Wednesday, February 13, 2008

ystäviä hei?

Kivaa, että minua on kaivattu, ja että erilaisiin asioihin on otettu jyrkästi sekä leppoisasti kantaa, varsinkin edellisen postauksen kommentointilaatikkoon. Suurien valittelujen jälkeen vaihdoin bannerin myös omasta mielestäni kivempaan vaihtoehtoon, jota tein muuten samalla, kun luin historian kokeeseen. Minulla on ollut koeviikko, ja viime päivityksestä onkin kirjaimellisesti seitsemän päivää. Ymmärrän, että joitakin ärsyttää, että en ehdi päivittämään, mutta yleensä kun niitä ei tule, mulla on yleensä ihan oikeasti kiire.

Huh, lisäksi on tasan viikko siitä, kun kävin siellä joogassa. Se olisi ollut tänäänkin, mutta nyt en kuitenkaan jaksanut mennä sinne, sillä tänään meinaan suunnitella huomisen päivän lahjoja. En toki mitään kovinkaan erityisiä paketteja aio väkertää, puhumattakaan sitten vaaleanpunaista pursuavista korteista, sillä huomisen juhlan tärkein periaate onkin ehkä enemmän ajatus.
Kyseessähän on siis tietenkin ystävänpäivä, jonka tarkoitus saattaa joillekkin olla pelkkä sydänkonvehtien mussuttaminen, joillekkin taas halaamista tuntemattomienkin kanssa, kun taas toisille se ei merkitse paljon mitään, "yksi päivä muiden joukossa."
Minulle itselleni ystävänpäivä ei ole mikään vuoden odotetuin juhla tai mikään muukaan kovin iso juttu, mutta sen verran haluan ystäviä ja tuota päivää kunnioittaa, että pienet lahjojen vaihdot tai kenties vain ystävällinen toivotus on ainakin paikallaan.



Ja kun joku lukija taisikin tällaista toivoa, alla esittelen nyt omat vinkkini ystävänpäivä-lahjoihin...

1. Kaikilla on varmasti jossain pikku purnukassa lapsuuden ajoilta jääneitä, söpöjä sekä värikkäitä hama-helmiä? Jos et ole keksinyt niille minkäänlaista käyttöä näin jälkeenpäin, eikä kyseisistä helmistä tehdyt korut istu sinun klassiseen mustavalko-tyyliisi, voit tehdä niistä vaikkapa pikkusydämmiä ystävänpäivä-lahjaksi kavereillesi! Jos pidät pelkkiä silitettyjä muovisydämmiä tylsänä ideana, taakse voit liimata vaikka hakaneulaviritelmän, jotta kaverisi saa sen esimerkiksi paitaansa kiinni.

2. Sain eräältä kaveriltani tällaisen erilaisia ystävänpäivä-kuvia sisältävän kirjan. Itse tykkäsin kovasti, joten miksi sinunkaan kaverisi eivät pitäisi? Hyvä lahjaidea!

3. Jos haluat yllättää ystäväsi oikein kunnolla, voit antaa hänelle jotain normaalista poikkeavaa! Oma vinkkini hauskaan ja erilaiseen ystävänpäivä-lahjaan on pinkit kengännauhat! Ne ovat käytännölliset sekä söpöt! Ja hei, kuka sanoi, että kengännauhoja kuuluisi pitää kengissä? Ne voi esimerkiksi solmia hiuksiin ponnarin tapaan tai esimerkiksi nyörittää käteen rannekoruksi. Ja mieluiten niin, että niitä nauhoja ei olisi käytetty kengissä ennen hiuksiin sitomista, you know? :D

4. Mikäli haluat pysyä varmoissa ja turvallisissa lahjaideoissa, sydämmen muotoinen kynttilä ei varmasti olisi pahitteeksi. Ja varsinkin, kun se muistuttaa suloista leivosta ja on ostettu pariisista! Tuo oma kynttiläni ainakin on siis!

Muista myös, että pelkkä ystävänpäivä-toivotus tai halaus voi olla monelle parempi lahja, kun yksikään edellä mainituista! Tärkeimmät asiat ovat ne, mitä ei näe silmillä! Hehe, ok oli vähän klishee...

Näihin ystävällisiin tunnelmiin on kiva lisätä vielä loistavan laulajan, Kate Nashin suloinen Foundations-video. Kate Nash on hurmaavan lauluäänensä lisäksi todella kaunis ja omistaa aivan ihanat hiukset!


32 comments:

Strawberry Swing said...

uus banneri on just kiva, hauska postaus ja totta, kate nashilla on kivat hiukset
minna

p.s. päivän asut on kivoja, voisko niitä laitella

p.p.s.rupes tekee miele arnoldsin donitseja, kiitti...:D

Anonymous said...

ihana banneri! ja kiitos kun linkitit tuon videon, suorastaan rakastuin tuohon biisiin<3

MouMou said...

Hyvää ystävänpäivää!:)<3

emmi / NO FASHION VICTIMS said...

Aah, nyt aina kun tuun sun blogiin, niin mut valtaa järkyttävä donitsinhimo, kun katson tota sun banneria! Oon varmaan kohta joku satakilonen, jos jatkan täällä vierailua :D
Ei vaan, banneri on ihana, tykkään.

Ja oikeen maukasta ystävänpäivää sinulle :>

E said...

Hauska postaus, toden totta. :> Banneri on kiva, taas kerran. :)

Anonymous said...

Mäkin tykkään tosta bannerista, ja jotenkin sun oloinen. Tai ainakin sun blogis oloinen :)
Ja hyvää ystävänpäivää!

Anonymous said...

Kate Nash on ihana! Oletko kuullut hänen muita biisejään?
Mikä se Killerpilze juttu oikein on, tai en ole edes ikinä kuullutkaan mistään Killerpilzestä, vaikka sitä täällä hehkutitkin aikasi, onko se vielä in vai jo mennen talven lumia? :>

Anonymous said...

Ihana toi uusi banneri! Ja muutenkin kiva postaus ;D Hyvää ystävänpäivää!

Anonymous said...

Kate Nash on tosiaan ihana:) Ostin sen levyn joulua ennen Dubaista Arabiemiraateista kun siellä levyt makso normaalihintasina vaan jotain 11€. En oo katunu ostosta:)

Anonymous said...

banneri on kiva ja postaus oli ihan ok. olisi kuitenkin mukavaa jos tekisit lyhyempiä ja useammin postauksia niin tätä jaksaisi edes joskus katsoa.

Anna said...

Ihana banneri tosiaankin! <3 Ja kiva postaus muutenkin, lahjavinkit on aina hyviä!

Anonymous said...

Käytkös useinkin Pariisissa?

ja tiedätkö saako sellaista ihanaa sinistä kynsilakkaa suomesta?

Miina said...

Oi, ihanan näköinen tuo bannerisi! Nuo munkit, nams... Hyvää ystävänpäivää sullekkin!

Anonymous said...

Hih, ihana postaus. :) Uusi banneri on todella suloinen <3

Anonymous said...

Oi, tykkään sun blogista. Toi banneri on ihana, alkaa tehä sikana mieli donitseja aina ku avaan tän sivun. :DD

Hihii, hyvää ystävänpäivää. :)

AnAstAsiA said...

Ihana toi uusi banneri! Eikä se vanhakaan paha ollut.

Ihanaa ystävänpäivää! <333

Anonymous said...

olisi kiva jos aina laittaisit kuvien linkit, myös bannerin!!

iiris said...

Aivan ihana uus banneri! Kiva postaus, tuo biisi on tosi ihana.

Anonymous said...

Taas aivan ihanan postauksen olet tehny, sinulla on varmasti äikästä kymppi, kun noin luontevasti kirjoitat.

Anonymous said...

suloinen banneri ja ihana postaus ! :) sulla on aina söpöjä kollaseeja, joita on ilo katsella ! hyvää ystävänpäivää : D

Anonymous said...

Tekstistäsi huomaa, että olet ehkä seurannut äidinkielen tunneilla liiankin kuuliaasti, nimittäin kirjoitustapasi on hieman tönkköä.
Olet omaksanut pilkuttamisen liiakseen.
Tekstisi on tällaista: Menin, koska olin, sillä ajattelin, että voin, koska huomasin, joten en, ja kuitenkin.

Kirjoitusniekka käyttää välillä muitakin keinoja tekstissään, kuin "jotta, että, niin, koska".

Tsemppiä

Anonymous said...

Kiva postaus! Banneri on supersuloinen <3

Anonymous said...

Aika ajan hermolla oot, Katen levy ilmesty ikuisuuksia sitte <3

Unknown said...

Ihana postaus ja paljon parempi nyt tää uus ulkoasu kun edellinen,hyvä että vaihdoit!:)

Anonymous said...

hehkuttaakos kermakakkumekko Kate Nashia ihan vain siksi hehkuttaakseen, vai kuunteletko iha tosissas? Sillä salee et oo kuullu mitää muita biisejä Nashiltä ku Foundationsin, Pumpkinsoupin ja ehkä nipinnapin Mouthwashin, sillä ne on ainoot mitä on pyöriny joskus musa kanavilla. Ärsyttää ku bloggaajat haluu olla nii erikoisia, ja hehkuttaa bändejä/laulajia ku on tyylii kuullu 1-3 biisii. Kate Nashiltä löytyy muitakin aivan mahtavia biisejä, suosikkini onki niitä ei nii tunnettuja kappaleita. Ja vielä se että toi Kate Nash kollaasi on iha idioottimainen. Noi on tyylii ekat kuvat mitä tulee Katesta ku googlaa, ja kollaasi on muutenki huono, et oo oikeen jaksanu perehtyy? Banneri on tosi sulonen ja blogissas tulee silloin tällöin hyviäkin juttuja

Anonymous said...

Oooi miten ihana banneri :>

Anonymous said...

Tosi kiva banneri =)

Sasa said...

Olit oikeassa, Kate Nashilla on aivan upea ääni! Toi sun uus (No joo... Uus ja uus...?) banneri on tosi ihana!! I like it :)

Anonymous said...

yök, ei tee mieli saada donitseja kun katsoo tuota sinun banneriasi.. Näyttävät jotenkin.. ällöiltä? Mutta hei, tämä on vain mun mielipide ja yleensä kaikki ovat eri mieltä! :D Mainio blogi kuitenkin<3

kermakakkumekko said...

waltteri: kiitti! :> päivän asut ovat nyt olleet niin tylsiä ja tavallisia, että en ole raaskinut julkistaa niitä! :D

limda: :)

moumou: kiitos samoin!<3

pnkd: Voi kiitti! :) ja samoin sulle!<3

kynsilakka: kiitti! :)

tipsu: jep, mun oloinen! kiitti! :) samoin sulle!<3

anonyymi: olen olen! :D killerpilze = saksalainen bändi, jossa suloinen rumpali<3 ihan in on vaikka en sitä tänne tulekkaan hehkuttamaan! :D

laura: kiitti! samoin sulle!<3

niinp: Oi! :O :D

anonyymi: yritetään!

anna: kiitti! ;)

anonyymi: no jaa kai mä käyn? en kyllä tiiä mistä tollasta saisi suomesta! ;(

mitu: kiitti ja samoin sulle!<3 :)

winda: kiitti! :)

s: kiitos ja samoin! :)

anastasia: kiitos samoin<3! :D
anonyymi:ääh olen laiska :(

anonyymi: kaikki kuvat paitsi kukkatausta ja kengät ovat minun ottamiani. jopa tuo tyttö, otin kamerallani eräästä kirjasta kuvan! en muista kukkataustan tai nike-kenkien osoitteita!

tuuli: kiitti! :)

lörppö: no ei kyllä ollu äikkä kymppi! :D

anonyymi: oi kiitos! Ja samoin sulle! :)

anonyymi: itseasiassa ei meillä ole oikein ollut äikkää tässä, niin paha ollut seurata. tuo pilkuttamine tulee vaan suoraan itsestään ja tönkköähän se on. Mutta jotenkin koen sen omaksi tavakseni. :/

anonyymi: kiitti!

anonyymi: joo tiedän!<3

lilya: kiitti!:)

kate4life: voi voi, sinä et edes kunnolla tiedä, kuinka kauan ja kuinka paljon olen katea kuunnellut. blogiini pääsee yleensä ihan aitoja omia mielenkiinnon kohteitani, en siksi, että saisin itsestäni jonkilaisen erikoisen kuvan kuuntelemalla vaikka kate nashia. Ja toinen asia, missä olet aivan ulkona, on tuo kollaasi-juttu. et arvaakkaan kuinka monta sivua selasinkaan erilaisia katen kuvia, mutta loppujen lopuksi päädyin noihin ensimmäisiin vaihtoehtoihin. kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää! kiitti! :)

sarianna: kiitos! :)

brilliante: kiitos! :)

belle: niimpä! kiitos! :)

heidi: sori pilkun viilaaminen, mutta ne on berliinimunkkeja! :) hehe niimpä! Kiitti :)

Anonymous said...

anonyymi: kaikki kuvat paitsi kukkatausta ja kengät ovat minun ottamiani. jopa tuo tyttö, otin kamerallani eräästä kirjasta kuvan! en muista kukkataustan tai nike-kenkien osoitteita!

jopa nuo kate nashin kuvatkin?! en kuule ihan usko!

Anonymous said...

Aina noita pilkunviilaajia löytyy, minusta Kate Nashin foundations on hyvä biisi eikä minusta siitä ole mtn. haittaa vaikka et kuuntelisikaan muita hänen laulujaan.