Saturday, April 12, 2008

Ryhdistäytymishyökkäys

Noniin.

Tässä olen pitkään pohtinut tätä blogia, sen päivittäsmistahtia ja kaikkea muuta vakavaa siihen liittyen. Viime aikoina on ollut sellainen olo, että postaukseni ovat olleet aivan mitään sanomattomia ja vaikka ne olisivatkin ihan hyviä, niin käytän niiden tekemiseen aivan turhan paljon aikaa! Tuntuu, että pitäisi koko ajan keksiä jotain uutta ja hienoa, jotta kaikki varmasti pitäisivät ja jaksaisivat lukea. Lopulta kuitenkin jämähdän siihen, että en keksi mitään mutta en myöskään halua tarjota tylsää postausta, joten jätän sitten kokonaan tekemättä.
Nyt minulle on selvinnyt, että tämä keino on aika huono tapa, sillä siinä tympiinnyn minä sekä kaikki muutkin...

Olette varmasti huomanneet, että postaukseni ovat pitkiä ja aika tasapainoisia tekstin ja kuvien suhteen. Nyt olen kuitenkin päättänyt ihan vain postaustahdinkin kannalta muuttaa tätä siihen suuntaan, että nykyään postailen enemmän, mutta lyhyempiä tekstejä. Haluan jaktaa tätä blogia, ja lopettamista en ole edes harkinnutkaan! Mielenkiintokin pysyy yllä, jos jaksan kunnolla panostaa. Ei voi pitää blogia, jos sitä ei päivitä! Uusi järjestelmä alkaa tästä, mutta älkää sitten valittako, kun postaukset eivät ehkä ole niin laadukkaita, kuin yleensä!

Ja jotta tämä ei olisi kokonaan pelkkää itkuparkupotkuvuodatustekstiä, kerron lopulta hiukan päivän ostoksestani, joka varmasti jakaa mielipieet moneen suuntaan:


H&M:ssä tavalliseen tapaan vieraillessani törmäsin aika outoon paitaan. Aluksi se vei huomioni siksi, koska kauhistelin ensimmäiseksi sen mauttomuutta tai jtn sellaista huutelin mielessäni.. Jätin paidan takaisin siihen ja jatkoin kiertelemistä. Trend-osastolla kaikki mekot olivat jotenkin outoja ja urheiluosaston vihreäkeltaiset tunikat eivät houkutelleet tällä kertaa. Jatkoin taas kiertelemistä. Sitten törmäsin uudestaan tuohon kyseiseen paitaan, jossa tosissaan komeili pantterikuviot Minni Hiiri -printillä höystettynä. Aloin taas haukkua sitä paitaraukkaa, mutta hetken katsottuani sitä, muistoja alkoi tulvia mieleeni...

Pienenä tykkäsin todella paljon Disneyn piirretyistä, ja luonnollisesti suosikkihahmoni suloisista tarnoista oli Minni Hiiri. Se ei ollut sellaista perusfanittamista, vaan minulla todellakin oli melkein mitä tahansa mahdollista Minni-krääsää ja kokoelmani huippu oli ensimmäisen Disney Land -reissun pilkullisella rusetilla koristettu Minni Hiiri -panta.

Ja ei siinä vielä kaikki, paidassa tiheästi esiintynyt pantterikuvio toi mieleeni tarha-ajan, jolloin käytin todella paljon harmaata pantterimekkoa, joka esiintyy myös eräässä vanhassa päiväkotikuvassani.

Paita palautti monia lapsuuden hauskoja juttuja mieleeni, ja lopulta marssin ensivaikutelmasta välittämättä sen kanssa onnellisesti kassalle. Ooh, niin moni asia voi muuttua täydellisesti, jos niille jaksaa etsiä jotain sisältöä, pintaakin syvemmältä.

BTW. Tämä biisi soi päässä koko ajan. Pakko oli laittaa se tännekkin! :D

25 comments:

Anonymous said...

jusis kojidanen

Anonymous said...

Moi! Toi oli hyvin puhuttu, mä ajattelin ihan samalla tavalla! Hauska paita... Muuten, mistä sä löydät aina noita ihania kollaasien taustoja siis kukka ja sellasii??? esim. noi "kesäaika" postauksen kollaasit???!!!! Ne on aivan IHANIII.....ihana blogi

Anni said...

Minusta paita on tosi kiva - itse olen alkanut metsästää samankuosista paitaa nähtyäni fantastisen leoparditakin Gossip Girlin Blake Livelyn päällä. :)

Anonymous said...

Joko se kamerasi heijastaa, tai sitten pistät huulikiiltoa monta kymmentä litraa, välttäisi´tkö vähän kun häiritsee tuo. :<<

ihan kivahan paita tuo on. kuten yksi anonyymi aiemmin sanoi, missä kollaasit? ne tekevät tästä blogista juuri tämän blogin, ne ovat vahvuutesi.

Miina said...

Paita on yllättävän kiva, vaikka leopardikuosi on mielestäni aika kamalaa... :D Kiva muuten, että alat päivitellä useammin! :)

Anonymous said...

Kiva, jos postailet jatkossa useammin!

MouMou said...

Minä ainakin tykkään tuosta paidasta:)

ritu said...

Hyvä ettet jättänyt paitaa ostamatta, tuohan on todella kivan näköinen! Kelpaisi itsellenikin ;>

Anonymous said...

on ihanaa jos löytää jonkun vaatteen joka ns. herättää muistoja, itselleni on käynyt niin joskus ja eihän sellaista vaan voi jättää ostamatta! ;> päivitystahti on aika tärkeä juttu, eikä se postauksen pituus niinkään ratkaise. joten vakiolukijanasi olen tyytyväinen kun lopettaminen ei ole käynytkään mielessäsi ja alat päivittelemään useammin :)

Strawberry Swing said...

kiva että alat päivitellä useammin, eikä se laatukaan voi ihan järkyttävästi laskea:D

E said...

Paita on hauska, ja ainakin erilainen. :) Mielestäni tämä postauksesi oli aivan yhtä hyvä, kuin muutkin postauksesi. ;)

vilina said...

vau, hieno paita! itsekkin ostin juuri leopardikuvioiset legginsit :)

Poni said...

uuuu. söpis toi paita, toivottavasti postaustahti nyt nopeutuu :))

Unknown said...

Kiva tollanen vähän "lapsenmielinen" paita! :D

Anonymous said...

Hyvä päätös =) Sulla on ihan liian harvoin uusia postauksia, ollut tähän asti siis, joten krauh miten hyvä päätös! :D oioi. Eipä mulla muuta, söpö paita.

Anonymous said...

Hieno paita, ihanan koominen mutta kuitenkin tyylikäs.

Anonymous said...

HYVÄHYVÄHYVÄ! Siis sille tietenkin että postailet useammin. Postausten ei tartte olla niin suuria ja mahtipontisia vaan hyvin joku kuva ja pikku teksti riittää oitis. Eikä tartte alkaa mitn romaaniin kirjottamaan. Eikös? :) P.s. Ois kiva jos joskus vastaisit näihin kommentteihin :)

Anonymous said...

söpö paita. mä rakastanleopardikuosia :)

Anonymous said...

Siis aloitko alkaa postailla useammin? Se on kivaa että tulisi useammin postauksia, mutta siitä on kulunut jo kolme päivää kun lähetit tämän postauksen!?!?

Ofelia said...

Samaa mieltä tämän anonyymin kanssa:

"HYVÄHYVÄHYVÄ! Siis sille tietenkin että postailet useammin. Postausten ei tartte olla niin suuria ja mahtipontisia vaan hyvin joku kuva ja pikku teksti riittää oitis. Eikä tartte alkaa mitn romaaniin kirjottamaan. Eikös? :) P.s. Ois kiva jos joskus vastaisit näihin kommentteihin :)"

Ei tosiaan tarvitse edes olla isoja postauksia aina, vaan just sellaisia pieniäkin. :> Ja voi että kun kaipaan niitä ei-ylimuokattuja kuviasi. Luonnollisuus kunniaan!

Anonymous said...

aika outoa että jouduit selittämään noin pitkän pätkän miksi saat tykätä tuosta paidasta... :o se kyllä ihan riittää että sanot tykkääväsi eikä tartte puolustella.
(itse en tykännyt siitä.)

kermakakkumekko said...

vika anonyymi: halusin kertoa siitä jotenkin eri tavalla, kuin yleensä ostoksista kerrotaan. Minulle on ihan sama mitä mieltä joku muu siitä on! :D

Anonymous said...

Sait tuosta paidasta jotenkin säädyllisemmän näköisen, ainakin tuolla mustalla hameella ja harmaalla neuletakilla. Mulla toi näyttäis varmaan aika järkyltä, mutta ihan sun päällä!

Anonymous said...

vittu olet lissu nois kuvissa lol

kermakakkumekko said...

sori tosissaan että jäi tämä vastaaminen näin myöhäiseksi, joku niin paljon toivoi vastauksia tähän ;/

anonyymi: Moi! kiitti, löydän taustoja googlesta kun hakusana on joku tyyliin tapetti tai joku sellainen. :) kiitos.

pandora: aaa se on magee! :D

anonyymi:kymmenen litraa pitää vähintää olla juu.. sun takii vähennän.

mitu: kiitti! niin mustakin! :)

anonyymi: jepjep

moumou: mäki =)

rritu: kiva :)

rihanna: voi kiitti! :)

waltteri: niinpÄ! :)

nallekarkki: kiitti paljon! :)

videl: OIOI MISTÄ OSTIT NE? :D

printtipaita: kiitos! :)


lilya: kiitti! :)

anonyymi: grauh kiitos! :)

anonyymi: niinpä! :)

anonyymi: joo alan taas vastailemaan... ;/

essi: kiitti, mäki :)

anonyymi: joo-o

merei: niinpä! :)

anonyymi: öööö miiiks mun pitäs puolustella jos ite siitä tykkään. ihan sama vaikkka joku muu ei pitäisikään. musta itsestäni olu hauska idea keksiä perus "se on niin ihq" -lauseen sijaan tommonen pieni tarina siihen..

anonyymi: aijaa :d kiitti

anonyymi: jes!