Friday, March 14, 2008

no moi

Tuntuu, että vastuuta tulee joka puolelta, ja pienikin velvollisuus tai pakollinen tehtävä saa murheen murtamaksi. Pääosin koulu vaikuttaa käyvän päälle, blogille taas se tuntuu jättävän vain harmillisesti vähemmän aikaa. Kokeita, valmiita tanssisarjoja ja luettuja kirjoja pitäisi pienissä ajoissa saada valmiiksi, mutta samaan aikaan pitäisi hoitaa myös niitä vapaaehtoisia ja haluamiani juttuja, kuten esimerkiksi nukkuminen tai piirtäminen.

Tänään päätin tehdä tähän muutoksen. Lähdin nimittäin kaverini kanssa melko vapailla suunnitelmilla pelkästään ulos, ei Forumin Hennesiin katsomaan uusia toppeja tai söpöjä kynsilakkoja. Kuljimme aika lähellä kotia, ilma oli melko kylmä, mutta silti se oli hauskaa ja joka kulman takaa löytyi uusia juttuja. Oletteko koskaan katsonut Helsingin kauniita taloja? Entäpä tylsempienkin kahviloiden sisustuksia? En minäkään, koska yleensä "en ehdi", mutta tällä kertaa elinkin hetkessä, eli iloitsin pelkästä perjantaista ja kuvien ottamisesta. Ilta kuluikin sitten leffan merkeissä isomalla porukalla. Jes, kyllä sitä aikaa riittää, jos sitä laittaa riittämään!

Nyt listaan muutamia juttuja, mitkä ovat viime aikoina kiehtoneet minua..


PUNAISET MEKOT!


INDISKAN MEKOT.
Yhdeksi uudeksi lempikaupakseni on vahvasti noussut Indiska, josta voi löytää suloisten korujen ja t-paitojen lisäksi aivan ihania tunikoita ja mekkoja, jotka noudattavat aivan loistavasti kevään rentoa kukkaistyyliä. Kuvan ensimmäisen mekon omistan jo, mutta noita kahta muuta mekkoa olen kuolannut kaupassa jo vähän pitempäänkin. Ne ovat niin mukavia ja niiiiin söpön värisiä! Mutta, vaikka kuinka haluaisinkin viedä koko Indiskan vaatteet kotiini, olen päättänyt alkaa vaateostolakkoon ja yrittää yhdistellä jo ostettuja vaatteitani. Ei ne uudet mekot loppujen lopuksi muuta elämäämme tai edes vaatekkaapiamme suuntaan eikä toiseen.


Ja jos en nyt puhu mekoista, niin ainakin siihen läheisesti liittyvästä käsitteestä, kankaan kuvioista. Minä, niin kuin varmasti moni muukin bloggaaja on varmasti huomannut kukkakuvion suloisen ajattomuuden, sillä tänä keväänä erilaiset ruusut ja pikkukukat löydetään lähinnä mekoista ja hameista. Itse olen jo jonkun aikaa etsiskellyt suloisia kukkahameita, mutta niitä ei tunnu vielä missään olevan. Siispä kaivoinkin vanhoja kankaitani ja erilaisista lakanoista leikattuja kukkapaloja, joista voisin jossain vaiheessa lähteä väsäämään omaa yksinkertaista hametta. Kuvassa näet erilaisia kukkakankaitani, sekä kauniin pariisilaistytön kukkamekkonsa kanssa.


Äsken, kun kirjoitin tuosta pariisilaisesta tytöstä, minulla tuli suuri ikävä siihen kyseiseen kaupunkiinkin. Joskus ajattelen, että haluan kovasti muuttaa sinne tulevaisuudessa, mutta välillä taas muistan, että oman pikku-Pariisinsa voi löytää ihan kotikulmiltakin. Kyllä niitä suloisia kahviloita ja autoja löytyy täältäkin. Ei Pariisi-tunnelmaan aina tarvitse Eiffel-tornia.

OHO, tulipas jotenkin sekalainen postaus. Tarkoituksena oli pelastaa tämä kirjavia ajatuksia sisältävä viestini ihan oikealla videopäivänasulla, mutta lopulta selvisi, että puhun videossa aivan mitä sattuu, sekä itse kuvaajakin taisi muutamia epäselvyyksiä laukoa. Nyt saattekin siis tyytyä pelkkään filminauhaan, mutta joku päivä vielä yllätän teidät!

36 comments:

Anonymous said...

Kirjoitat tosi kivasti, sulla on suloinen ja tyttömäinen tyyli ja olemus ja vaikutat mukavalta. Oot ihan huisa =) Kivaa viikonloppua!

Anonymous said...

oon TOSI pettyny. et kertonu et teet postauksen enkä ollu ekana kojidoimassa. KOJIDAKOJIDA

Anonymous said...

kiva postaus (: itsekkin oon tykästyny indiskan mekkoihin, ne on vaan niin söpöjä! <3

Anonymous said...

Kiitos, aivan ihana postaus 8--)

readyset said...

Nuo Indiskan mekot on kyllä tosi ihania , pitäisi sinne päästäkun se on niin kaukana (no 20min mutta silti..)
Kiva postaus ! :D

noora said...

tosi kiva postaus :)

MouMou said...

Oi, Elinin tyyli kyllä puree. Upea asu!:)

anna-elina said...

Tulin jotenkin tosi hyvälle tuulelle tästä postauksesta :) Muakin Indiska on alkanut kiinnostaa koko ajan vaan enemmän!" Ah ne mekot...

ellen said...

Sun postaukses saa aina hyvälle tuulelle ! :D Ihanat mekot. Oot muuten tosi kaunis <:

Strawberry Swing said...

sama kun amandalla, piristi jotenkin kummasti aamuani! ja vaikka sanoit että tulipa sekava, niin juuri päin vastoin, tosi kiva ja piristävä postaus! viedo ois kyl tosi kiva, mutta mua toi anna abreun mekko ei jotenki napannu...

E said...

Ihana tuo Indiskan ruudullinen mekko. :) Punainen ja ruskea käy näköjään tosi hyvin yhteen. ;)

Anonymous said...

Sulla on ihana ajattelutapa ja oot älykäs ja kaunis! Paras blogi minkä tiedän.

Anonymous said...

oot kaunis. RHÄÄÄAAAAAAAAAAAAA miksen mäki oo noin kaunis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? angstt

Anonymous said...

Oon samaa mieltä Mischan hiuksista, ne on parhaat noin keskiruskeina kuin tuossa kuvassa. Liian tummat hiukset ei sovi Mischalle ollenkaan, eikä myöskään ihan blondit.

Anonymous said...

Jihuuu, videopostaus luvassa!

Anonymous said...

Voi ei mikä postaus! Aivan ihanat ilmeet muuten kuvissa sulla <:
Millä kameralla otat kuvia? Ovat niin tarkkoja :o Vai muokkaatko kuvat sellasiksi?

Anonymous said...

Aikamoiset poset sulla kuvissa ;D

merikarhu said...

hehheee, mulla oli sun blogi auki, ja kattelin just tätä uutta, ja minna oli tos takana vaan sillee "kuka toi on?" Indiskassa on kivoja mekkoja !

Unknown said...

Nää on aina niin hyviä nää sun postaukses,näitä on kiva lukea. Mäkin tykkään indiskan mekoista ja siitä koko puljusta.HArmi vaan kun lähimpään liikkeeseen on tunnin matka :S Sielä on myös tosi ihania siustustavaroita <3

Anna said...

Ihania kuvia ja muutenkin tämä oli ihana postaus, piristit päivääi <3

Anonymous said...

Millon oot ostanu ton vaaleen ruudullisen mekon? Aattelin et luxuriousissa annetella on tollane.

Anonymous said...

Aiotko siis tehdä videopostauksen? Täällä ainakin yksi odottelee innolla sitä =)

Anonymous said...

aivan ihana postaus! <3 jatka samaan malliin. asuisimpa minäkin helsingissä.

Anonymous said...

Blogisi on ihana, en varmaan ole ainoa joka tätä hehkuttaa, ja näytät kaikenlisäksi aika paljon Anna Abreulta(en takoita pahalla taimitään, Anna on kaunis) :>

Anonymous said...

Tosi kiva postaus. Yhteen aikaan kirjotit tosi lapsellisesti, mutta nyt oikeen yllätyin kun oli aivan ihanaa tekstiä <:. Ihana toi Eiffel-tornikuva. Niin söpöä.

Anonymous said...

ah tekisi mieli raahata sieltä indiskasta suurinpiirtein ne kaikki mekot kotiin! mullakin on jotain indiskan pukukoppikuvia, mutta niissä on kyllä eri mekot :D kaverillani (siis mia meidän blogista) on tuo ruudullinen mekko ja sain sen nyt lainaan jee! :) ja ihan kauhea hinku jonnekki ulkomaille :( onneksi kohta pääse vähäksi aikaa pois, mutta ei pari viikkoa pariisissa oli paha..

pike&silkkinuttu said...

ihana postaus ja toi kuplavolkkari on <33

Sakura said...

Muahahaa, mä näin sut tänään:"D
Ja kiva mekko oli päällä;)

-SL said...

Indiskassa on ihania vaatteita, joskus viime keväänä huomasin :)
ja pienen palan Pariisia voi tosiaan löytää Helsingistä! ja muutenkin on paljon samaa kuin Ranskassa - niin rakennuksissa kuin ihmisissäkin..

Malla said...

Paljonko noi indiskan tunikat/mekot maksavat, tiiätkö?

Anonymous said...

mikä on sun lempparibiisi kate nashilta? :>

Rita said...

Indiskassa on kyllä tosi suloisia mekkoja!

Anonymous said...

6pvä........hei c'mon!

Anonymous said...

Mitä muokkaus ohjelmaa käytät? Älä vain sano että painttia, ei kukaan noin hyvin voi pantilla tehdä?! ;o :)

Anonymous said...

Hei hei vaan sullekkin ja hyvästi. Tollasta etanavauhtia sulla kestää näitten postausten kanssa! LUXURIOUS on parempi ja kivempi ja lisäksi niillä kestää vähemmän aikaa postauksissa kun eräällä (se ei oo mikään syy että kun on koulu.) aikamoinen hikke oot!

kermakakkumekko said...

Käytän photoshoppia! :)

Viimeinen anonyymi:

Teen blogia itselleni, ja jos _sinua_ ei postaustahti miellytä, niin ei sille vaan voi mitään. Minä en yksinkertaisesti ehdi tehdä postauksia, eikä vaan siksi että olisi koulua, vaan myös ihmisten takia. On vähän muutakin kun blogi ja koulu. Luxuriouksilla on kyllä aivan loistava postaustahti! :)