Thursday, March 20, 2008

hei olen aito merirosvo ja marjakuvat viehättää mua

Miten tämä on mahdollista? Heti, kun loma alkoi, vuorokausirytmi meni taas päin mäntyä! Nytkin istun tässä koneen ääressä klo 04.52 aamulla, koska yöuneni olen nukkunut päivällä, enkä todellakaan saa enää unta. Ei sillä, että tämä kuitenkaan haittaisi minua, koska itseasiassa pidän aikaisin heräämisestä, taino oikeastaan yöllä valvomisesta. Tuntuu, että olisin ainoa hereillä oleva ihminen koko maailmassa, ja kukaan ei ole tarkistelemassa, mitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Kukaan ei anna pakollisia tehtäviä yöllä.

Ikkunasta katsoessa näkyy jo hiukan valoa, seuraavan päivän yllätykset ovat jo ovella, mutta onneksi saan vielä vähän aikaa vain olla. Saan vielä vähän aikaa katsoa tyhjiä katuja.

Teen aina yöllä postaukseni. Silloin inspiraatio on kaikista eniten valloillaan, puhelin ei soi ja voin keskittyä sataprosenttisesti siihen, mitä kirjoitan. Eli yleensä jos en nuku, teen postauksia ja jos en tee postauksia, nukun.


Viime tiistaina minulla tuli suuri kiire. Halusin nimittäin mustan hameen Indiskasta, mutta samalla halusin katsoa myös GossipGirlin ensimmäisen jakson. Valitsin hameen, jonka ostin siis Kampin Indiskasta. Juoksin sitten äkkiä takaisin kotiin ja ehdin jopa nähdä vähän GG:tä, jonka ensimmäinen jakso oli kuitenkin hiukan pettymys. No, annetaan armoa.
Alla näkyy aika montakin kuvaa uudesta hameestani, johon olen ehtinyt kiintyä hyvin lyhyessä ajassa.. Siinä on muuten ihanat taskut.









Joskus näin muistaakseni Sallan blogissa tehtävän, jossa tuli esitellä inspistä antavia kuvia. Vaikka minua ei käsittääkseni olla haastettu tähän tehtävään, päätin tehdä sen kumminkin, sillä minulla näitä inspiraatiokuvia löytyy vaikka kuinka paljon!











Yllä näkyi muutamia itse ottamiani lamppukuvia, sekä lisäksi halusin lisätä tähän alle muutamia muita kuvia, joista pidän ihan hiiirveästi.

• Indiskan mekostani olen varmasti jauhanut kaikille ihan kyllästymiseen asti, mutta sen lisäksi, että se on maailman ihanin mekko, se myös inspiroi minua väreillään.
• Ja juu, Kate Nashistakin pidän "vähäsen", jos en ole täällä ennen kertonutkaan.. Tuo kyseinen pirtelökuva on jotenkin ihanan aito ja vilpitön, eikä mikään studiossa otettu ja muokattu kiiltokuva.
• En tiedä miksi, mutta jotenkin hedelmistä ja marjoista otetut taidekuvat ovat aina kiinnostaneet minua. Kuva isosta kasasta mustikoita on ihanan raikas ja ajaton idea.
• Ja jos joku oikeasti inspiroi, niin Fifi pupun piirretyt asut. Näitä on aina niiiin ihana katsoa!


Oho, kello on kuusi aamulla. Ja kadut ovat vieläkin tyhjät. Harmi, kun aikaa ei voi pysäyttää..

31 comments:

katie said...

Tyhjät kadut ovat ihania, samoin mustikat.

Anonymous said...

ihana postaus taas kerran, kermis ! En ollut ennen tiennyt koko fifi-pupusta mitään. Mutta nyt kun selailin sivuja se onkin ihana ! Puvut ovat kauniisti piirretty yms.

Rita said...

Kiva postaus ja yöllä on ihana olla koneella kukaan ei häiritse!

äppelblom said...

Nyt tekee mieli mustikoita!;)

Anonymous said...

Ihana postaus! sä oot alkanu kirjottaa pitkii postauksii...laittaisitko päivän asuja vielä?

Anonymous said...

hah, mullakin tulee inspis aina yöllä :D onko toi hame muuten sellaista vähän liukasta ja kiiltävää kangasta? jos on, niin katoin sitä eilen mutten viitsinyt ostaa. :)

MouMou said...

Voi, nuo mustikat näyttävät ihanilta.:)<3

Strawberry Swing said...

hahaa, noi lamppu kuvat on anna talolta! kiva tois sun ostama hame..

Anonymous said...

Ah, yöt!
Kesällä ne on erityisen ihania, koska joskus tällasilla pikkulomilla mua ahdistaa se että parin päivän päästä joutuu kuitenkin heräämään siihen aikaan kun on tottunut menemään nukkumaan :D kesällä sitä ongelmaa ei kyllä ole ja ah ne valoisat kesäyöt, ah ah! <3 ja ssama homma mullakin, yöllä saan inspiraatiokohtauksia ja saatan vaikka suunnitella sata asua itselleni =)

merikarhu said...

Oii, mäpä tiedän mistä nää lamppukuvat on! Ne on niin upeet ne lamput (;. Mä taas nukahdin tänäyönä sohvalle, heräsin joskus neljältä ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. Lopputuloksena se että heräsin vasta joku 15 min sitte..

Unknown said...

Yöllähän inspiraatio on justiin parhaillaan,hyvä aika siis puuhailla kaikkea!:)
Kiva postaus,mutta mua ei ainakaan noi lamput kyllä inspiroineet,mutta toi alin kollaasi kyllä tai no alkas tekeen mieli mustikoita sen ansiosta :P

Anonymous said...

ihana hame ja toi kollaasi ! etenkin kate nash kuva :-)

Kingsley said...

Kiva tuo Indiskan hame. Luultavasti kokeilin samaa hametta eilen. Se oli tosin liian iso joten jäi kauppaan, harmi :/

ia said...

Voi, olipa herttainen postaus! Lamppukuvat on törkeän hienoja :)

E said...

Kivoja nuo lamppukuvat. :) Mustikat, nam. ;)

Anonymous said...

ihana postaus, tuli sellanen jännä fiilis lukiessa, varsinkin kun samalla kuunteli tuota kate nashin biisiä : D

Anonymous said...

uu kiva hame tua. paljon maksoi?
ja samoin toi kukkapaita mikä sulla on yhessä kuvassa on ihana :)

Anonymous said...

onks sulla livejournailia?

Vilma said...

Mä rakastan sitä ku voi yöllä tuijotta tuntikausia ikkunasta ulos, ja siellä ei tapahdu mitään... mutta öisin en koneella ainakaan tahallisesti ole, se tekee minut vain väsyneeksi... :D

Malla said...

Tosi ihana postaus. Onnistuit kuvaamaan yönhetkiä niin hyvin, että uppouduin siihen tunteeseen :D Hame on tosi ihana, pitäisköhän itekkin käydä ostamassa..

Anonymous said...

kiva postaus! hame on ihana, pitää käydä huomenna tsekkaamassa indiska ;)

Anonymous said...

Hei Kermakakkumekko! :)
Muistat kai minut joka haukuin edellisessä postauksessa sinua ja blogiasi. (viimeinen anonyymi)
Hävettää.. Vihaat minua varmasti. Mutta pakko sanoa, että tämä postaus oli IHANA! Kuvat ja ilmeesi olivat IHANIA! Ja kirjoitit IHANASTI! Ihanaa kermakakku ihanaa! Näitä lisää!:) Anteeksi vielä kerran :/

Anonymous said...

(jatkoa)
Tuo Indiskan mekko on kyllä hurmaava! PAKKO SAADA! :D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Tykkään hirrrrveästi sun tyylistä ja oot muutenki tosi kaunis:> Tää postaus oli jotenki ihanan tunnelmallinen ja inspiroiva, tykkäsin kovasti noista lamppukuvista mitä oot ottanu:>

AA said...

Täydellisen mallinen tuo hame :) lööv it..

Anonymous said...

Oi, onpa ihana tuo musta hameesi! Sopii sinulle todella hyvin :)

Anonymous said...

nähtiin sut tänään mäkissä : DDD

ääliöi said...

munki mielest yöl on kivaa, mut eilen yöl mua pelotti ihan kamalasti koska olin just kattonu ringin :(

Anonymous said...

Tuo hame hipoo mallillaan täydellisyyttä! Paljonko mahtoi maksoa? Mekkoonkin olen rakastanut. Pitää äkkiä päästä indiskaan!

Heta said...

Yölläpä minäkin postauksia suunnittelen. Tosin suunnitteluksi se yleensä vain jääkin. Ihana postaus jälleen kerran!