylejä, ja osista olen tehnyt pienet kollaasit. Tässä ei ole vielä kaikki, mutta tällä kertaa voitte tutustua Juulian, Romeon ja Sofian tyyleihin..

Juulian tyyli on mielestäni Salkkareiden naisten vaatetuksista ehkä kivoin, sillä se on sopivan sporttinen, mutta samalla ihanan tyttömäinen ja raikas. Vaatteiden värit eivät ole liian tunkkaisia, yleensä somia pastellisävyjä tai sitten maanläheisiä värejä. Juulian tyyli on sopivan yksinkertainen eikä siinä ole ylimääräsitä rimpsua, niin kuin esimerkiksi Oonan tyylissä. Vaaleat hiukset kruunaavat söpöyden! Kaikki vaatteet: H&M


Romeon pukeutuminen on ehdottomasti paras ja tyylitajuisin koko sarjassa. Se on oikeasti tosi khuul ja rento, nahkatakki on Romeon vakiovaruste. Paidat ovat kaikki tosi rentoja ja yksinkertaisia, joskus niitä saattaa koristaa raidat tai katu-uskottavat printit. Lisäksi hänella on aina farkut. Romeo käyttää myös sopivasti asusteita esimerkiksi Seppoon verrattuna, hänellä on palestiinahuiveja, pipoja sekä jonkunlaisia korujakin. Kaikki vaatteet, H&M.


Sofian tyyli on jollain tapaa naisellinen, mutta yhtäaikaa myös teinimäinen. Sofia käyttää paljon huppareita ja söpöjä t-paitoja, yleensä punaisen tai keltaisen värisiä. Joskus hänen vaatteensa menevät jopa lapsellisuuden puolelle, mutta naisellisesti leikatut vaaleat, lyhyet hiukset tasoittavat kokonaisuutta. Kaikki vaatteet, Topshop.


Aamulla (heräsin yhdeltä) napsin lauantaikuvia, siltä ne näyttääkin! Nyt menen kaupungille ja meinaan tehdä vielä toisenkin postin tänään! Siellä paistaa aurinko.

27 comments:

katie said...

Mirolla on kyllä kaikkein paras tyyli salkkareista :)

KIIA said...

somia kuvia :) "khool" repesin :D



-KIIA

Anonymous said...

Oih, kiva kun postasit taas. :)) Olen odottanut tätä.. ;)

MouMou said...

Olipa kivat Salkkari-tyylit.:) Näitä on mukava lukea, kun huomaa, että panostat postauksiisi!

Anonymous said...

etkö justiinsa kertonut jossain postauksessa miten sua ei kiinnosta salkkarit yhtään?

Anonymous said...

niinpä^ muutenkin outo postaus. Varsinkin Juulian ja Sofian tyylit on ihan järkyttävät... 8/

Miina said...

En katso Salkkareita, joten en ole kauheasti kiinnittänyt huomiota hahmojen tyyleihin :D Kollaasien perusteella suosikikseni nousi Juulian tyyli :)

Anonymous said...

oot nätti

Anonymous said...

jee postaus! :) romeolla paras tyyli kans. oot tosi nätti! :)

Anonymous said...

Kiva postaus! :) Kaikkien aikojen paras salkkarityyli on varmaankin Annikalla, mutta tämänhetkisistä eniten tykkään Roomeosta. :D

viktoria said...

"Romeo käyttää myös sopivasti asusteita esimerkiksi Seppoon verrattuna, hänellä on palestiinahuiveja, pipoja sekä jonkunlaisia korujakin."

Pieni repeäminen, kun kuvittelin Sepolle palestiinalaishuivin. :--DDD

Anonymous said...

nicemyspice

Anonymous said...

kauhee wnb salkkarifani oot. et ennen ees tykänny niistä. häpäset salkkarit ja niiden truu fanit!

Unknown said...

Salkkareissa vihaan Sofian tyyliä, koska mun mielestä blondeille ei sovi punanen, mutta se onkin vaan mun mielipide.

Anonymous said...

sofia-kollaasin vaatteet on kylläkin topshopista...

Anonymous said...

HYI MINKÄLAIsET KULMAKARVAT SULLA ON!!! YOCK!

Anonymous said...

Mikä noita anonyymejä vaivaa?! "Kauheet kulmakarvat sulla!" Millaiset itselläsi on??? Hohhoijjaaaaa.... Aika kiva postaus! :D

kermakakkumekko said...

:D EI mä en jaksa teitä anonyymei :D:D::D ajoin mun kulmakarvat pois, ok? :)

Anonymous said...

kylläpä on kriittistä kommenttia:D

"kauhee wnb salkkarifani oot. et ennen ees tykänny niistä. häpäset salkkarit ja niiden truu fanit!" olkoon fano tai ei, onko sillä nyt niin väliä? vaatteistaha tässä vaan on kyse:D

Anonymous said...

Kysyit millaiset kulmakarvat mulla on: Linnun siiven malliset. Hyvin siistit ja luonnolliset ei haiveniä. (: Minun mielestäni nuo ovat todella EI PERSOONALLISET ÄLLÖT PISSIS KULMAT! NOITA NÄKYY KAIKILLA ÄLLÖILLÄ TYYPEILLÄ: HYI HELKKARI! Tyylisi ei ole persoonallinen, olet ällö ihminen joka luulee itseään
persoonalliseksi! Napsii kuvia ja odottaa jotain vitsin kommentteja "UUH hitsi oot nättiq!!" Blogisi taso on laskenut roimasti, joten mulle ois aivan sama vaikka lopettaisit tän pitämisen, aivan P*SKA!

Anonymous said...

+ IHME ETTÄ EDES VASTASIT TÄNNE!! HAH MITEN NOLO PELKURI! KUN ET VOI KERTA MUIHIN KOMMENTTEIHIN.

Anonymous said...

No jösses :DDDDDdd

Pissiskulmathan on sellasseet törkeen ohuet jotka o piirretty ? :DDd

Musta sulla on nätit kulmat, loppuu vaa vähä liian aikasin ehkä :o

Anonymous said...

olet ihan sika kaunis!

Anonymous said...

anonymous said...
olet ihan sika kaunis!

May 27, 2008 11:18 AM



ite kirjotettu kuitenki :DDDD

Anonymous said...

onko tällaisten muotiblogien taso laskenut näin paljon? sain kunnon naurut, että joo suomessa muotiblogien kirjoittajat kirjoittavat siis salatuista elämistä?? ei herrajumala :D munmielestä olet kyllä nätti :)

Anonymous said...

Anonymous said...
olet ihan sika kaunis!



LOL! Oot kirjottanut ton ite!!!

Anonymous said...

Olisko kellään hajua mistä sais ostettua semmosen rennon-oloisen nahkatakin, jollaista esim. Romeo Salkkareissa käyttää?