Tuesday, April 15, 2008

pidä se noin

Huh. Tänään pelasin ihanassa auringon paisteessa monta monta tuntia jalkapalloa. Voi kun se tuntuu joka kerta niin mahtavalle juosta pää punaisena sen mustavalkoisen pyörylän perässä, vaikka melkein aina siinä vaiheessa, kun on rättiväsynyt, alkaa vihaamaan koko lajia. Yleensä kun en pelaa sitä, unohdan koko jutun ja alan taas pitämään sitä aivan kauheana, vaikka toki pelissä mielipiteeni unohtuu täysin. Ja tämä sama mielipidepoukkoileminen ei jää vain tähän pallopeliin...

Aina kun ostan vaatteita, käytän niitä aivan intona siihen asti, kunnes uudet ja ihanat tulevat tilalle. Tällöin unohdan niiden vanhojenkin paitojen ja housujen suloisuuden ja keskityn vain uusimpiin. Ajattelen, että viimeisimpien villitysten jälkeen ei enää voi löytää vanhoista ja tutuista mitään ennennäkemätöntä tai kivaa. Tänään päätin kolkata tämänkin päähänpinttymän: pengoin melko suuresta vaatekokoelmastani vanhimmat farkkuni, uusimpien Cheap Monday -pöksyjeni sijaan. Ne ovat Onlyn ja niissä on tahalleen sellaista vaaleaa kulutusta. Rakastin niitä. Ja tänään huomasin, että rakastan niitä yhä...




Lisäksi: Frendit ovat tulleet televisiosta varmasti melkein koko ikäni ja silti en ollut vielä tähän päivään asti jaksanut tajuta, kuinka hyviä ne itseasiassa ovat. Olen aina ajatellut, että niissä on sellaista tekemällä tehtyä urpohuumoria, vaikka itseasiassa kyllä siellä on ihan oikeasti fiksun hauskojakin juttuja!

Samantapainen ennakkoluulo on pätenyt myös uusinta hajuvesirakkauttani kohtaan: Lancomen Treson on aina vaikuttanyt jotenkin hiukan vanhemmille naisille suunnatulta, vahvalta tuoksulta. Ja tässä uskossa olen sitten elänyt ties kuinka kauan, vaikka todellisuudessa en ollut kertaakaan tuoksuttanut tätä kyseistä hajuvettä. Nyt, kun viimein päätin kokeilla sitä Stockmannin hajuvesiosastolla, yllätyin täysin! Tuoksu oli ihanan kevyttä ja jotenkin makeaa, mutta ei kuitenkaan luisinut imelyyden puolelle.


Loppuun vielä pieni kevennys! Vaikka minulta löytyy tällaisia ihan söpöjäkin krääsäkasoja ympäri huonettani, silti haluan aina lisää kaikkia huulikiiltoja ja koruja, vaikka vanhoja en olisi edes ehtinyt käyttää. Uutuus jotenkin viehättää, mutta pitää myös muistaa, että vanhoistakin jutuista voi löytyä taikaa!

38 comments:

Anonymous said...

jes, jalkapallo on iha mahtava peli!

Anonymous said...

kojida

Anonymous said...

hei apua mikä toi ponijuttu on tuolla vasemmassa kulmassa??! näyttää tutulta, mikä mikä se on? :D

Milla said...

Ai tääkö on nyt sitä lyhyempää tekstiä? :D Heh no mut siis: tykkäilen tästä blogista, koska se on yksi niistä harvoista, jonka pitkiä kirjoituksia jaksaa oikeasti lukea. Kuvat ja vaatteet on toki kivoja, mut teksteihin palaan aina ku kuvat on kateltu. :) Oot hyvä kirjottamaan ja kuvat täydentää blogitekstejäs kivasti. :)

Anonymous said...

Oo onko toi vasemmassa laidassa oleva ponijuttu josta anonyymikin mainitsi sellanen tikkarinpyörittäjä, joita sai joskus aikoinaan laivalta :D Muistaisin että ittellänikin oli jossain samantapainen, mutta se tais olla prinsessa :)

TiinaR said...

*tassunjälki*

MouMou said...

Olipa söpö seka-aihepostaus.:) Tällaisia on kiva lukea, näistä tulee hyvälle mielelle...

Anonymous said...

Kertakaikkisen ihanaa pinkkiä krääsää!!

emmatiia said...

Postauksesi ovat kerta toisensa jälkeen ihanempia. Olet oikeasti koukuttanut minut :))

Poni said...

voooi miten herkku toi vika kuva on!

Anonymous said...

mulla on samanlainen tikkarinpyörittäjä homma, tosin mun omassa on joku prinsessa (; ihania kuvia!

Anonymous said...

joo mullakin on tollanen ponijuttu!!! ihana nostalgiafiilis tuli :D

Anonymous said...

Kiva postaus! Tekstisi ovat kyllä parhaimpia tässä blogissa ja kuvat todellakin täydentävät hyvin tekstiä niinkuin joku jo mainitsi :)

Kivoja krääsiä myöskin,ihanan,..turhan pinnallisia :D

Anonymous said...

Jihuu, ihana postaus!

ann said...

Jalkapallo on mahtavaa! Varsinkin kun aurinko lämmittää selkää ja sekä omassa että vastajoukkueessa on ihania kavereita. (:

Anonymous said...

kiva postaus =) mullakin oli joskus tuollainen tikkarinpyörittäjäponi, mutta nyt se on luultavasti roskiksessa.:/

Anonymous said...

Siis ihan oikeesti LOL. Mikä tässä blogissa on niin mahtavaa? Tyyppi pelaa jalkapalloa ja tajuaa 14:sta vuoden jälkeen että Frendit on hyvä ohjelma...:/ Ihmiset, herätkää!!

Anonymous said...

Mullakin on sellanen prinessa-tikkarinpyörittäjä ;)
Ja ihana postaus <3

Anonymous said...

ää.. jalkapallo on ihan sairasta.. miksui sellainen laji edes pitää ola olemassa? no mutta kaikilla on omat mielipiteet ja ymmärrän jos vaikka tykkäätkin siitä, mutta se on niin kamala se pallo, kun se lentää päin...

Anonymous said...

Oisko kyseessä Lancômen Trésor Tresonin sijaan? Ja olet luultavasti tuoksutellut sen kevyitä uutuusversioita, kyseinen tuoksu on nimittäin enemmän tunkkaisempi ja puuterimaisempi originaalina, siitä löytyy 3 eri kevyys variaatiota.

Anonymous said...

ääh. entykkäätästäpostauksesta.com

Heta said...

Ihan seka-aihe postaus :D Tämmösistä mä tykkään

Anonymous said...

RAKASTAN SUN POSTAUKSII IHA KYBÄLLL!<33333

Anonymous said...

Anonymous Anonymous said...

Siis ihan oikeesti LOL. Mikä tässä blogissa on niin mahtavaa? Tyyppi pelaa jalkapalloa ja tajuaa 14:sta vuoden jälkeen että Frendit on hyvä ohjelma...:/ Ihmiset, herätkää!!

yhdyn!! LOL mikäää vatsa!

reetta said...

hyvä et oot huomannu kuinka hyvä frendit on, mä katon niit kyl vähän liikaaki kosk aina pyörii DVDt ku oon koton :DD:D NYTTEKKIN :D

kivat farkut on ja kivaa 'krääsää' !

Anonymous said...

uusi ulkoasu???

hyllytys said...

Viimeinen kuva saa leijumaan, ihana ! :D kiva blogi, eihän noiden tekstien kannatakkaa olla nii pitkii ku helposti tulee sit tunne et joo, nyt oon sanonu kaikenn, mut kyl jaksaa myös lukee ..
Jatkan lukemista, onnea! :)

Anonymous said...

Minäkin aloin seurata Frendejä vasta kun ne alkoivat tulla Subilta uusintana ja rakastuin välittömästi!

Anna said...

Ihana kännykkä! <3<3 Vika kuva onn muutenkin suloinen!

Anonymous said...

miten sait kehykset pois kuvien ympäriltä? vaikka bloggeriin onkin ladattu.

Anonymous said...

VAROITUS!! Nimimerkki Akinol- varustettuja "See here" ei kannata aukaista, koska ne sisältävät viruksia ym!!!

Anonymous said...

Nuo vanhat Onlyn- farkkusi näyttävät paljon paremmilta kuin kaikki näkemäni Cheap Monday- krääsä tämän blogin aikana.

Anonymous said...

uusi postaus?? voisit oikeesti yrittää postata enemmän, ei kukaan jaksa tälläst lukee. Jäät kaikkien muiden muotiblogien jalkojen alle vaan, joten kannattaisin ainakin kahden viikon postauksia, jos et muuhun pysty!

Anonymous said...

^yhdyn samaan mitä edellinen anonyymi sanoi. !

puukkohupparitytöt said...

vanhat vaatteet todella joskus kolahtaa uudestaan! :-D mulla on ollut yli 2 vuotta käytössä australiasta ostamani farkut, ne sopii yhä ihan yhtä hyvin kuin ennenki ja ne makso tosiaan 15 $, maailman paras löytö.

E said...

Jalkapallo on kivaa. :) Ihania tavaroita sulta löytyy. ;) Juuri hyvän pituinen postaus. :)

Anonymous said...

mulla on ihan samanlainen tikkarikone!siis toi ponijuttu!
mutta se on vaan jossain hukassa:(

Anonymous said...

sitten se tikkarikone on hassu kun se etujalka/kavio/kinttu/whatver
menee silleen ylösalas kun sitä hurisuttaa:D