Wednesday, February 6, 2008

MUN BLOGIN 1.V SYNTTÄRIT LÄHESTYY!

Tänään tein asian, jota en uskonut tekeväni ehkä ikinä, enkä eilen aavistanut lainkaan, mitä tämä päivä toisi tullessaan. Tämä voi nyt aluksi kuulostaa mahtavan suurelle asialle, mutta todellisuudessa se on hyvin pientä.

Minä nimittäin kävin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni joogassa. Se oli jotain hot-joogaa, (en muista tarkalleen, viisaammat tietävät) jossa tehtiin kaikkia niitä asentoja aivan kuin normaalissakin joogassa, mutta se huone, jossa venyteltiin ja hengitettiin, oli 40 asteinen saunalta tuntuva sali. Se lämpö ei siis johtunut ihmisistä tai pienestä salista/ilman puutteesta, kyseessä oli tarkoituksellinen lämmitys. Siitä siis nimi hot-jooga. Tunnin jälkeen näytin siltä, kun minut olisi heitetty järveen. Ja vettähän ne paidan läikät eivät ainakaan olleet, eli joo, oli aika kuuma.

Ennen tätä olin aina pitänyt joogaa jonkinlaisena muotivillityksenä ja jonkin sortin esittämisenä. En jaksanut uskoa, että ihmiset muka oikeasti nauttisivat hitaasti hengittämisestä ja solmuja muistuttavien asentojen tekemisestä. Minun ei ikinä pitänyt kokeilla joogaa, "se on Hollywood-tähtien muka päivittäinen harrastus, jonka he nimeävät intohimkseen vain lehtihaastatteluissa."

Nyt jälkeen päin ja hiukan enemmän oppineena voin myöntää, että olin täysin väärässä. Olin muodostanut aivan omat näkökulmani koko asiasta, ja uskoin niihin, vaikka todellisuudessa en tiennyt mitään. Jooga ihan oikeasti sai minut rauhoittumaan, unohtamaan kaiken muun ympärillä olevan ja keskittymään kerrankin siihen hetkeen. Ei menneisyyden itkemistä, ei tulevan jännittämistä. Salista poistuessa tuli jotenkin täydellinen olo, vaikka hiukset sojottivat märkinä minne sattuu ja paidan hikiläikät näkyivät metrienkin päähän. Aika kliseistä, mutta tuo 90 minuuttinen matolla temppuileminen todella tepsi, ja teki hyvää sisältä, sekä ulkoa.




Yllä näkyy päivän ostokseni, vaaleanpunainen villatakki. Kuva vääristää, sillä todellisuudessa se ei ole liian imelä tai puhdas vaaleanpunainen, vaan juuri sopivan haalea ja murretun sävyinen. Lindex 24,95.


Muuten, minäkin ostin nuo monen ruotsalaisen (ja muutaman suomalaisen) muotibloggaajan vakiokengät, valkoiset nauhatossut, jotka sotkin tahallani hiukan likaisiksi. Lasten H&M 9,90€. Chanelin minihajuvesipullo äidin kätköistä.


P.S. sininen on aivan loistava kynsilakan sävy. Sephora I miss you..

72 comments:

MouMou said...

Itselläni oli aivan sama asenne vielä vuosi sitten. Onneksi yliopisto tarjosi astangasta ilmaisen kokeilukerran, ja nyt käynkin salilla pari kertaa viikossa joogaamassa.:) Sinne kyllä jää stressi ja huolet.

Strawberry Swing said...

äitini harrastaa joogaa ja on suositellut sitä myös minulle, koska krhm. ryhtini ei ole mikää maiilman paras ja jooga toisi sentin lisää pituutta selkärankaan, salille asti en ole vielä päässyt, mutta ehkä jonakin päivänä...

Strawberry Swing said...

aih niin vielä lisäys, muistanko oikein että sinulla on zarsta ostettu valkoinen viikinki paita (taisit esitellä jossain postauksessa), niin tässä yksipäivä katsoessani serranoja pongasin marcosilta tämän samaisen paidan, mutta tummanvihreänä, hauska sattuma!

Anonymous said...

Hyvä, että ennakkoluulot eivät pitänetkään paikkaansa. :) Olen kokeillut elämäni aikana vain kerran joogaa, ja se hyvän olon fiilis kesti vielä pari päivää joogan jälkeen. En tiedä miksen ole jatkanut, ehkä taas pitäisi joskus. :D

Ihanan väristä kynsilakkaa <3

Anonymous said...

Minunkin suunnittelemissä olisi joogan harrastus !
Olen kuullut siitä niin paljon ihania juttuja !!
Kiva toi sininen kynsilakka,taytyy minunkin koittaa joku päivä tuollaista "erikois-sävyä" !!

merikarhu said...

Se tanssi minkä aloitin, on ehkä vähän joogamaista välillä. Mäkin ajattelin ostaa noi tossut, mutta pidän ne puhtaina kunnes sitten ihan normaalisti sotkeentuvat. :P

Anonymous said...

jooga on ihanaa ja niin piristävää. en tajua miksi luulit sitä joksikin muoti ilmiöksi??

Anonymous said...

Yllä oleva postaus on persiistä.

Anonymous said...

Alkoi tehdä mieli joogaan ;) Itsekin olen etsiskellyt noita valkoisia kenkiä, mutta paikkakuntani H&M:stä ei ole löytynyt.. Kivaa toi sininen kynsilakka :D

Anonymous said...

Ihastuttava postaus, ja jooga on nimeltään Bikram! Epäreilua että sitä on toistaiseksi lähinnä vain Helsingissä :(

Anonymous said...

Minulla on hieman samanlainen asenne joogaan kuin sinulla ennen, jotenki erikoista ja omituista väittää että mielikin siinä puhdistuu. Mutte itseasiassa se voisi olla hauskaakin urheiluna ja henkisenäkin harrastuksena. Perjaatteessahan se on aivan sama että käykö joogassa selvittelemässä ajatuksiaan vai tekeekö niimkuin minä, pitkän hikisen juoksulenkin. Kiitos sinulle, jooga voisi alkaa kiinnostamaan minuakin. Tämä postaus oli piste iin pääle minun joogakiinostusta kohtaan(varsinkin siksi että olemme samanikäisiä ja olen aina aaatellut joogaa "vanhempien" laijiksi). ja tiädätkös että onko noita kenkiä 40kokoissen räpylään jos kerran lastenosastolta on, olisivat nimittäin unelmat (omistankin jo mustat..) (:

katie said...

Söpöt nuo kengät, minäkin tarvitsisin valkoiset.

Anonymous said...

Oi vitsi, mäkin oon aina halunnut kokeilla joogaa! Täytyy kyllä joskus jollekkin jooga-tunnille raahautua.

Ja kivat nuo ostamasi kengät, kumpa meidänkin hennesistä tuollaisia vielä löytyisi. Täytyy tutkailla asiaa :) Tuo sininen kynsilakka on kyllä aika hauska!

Anonymous said...

onko noi h&m:n kengät muuten jotekin reilua kokoa? tilasin noi onlinekaupasta ja nyt alkaa epäilyttää, että otinko liian ison koon kun 38 tuntuu muutenkin välillä vähän isolta.. ihanan väristä toi kynsilakka, mulla on samanvärinen penaali, jee. :> mäkin haluaisin kokeilla hot-joogaa, mutta täällä käpykylässä se ei oikein onnistu.

Anonymous said...

Itsekkin tahtoisin kokeilla joogaa. Oliko siellä ikäisiäsi palon vai olivatko kaikki jotain vanhoja naisia? :D

AnAstAsiA said...

Minunkin pitäisi kokeilla joskus joogaa, aikaseks en vaa meinaa saaha.

Ihanan väristä kynsilakkaa <333
Ui jui, kelpais tännekkin!

L said...

En ole ikinä joogannut, mutta haluaisin kokeilla. Varsinkin hot-jooga kuulostaa ihanalta, mutta eihän meidän paikkakunnallamme ole lähelläkään mahdollisuuksia sellaiseen. Tavalliseen joogaan en ole saanut, enkä varmaan saakaan lähdetyksi. :)

BIJ0U said...

Mua on kiinnostanut jooga jo pitkään, mutta vielä en ole saanut raahattua itseäni tunnille. Toi hotjooga kiinnostaa erityisesti kun siinä kuulemma pääsee helpommin asanoihin eikä tule paikat kipeiksi, mutta olen miettinyt olisiko se liian rankkaa joogailla tollaisissa lämpötiloissa.
Niin oliko se kovinkin rankkaa?

iiris said...

Tämän postauksen takia itsenikin tekisi mieli joogaa. En ole ikinä sitä rohjennut koettamaan, ehkä joskus tulevaisuudessa. Nyt nimittäin kaipaisin juuri tuon menneisyyden ja tulevaisuuden suremisen poistamista. Kaunis tuo kollaasi joogasta !

Anonymous said...

eli siis h&m:llä on tälläkin hetkellä noita nauhatossuja? koot tuskin riittää, damn :s tommoset ois nimittäin mitä kivoimmat. nii hei paljon makso toi jooga? kuulostaa todellaki rentouttavalta, sellaista tarviis rankan koeviikon jälkeen!

Anonymous said...

Itse käyn voimajoogassa (viralliselta nimeltään kai astangajooga) ja se on aivan ihanaa. Mieli tyhjentyy, muttei kuitenkaan ole mitään jalat ristissä ja "ommm"in lausuntaa, kuten kaverini jostain syystä itsepintaisesti uskovat. :D Tuntien jälkeen on rentoutunut olo mutta kuitenkin tuntee lihaksissa (varsinkin seuraavana päivänä) että töitä on tehty, me likes.

Anonymous said...

onko noita kenkiä vielä online kaupassa?

Anonymous said...

Olis hauska joskus kokeilla joogaa, mutta kun on kokoajan niin kova kiire ja muutenkin treenejä, niin en tiedä löytyiskö aikaa.. :D

Naurujoogakin vois olla aika mielenkiintoista, oon sitä telkkarissa nähnyt. :'DD

Anonymous said...

Apua, ymmärsinkö oikein, olet siis itse sotkenut nuo kengät? Etkö voinut odottaa että kevätkelit tekisivät sen puolestasi? :D

Unknown said...

Jos oisin ostannut uudet valkoiset kengät niin en olisi kyllä othtinut niitä tahallaan sotkea ,mutta kaikki tyylillään :D
Oon kokiellut kerran joogaa koulussa,mutta tollasta hot joogaa vois olla mielenkiintosta kokeilla!
Harmi vaan ku täällä missä asun ei ole siihen mahdollisuutta :S
Kiva postaus!

Anonymous said...

Ihana kynsilakan väri! <3 Ja kengätkin. en vaan ihan tajuu miks ne piti sotkee kun ne käytössä sotkeutuu kuitenki aika nopee :p Millä muuten sottasit ne?

Anonymous said...

multakin löytyy noi kengät :)

anna-elina said...

Itsekin aion ostaa nuo kengät :) Joogasta mulla ainakin ehkä joitain ennakkoluuloja, mut katotaan jos joskus sitäkin kokeilisin ;)

Anonymous said...

ite ainakin löysin mun tommoset kengät (oke ne on mustat ja tekonahkaa) ihan "nuortenosastolta". :O Toisaalt mun kengän koko onki jotain 36...

Mistä ostit tuon kysilakan! *>* oon ettiny niiiin kauan just ton sävystä lakkaa

Fashion Book said...

ihanaa kynsilakkaa :-) Itseltäni löytyy kyllä aivan kaikkia muita värejä, pinkkiä, violettia, valkosta, vihreää, vaaleansinistä yms. mutta juuri tuo neonsininen puuttuu :-/

Anonymous said...

Olisi kiva itsekkin kokeilla joogaa, mutta en tiedä onko täällä takapajulassa siihen mahdollisuutta. ;P

Miksi et vastaa koskaan kommentteihin? Nytkin on tullut hirveästi kommentteja ja kysymyksiä, etkä varmaan puoliakaan edes ole lukenut. Sanoisinko että aika säälittävää hommaa. Minustakin olisi kiva tietää pariin kysymykseen vastaus mitä joku on jo kysellytkin, mutta eipä näy... ;;;;;---------DDDDDDD

Anonymous said...

Suomi (ja maailma yleensäkin)on ihan epäarvoinen paikka :D Haluisin myös kokeilla joogaa..tai pilatesta..tai mitä vaan tuon tyyppisiä liikunnan muotoja, muttakun ei vaan oo mahollista täällä missä asun. Joka pikku paikkakunnallakin pitäs olla mahollisuus! (Tiedän tiedän, että ei se noin toimi, mutta kuitenki..)

Anonymous said...

mikset vastaa !!

Anonymous said...

vaaaasssstttaaauuukkkksssiiiiaa?

Anonymous said...

haloohaloo

Anonymous said...

vastaa vastaa vastaa

Anonymous said...

pakko mennä kokeilemaan tota hot joogaa :) ostin tänään samat kengät, tosi kivat on !

Anonymous said...

toi kynsilakka ainaki on sephoralta..niinku siinä jo lukeekin :P

Anonymous said...

ota pliis toi tyttö tuolta bannerista pois.

Anonymous said...

No ehkäpä kkm ei vastaa, jos hän ei ole ehtinyt/päässyt/jaksanut tulla käymään koneella! Älkää jaksako valittaa.

Anonymous said...

eksyin tänään blogisi sivuille ja oli pakko tulla heti hehkuttamaan että tämä on paras blogi mitä olen koskaa lukenu (: kiiiittitäst

Anonymous said...

ihanat kengät!

AA said...

Tuntuko siellä joogassa(välillä) et tulee paha olo niin kuumassa? :D

Anonymous said...

Tosi kivat kengät !!
Ja myös kiva kynsilakka !
Mutta hei,koska tulee uusi postaus ??
Piiiiiiiiiiiiiiian pliis !!!!!!!:D

-L- said...

nuo valkoiset perustennarit ovat aina yhtä suloiset ja ihanat! sopivat farkkujen, hameiden tai noh oikeastaan minkä vaan kanssa.

Anonymous said...

pliis, porukka vaihtaa pian hiippakuntaa ku on niiiiin hidasta vauhtii : c sad

Anna said...

suloinen villatakki <3

Anonymous said...

hei. tosi ihanaa kynsilakkaa toi sephoran i miss you.. mistä sephoraa voi suomesta ostaa?? ja tuota kyseenomasita lakkaa ??? :) hyvä blogi. olis kiva jos vastaisit

Anonymous said...

Hmm.. Tämä blogi on pitkään ollu kirjanmerkeissäni mutta nyt se saa luvan lähteä sieltä ja antaa tilaa muille.. Kyllästyttää tälläinen postaustahti ja kaikenlisäksi postausten laatukaan ei ole hyvä, vaikka tuleekin niin harvoin. No, itsellesihän sinä tätä teet niinkuin aina kaikkeen kritiikkiin vastaat, eli tuskinpa tälläkään on siis sinulle väliä :D

Anonymous said...

Aletaan boikotoida tätä blogia! Päivitys tahti on surkea, eikä kommenteja huomioida! Kaikki, poistakaa tämä blogilistan suosikeistanne heti! Älkää kohottako kävijälaskuria käymällä täällä! Vallankumous!!

Anonymous said...

^ xD lol.

Anonymous said...

Aletaan boikotoida tätä blogia! Päivitys tahti on surkea, eikä kommenteja huomioida! Kaikki, poistakaa tämä blogilistan suosikeistanne heti! Älkää kohottako kävijälaskuria käymällä täällä! Vallankumous!!


juuuri näin!

Anonymous said...

Täähän on ihan surkeaa, huonolaatuisia postauksia harvoin. Nyt ei voi enää edes tätä lukemista perustella hyvällä tyylitajulla. kolmepostausta missä on niin normit pissisvaatteet että.. ja että muotibloggaaja??

Anonymous said...

VALLANKUMOUSVALLANKUMOUS!

Anonymous said...

Joo se on myös ärsyttävää että kommentteihin ei vastata!

kermakakkumekko said...

moumou: Joo, jotenkin tuollainen yllättäväkin kokeilukerta voi käännyttää pään! :)

waltteri: Minunkaan ryhti ei aina ole hyvä! :D Joo, mulla on sellainen viikinki-paita! Hauska bongaus! :D

cassie: aivan, kiitos! :)

anonyymi: Suosittelen kumpaakin! :)

merikarhu: Hehee, mä en jaksanu oottaa, että ne sotkeentuu! :D Munkin tanssissa on joogamaisia piirteitä!

anonyymi: Totta! En minäkään! ;o

anonyymi: ite oot!

laura: Joo, noita sai lasten hennesistä! Kiitos! :)

anonyymi: Ai vaan helsingissä?? No voihan surku! :(

annsku: Kiva, että käsityksesi muuttui. Itse en nähnyt noita tossuja 40 kokoisena. 39 kyllä löytyi.

yvon: Kiitti! ;)

sarianna: kiitti! :)

barbapapa: Munkin kengät on 38 eikä oo mitenkään isot..

street: Oli mun ikäisiä paljon, tosin ne kaikki oli mun kavereita! :D

anastasia: kiitti! :-)

vaahtokarkkikaakao: ihan tyhmää, ettei tota joogaa ole muualla!

i<3fashion: minusta ei ollut rankkaa, pikemminkin helpottavaa..

tuuli: kiitos sinulle! :)

riikka: Joo lasten hennesissä. Jooga maksoi muistaakseni 12 € ja matto 1 €.

ann: oi, kuulostaa kivalle! :)

anonyymi: ei mitään hajua!

h: hahaa naurujooga vois olla kyllä hauskaa! :D

anonyymi: en.

lilya: kiitti! ;)

limd: kiitti! :D Ihan vaan kävelin mudassa ja sillee..

anonyymi: jee samiksii! :D

amanda: suosittelen! :)

anonyymi: kynsilakka pariisin sephorasta! :)

fashion book: kokoelmasi kuulostaa ihanalle! :)

minätäällähei: Vaikka en ole vastannut kommentteihin, voin vannoa sinulle, että ne kyllä tulee luettua, usein moneen kertaan. Vastaamiseen minulla menee huomattavasti enemmän aikaa, ja siksi se muiden menojen takia joskus jää myöhään.

anonyymi: Niimpä! :)

a&r: ei tunnu! :D

-I-: just siksi ne ostin! ;)

anonyymi: ei älkää vaihtako hiippakuntaa! :D

anna: kiitti! :)

mapa: valitettavasti sephoraa saa ainakin vain pariisista...

Ja vallankumous-heeboille terveisiä! :D Sori, jos tämä ei miellytä! Olisi kiva jos kävisitte, mutta kyllä niitä muitakin blogeja joo on! :) Kaikkihan varmasti tietää syyn, miksi en aina postaile. aika.

Anonymous said...

Jos sinulla on aina niin vähän aikaa, niin miksi et tekisi vähän lyhyempi postauksia ja sitten puolestaan useammin, niin tätä jaksaisi seuratakkin, kun itse ainakin pidän tästä blogista ja surettaa kun aina päivittäessä tulee sama otsikko. :(

Anonymous said...

Heii haloo..Ei niiden postauksien tarvitse olla pitkiä. Riittää jos laittaisit esim. pelkän päivän asun näkyviin. Luulisi että viikossa sinultakin heruisi muutama minuutti blogiisi. Vaikka onkin niiiiiin kiire -.-

Anonymous said...

sulel käy muute PALJO paremmi hiuxet tollee ylös :) ei näytä nii " raskaalta"

Anonymous said...

Ihana tuo Kate Nashin biisi ja söpö uus ulkoasu, tosin viime postauksesta on aikaa ihan .....

Anonymous said...

Tuo uusi banneri on aivan huippu ! Heti sata kertaa parempi ja muutenkin ihan.. sanoin kuvaamaton. ;> Nuo kengät ovat vain jotenkin niiin ihanat ja kun noita (berliinin)munkkeja katsoo, tulee kyllä ihan vesikielelle. ;D

Anonymous said...

Nyt on helmikuun puoliväli ja postauksia on tullut helmikuussa 2..?

readyset said...

Tosi hieno ulkoasu!

Anonymous said...

mitääääää ei vieläkään postausta? I´m so sad. :((

anna-elina said...

Ulkoasu on söpö :)

Anonymous said...

Paaaaaljon parempi banneri! :)

Anonymous said...

ihana banneri, paljon enemmän sun tyylinen!:) tosin postaustahtia ei kyllä voi kehua..

Anonymous said...

Voi, aivan ihana uusi ulkoasu! Tykkään ihan hirveästi! <: <:

kermakakkumekko said...

Kiitti kommenteista! :) UUS POSTAUS ON SAAPUNUT, JEJEE! :D

kermakakkumekko said...

70+

Anonymous said...

toi chanelin 5 on kauheimman tuoksuista hajuvettä mitä oon ikinä haistanu :D mut noi hm narukengät on söpöt :) pitää kyl hankkii ku en oo vielkää kerenny. ,ddd

Anonymous said...

pitaa tarkistaa:)