Thursday, January 10, 2008

About me

Viime postauksesta on jo kulunut hurjan pituinen, mutta elettynä sitäkin lyhyempi viikko! Se varmasti on saanut monen innokkaan lukijan ärtymään ja pettymään, kun joka kerta sivut ladatessa ilmestyy "The Rachel Style"-postaukseni, jonka varmasti jokainen on jo ehtinyt lukea, ehkäpä useaankin kertaan.
Tähän on vaikuttanut mm. se, että loman viimeiset päivät halusin viettää muutakin tehden, kuin dataillen ja miettien uusia postausaiheita. Niinä päivinä ns. nollasin ajatukseni, eli todellisuudessa löhösin joko kotona tai kavereilla, Sinkkuelämää-sarjan kuudetta tuotantokautta katsellen sekä herkkuja syöden. Lisäksi vuorokausirytmini oli aivan vinksallaan, nukuin puolet päivästä ja valvoin puolet öistä.
Voitte siis varmaankin arvata, että maanantaina kouluun palaaminen ei ollut mitään juhlaa ja kylmän ja pimeän ulkoilman takia olen ollut aivan rättiväsynyt. Kokeitakin on ollut heti ensimmäisellä viikolla.

Ruikuti ruikuti, siinä olivat siis puolusteluni väljästä päivitystahdista. Nyt olen taas palannut puikkoihin ja innostuneempana kuin koskaan. Viime aikoina, kun en ole ehtinyt hirveästi päivitellä, olen kuitenkin löytänyt koko ajan uusia mielenkintoisia juttuja, joista palan halua kirjoittaa tänne mahdollisimman pian. Mutta ennen niitä haluan ensiksi tiivistää ajatukseni, joten tällä kertaa löydätte omat tämän hetkiset lemppari-juttuni, joita en ole muualla edes päässyt kunnolla toitottamaan. Enjoy!

Lemppari-päivänasut:
Koska tämä talvi on lumettomuudestaan huolimatta ollut aivan törkeän kylmä ja tuulinen, olen joutunut tyytymään paita+farkut-yhdistelmiin, jotka ainakin minusta eivät ole kovin erikoisia tai trendikkäitä. Toisaalta, kun arkeen ollaan palattu, en ole kauheasti jaksanut pohtia asujani, enemmänkin mukavuuden perusteella olen vaatteeni valinnut.

1. Monet olivat kovasti kyselleet, miltä JC:n sydänpaita näyttää päälläni. Tuolta se näyttää, ja se on muuten aivan ihana! Se ei ehkä istu täydellisesti, mutta on sitäkin mukavampi +sydämmet ovat ylisöpöjä. I love it!

2. Joo, kuten huomaatte, taas mennään farkkuasulla. Yläosakaan ei ole sitä kaikista omaperäisintä materiaalia, kahvin ruskea paita yhdistettynä mustaan samettiliiviin. Wow olen oikea tyyli-ikoni. :D Lisäksi koko härdelli on (vain) H&M:stä!

3. Tämän asun olen näpsäkästi kääntänyt sivuttain, mutta kyllä siitä varmasti saa selvää. Gina Tricotin harmaan, ihanan löysän ja pehmeän paidan alle olen laittanut väripiristeeksi vihreän topin, johon olen sitonut rusetin.


Lemppari-kauneusvinkit:
Olen aina vannonut brunettien nimeen, mutta jostain syystä vaaleat hiukset ovat alkaneet kiinnostaa. En kuitenkaan tarkoita platinablondeja barbie-hiuksia, vaan itseasiassa kullan vaaleita kiehkuroita. Omat hiukseni ovat ns. vaalean tummat, vaikka haluaisin tumman vaaleat. Lisäksi paksu ja sileä otsatukka on mieleeni.
Jos ei puhuta hiuksista, siirrytään meikkeihin. En ole ikinä viihtynyt kovinkaan paksuissa pakkeleissa, joten itse kun meikkaan, yritän tälläytyä mahdollisimman luonnollisen näköiseksi. Sinisen tai vihreät luomivärit eivät siis houkuttele. Tähän asti olen fanittanut nudehuulia, mutta koska mieleni vaihtuu tiuhaan tahtiin, olen alkanut tykkäämään punaisista huulista. Kuvan tytölle ne sopivat täydellisesti!



Lemppari-trendit:
Trendeissä ja uusissa muotivillityksissä tunnun aina tulevani hiukan myöhässä. En yleensä tarraudu villityksiin heti kiinni, vaan ns. sulattelen ja mietin niitä, ennen kuin alan käyttämään. Samalla myös ehdin muokata niistä omanlaisiani, sillä mitään ei kannata pitää vain siksi, että se on muotia. Tässä tapauksessa hyvänä esimerkkinä toimii Blugirlin syksyn 2007 mallisto. En ollut silloin malliston ilmestymisen aikaan kovin innostunut radikaaleista väriyhdistelmistä tai erilaisten kuvioiden samaan aikaan käyttämisestä, mutta nyt olen alkanut lämmettä tälle kyseiselle tyylille. Radikaalit raidat muistuttavat pariisitar-tyylistä, minimekot tyttömäisyydestä sekä värit ihanasta joulusta (joo, olen oikeasti hiukan jäljessä.)



Lemppari-rentoutumisvinkki:
Hyvien televisiosarjojen tuotantokaudet ovat aivan mahtavaa löhöilypäivän ajanvietettä. Jos yksi jakso jää jännään paikkaan, voit aina katsoa seuraavankin jakson. Ja eikä tässä vielä kaikki; jos et kiirettesi takia aina kerkeä tasaksi kotiin katsomaan sarjaasi, tuotantokausien avulla pystyt katsomaan minkä tahansa jakson milloin vain haluat. Itse katsoin joululomalla Sinkkareiden kuudetta tuotantokautta, sillä maratoneja en aina muistanut/jaksanut myöhäisen esitysajansa takia tiirailla. Ja ihan telkkariohjelmiin liittyen on myös pakko sanoa, että odotan Gossip Girliä aivan hirmuisesti, vaikka olen sitä netissä vähän jo etukäteen vilkuillutkin.


Muuta jännää:
Ihan tähän loppuun oli vielä pakko esitellä yksittäisiä pikkujuttuja, jotka ovat inspiroineet minua viime aikoina (ja ehkä vähän kauemminkin).. Ette arvaakaan, miten hauskaa esimerkiksi tavallisen C-kasetin koristelu on tai miten kivaa on kerätä karkin värisiä My Little Poneja kaappeihinsa. Ja se vasta hauskaa onkin, kun tajuaa omistavansa samanlaisen mekon, kun todella tyylikkäällä julkkiksella. Peachesilla on sama H&M-mekko, kun minulla. Tajusin tämän luettuani Merkarhun erästä postausta aiheesta...

60 comments:

Anonymous said...

ihana postaus! Itsekin keräilen My Little Ponyja, kuka voisikaan niitä vastustaa? jois olet 14, niin sanoisin sua kyllä 17-vuotiaaksi. niin 'aikuistunut' olet.

itsellänikin on paksu otsatukka.
sun bogi on ihana hempeistä väreistä, kuten tuo kasetti!

Anonymous said...

Vihdoin se uusi postaus sieltä jostain pilkahti. ;) Miten sitä sanotaan; hyvää kannattaa odottaa. Tuon lauseen voisin hyvinkin allekirjoittaa blogisi kohdalla.

Paljonko Gina Tricotin harmaa paita maksoi? Minun on pitänyt jo aikoja sitten mennä katsomaan niitä GT:n vaatteita, mutta olen pitkittänyt sitä vaan.. :C

katie said...

Ihana postaus :>. Osaat tehdä hienoja kuvakollaaseja, mutta eikö kuvien alkuperäisosoitteet toisin sanoen copyrightit pitäisi olla näkyvissä? :o

Anonymous said...

Tiedätkös, tämä tyttö oli jo tulossa kirjoittamaan sulle 'kiitos kivasta blogista, mutta lukeminen loppuu tähän surkean postaustahdin takia'. Mutta sullahan olikin uusi postaus, ja senhän minä luin, en voinut olla lukemattakaan.
Täytyy silti sanoa että viikon postausväli on kamala :( ja sitäkin kamalampaa tuo selittelysi siitä. Ehkä vielä luen blogia - mutta jos postaustahti käy vielä ärsyttämään, täytyy lopettaa.
Kuulostipas uhkailulta, mutta ihan meinaten, beibi kiristä hieman.

Elinanas said...

Tosi kiva tuo koristeltu kasetti :) inspaa muakin tekemään jotain tuon tapaista! itse viihdyn Lostin tuotantokausien parissa ;D

Anonymous said...

millon se gossip girl alkaa ja miltä kanavalta?? :DD

jonna said...

haha. Poseerauksesi sydänpaidan kanssa on hauska! En tiedä miksi,
mutta se näyttää vähä omituiselta :D (älä ota tätä vakavasti)

Itselläni on tumman vaaleat hiukset, ja otsatukka. Mutta ärsyttää ku otsatukka (ainakin minun) kasvaa todella nopeasti. Nyt otsatukkani on ruvennut kasvamaan sivulle ;/

Anonymous said...

On ihan ymmärrettävää, että halusit hidastaa tahtia ja levähtää joulukalenteri postauksien jälkeen, mutta kerran viikossa postailu on kyllä aika tylsää ja turhauttavaa lukijoille.

Anonymous said...

koska tuo cassip girl alkaa? :D

Anonymous said...

*cossip tarkoitin :D

Anonymous said...

oli nyt aivan pakko kehaista, että olit rohkea kun lopulta näytit naamasi-vai oliko se vahohinko? :) ihan sama tosi kiva kumminkin...
Meikäläinen just leikkas vinosta kauhuotsiksesta (ei sopinut mulle yhtään) paljon södemmän suoran otsiksen. Muuten kuontalo aika tylsä, luomuruskea tasapitkä.

Strawberry Swing said...

kiva kun paljastit kasvos, olet eri näkönen kuin kuvittelin, mutta hyvällä tavalla, siis oot tosi kivan näkönen...:D

Anonymous said...

Gossip Girl perjantaina 18.1. maikkarilla. :)

Anonymous said...

ihana postaus..taas kerran (:

Anna said...

Toi mekko on ihana!

Anonymous said...

eikä ala perjantaina, vaan maanantaina 18.2 : ) (gossip girl siis : D)

Anonymous said...

Heeei paljastit kasvosi! Olet nätti :) Ja ihanan tyttömäinen My Little Ponyjesi ja koristeltujen kasettien ja mekkojesi kanssa :)

Anonymous said...

Ihania asuja, erityisesti tuo missä on gt:n harmaa paita! :) Ihanaa kun postasit taas, postauksiasi on aina ilo lukea! :D

Anonymous said...

Tosi ihana postaus! Tykkään blogistasi :) Tälläistä lisää.

Sasa said...

Ihana postaus! Ihania vaatteita, meikkejä yms!

Anonymous said...

oho, kuvittelin sut iha erinäköseks...

Anonymous said...

tää blogi on pelkkää kopiointia.. toi paita on sama kun moderniteterin amandalla (siis toi jiiseen sydön) tosi monissa blogeissa on mutuenkin just esitelty omia esimerkiks lempparitrendejä ja silleen. rachel-style jutun kuvien muokkaus oli jostain ihan hatusta vedettyä, ja blogis on muutenkin yliarvostettu. ihmiset mikä täs blogis on niin ihmeellist? mun mielestä ihan peruspuuroo, eli suht tylsää ja postaustahti sitäkin tylsempi. "nyt on jo 08" oli niin kopioitu!! kaikis toisiski blogeis on esiteltu "vuoden-juttuja" ! sporttijuttu oli taas demissä, ja jouluaaton luukun taustakuvat on surkeint mitä oon täs blogis ikinä nähnty, mut silti niit ihailtiin tosipaljon jsut sen takii ko tää on yliarvostettu. peaches geldof sama mekko jutun taisit löytää merikarhun blogist, ja loppupääs joulukalenterin luukut meni vaa huononpaa suuntaan. tylsää !!!

muille kysymys; mikä tässä blogissa on teistä niin fanittamisen arvoista?!

Anonymous said...

jokseenkin samaa miel ton vikan anonyymin kanssa.

Anonymous said...

En fanita mutta luen mielelläni tätä blogia, koska minusta tämän blogin pitäjä ei yritä päteä trenditietoudellaan tai tyylikkyydellään vaan keskittyy siihen mikä on hänestä vaatteissa, kauneudenhoidossa ja muissa ihanissa arkipäivänpelastajissa kiinnostavaa. Ja se tekee tästä blogistakin kiinnostavan.

Anonymous said...

vika anonyymi: onhan niitä monia kymmeniä muitakin blogeja joissa on omaperäinen tyyli eikä mitään "trenditietoisuudella" pätemistä. esim sadekaari on paljon persoonallisempi kuin tämä

Anonymous said...

"ihana postaus! Itsekin keräilen My Little Ponyja, kuka voisikaan niitä vastustaa? jois olet 14, niin sanoisin sua kyllä 17-vuotiaaksi. niin 'aikuistunut' olet."

itse olisin luullut 13-vuotiaaksi, kroppa ainakin vielä sillä tasolla ja teksti myös!

Unknown said...

Älä välitä noista anonyymien komsuista,ne on vaan ilkeitä! Mutta yhes asias ne on oikees,nimittäi täs postaustahdis :/ 1 kerta viikos ei riitä!

Kiva postaus kumminkin:)

Anonymous said...

13wee kroppaLOL!!!111oneone
Mä oonki 18, eli superpamela!

Sasa said...

Ihana blogi :)

E said...

Piitkä ja kiva postaus.((: Tuo kasetin koristelu kuulosti kivalta ja se kasetti oli tosi omaperäisen näköinen. Täytyy joskus kokeilla.((:

E said...

Anonyymi kysyi, mikä tässä blogissa on niin fanittamisen arvoista ja mä en ainakaan fanita tätä blogia, eikä tää ole muihin blogeihin verrattuna mikään ihmeellinen, mutta postaukset ja kollaasit ovat ihan kivoja luettavaksi.((: Käyn yleensä täällä noin kerran viikossa, ja useimmin ei näköjään tarvikaan käydä, sillä postauksia ilmestyy yleensä kerran viikossa. :>

merikarhu said...

oho, linkitit mun blogin tänne: ei olisi tarvinnut, mutta kiitos kuitenkin :D<3

merikarhu said...

aa, toi anonyymi.. älä välitä niistä, blogi on mahtava. taidat jo tietää sen ! eikä postaustahtikaan aina ärsytä, "hyvää kannattaa odottaa" kuten cassie sanoi.

Anonymous said...

wow olen oikea tyyli ikoni"

jaahas jaahas.
JOS SÄ OISIT TYYLI IKONI MNII MÄ OLSIN MISS UNIVERSUMM, ainiii mut mähä ooon ::: o

kermakakkumekko said...

s: Kiitos! :)

cassie: Kiitos! :) Harmaa paita maksoi 12€.

yvon: Kiitos! :) Ääh, ne osoitteet tuppaa aina unohtumaan. Täytyy kumminkin yrittää laittaa tästä lähtien.. :|

lurexii: Kiva, että jatkat lukemista. Minun on kumminkin pakko kertoa sinulle, että en tee tätä blogia siksi, että lukijat viihtyisivät. Teen tätä lähinnä itselleni ja se on hyvää plussaa, jos muutkin tykkäävät.

elinanas: kiitos! :)

anonyymi: maikkarilla alkaa, mutten muista milloin.. :/

sweetie: kiitos kommentistasi! :)

anonyymi: Ymmärrän tuon.. ;o

ensku: hehe ei ollut vahinko! :D

waltteri: Kiitos! :)

noppa: kiitos! :)

anna: kiitos! :)

II: kiitoksia! :)

amna: Kiitos!:)

anonyymi: Kiitos, yritetään! :)

belle: kiitos! :>

anonyymi: ok?

anonyymi: ai jos Amandalla on sama paita, minulla ei saisi olla? Hei haloo, tuo oli vähän ylireagointia, sillä meillä kaikilla on varmasti joku sama paita esimerkiksi Hennesistä. Miksi siitä tuomitsemaan.. Onko siitä haittaa esitellä omia lemppareitaan, jos ne asiat ovat erilaisia. Eri asia olisi, jos ottaisin omaan nimeeni myös toisten bloggaajien henkilökohtaiset lempiasiat. Sama pätee vuoden juttuihin. Ok demissä oli sporttivaatteiden yhdistelyä, mutta en huomaa siinä mitään muita yhtäläisyyksiä oman tekstini kanssa. mainitsin tuossa, että H&M-mekko jutun luin merikarhusta. Jos tää on peruspuuroo ja yliarvostettuu, miksä sitten luet tätä? :D Onko kenties tylsää tai jotai?

anonyymi: no sittenhä teitä on jo kaks..

anonyymi: kiitos paljon!

anonyymi: Sadekaari on ihana!

anonyymi: joo hei omaa kuvaa tänne päin kiitos! :D

lilya: joo en välitä:D yritän harventaa taas.. :) kiitos!

anonyymi: joo olet oikea superpamela<3<3

belle: kiitos! :>

kynsilakka: kiitos kommenteistasi! :)

merikarhu: juu ofkoors linkitin!<3 :) Kiitos!

anonyymi: se oli ironiaa..

-SL said...

Mekkosi on ihana :) ja ne "vanhat" My little ponyt on kyllä todella suloisia! itse omistan niitä kyllä enää vaan kaksi

Anonymous said...

tätä postausta kannatti odottaa :> itse pidin eniten asusta jossa sinulla oli se liivi :)

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Anonymous said...

Vouvou naama! Oletpa herttainen :) Älä ota itseesi näistä anonyymien mukapätevistä heitoista, olet mielestäni kevyesti paras nuori bloggari, jonka tiedän.

Anonymous said...

ia: just tätä tarkotan! onko sulla mitään perusteluja?! kaikki vaan ylistää ja ylistää ja ylistää mut ei ikinä löydä perusteluja sen takia tää on yliarvostettu

Anonymous said...

halusin vain sanoa kaikille jotka tulevat tänne valittamaan että voisitte itse kokeilla blogin pitämistä ennen kun alatte haukkua! jaksaisitteko itse yö myöhään koneella väsätä postausta jota et ole vaan jostain syystä saanut tehtyä?...

Oletko siis itse tenhyt tuo ihanan kasetin? jos olet niin mistä ostit kasetin tai siis oliko se joku vanho kasetti?

ja sitten ajattelin sanoa että vaikka on ollut kylmä ja tuulinen talvi niin minä käytän suunnilleen joka päivä kuitenki hameita ja mekkoja:) joskus minulla on jopa kolmet sukkikset päällä mutta eikö se niin ole että kauneuden takia on kärsittävä :D?

kermakakkumekko said...

*~SL: kiitos! :) mullakin on itseasiassa kaksi! Eikun kolme! :D

sharlotte: kiitos! :)

CresceNet: ok nice :D

ia: voi kiitos kannustuksestasi! :)

anonyymi: Hei mitä sillä on väliä, jos joku tästä minun blogistani saattaisikin tykätä? Mitä sillä on väliä, jos sinä et saa jotakin perusteluja?! Onko sulla joku elämäntehtävä tulla haukkumaan toisten blogeja? Jos on, säälin sua. Jos tää on yliarvostettu, niin miks tuhlaat tähän kommentoimiseen aikaasi? Niimpä.

anonyymi: Voi kiitos, sinä ymmärrät! :) Kasetin otin vanhoista kuuntelukasetti-kokoelmistani. :D Hrr.. voikun minäkin uskaltaisin pitää hameita ja mekkoja talvella. Kiva, että jotkut kumminkin pitävät! :)

Anonymous said...

ohhoh paljastit naamasi! Toi kasetti on ihana ja sydänpaitas kanssa!

Anonymous said...

Kiva, kun tuli postaus ! hauska tälläinen juttuu.
Itsekin katsoin greyn anatomia-sarjan 3 ensimmäistä tuotantokautta joululomalla.

Anonymous said...

Haha, no annetaan nyt anonyymille tässä aikani kuluksi niitä perusteluja: KKM kirjoittaa erittäin sujuvaa tekstiä ikäisekseen: olen törmännyt monituisiin nuoriin bloggareihin, joille esimerkiksi yhdyssanat tuottavat suuria vaikeuksia. Toisekseen KKM:n postaukset ovat todella mielikuvituksellisia, eikä käsittele pelkästään julkkisjauhantaa tai päivän asuja (kuten oma blogini).

Hyväksy anonyymi se, ettei kaikkia voi kukaan miellyttää. Toiset tykkää, toiset ei.

Anonymous said...

Kirjoitatteko te anonyymit tosissaan, että mitä perusteluja tälle blogille on? Voisin minäkin tässä kertoa, että KKM on ehkä mieleenpainuvin blogi koskaan aikoihin, ei mikään massablogi jota tulee joka päivä vain lisää. Go girl, you rock !

Ja teidän kyllä, että postausajasta valitetaan ihan kamalasti, mutta olisi kivaa saada edes kaksi postausta viikossa.

Anonymous said...

Hei arvaa mikä olisi hienoa? Jos tekisit meille lukijoille pari tietokoneen taustakuvaa. Sillä ne taustakuvat mitkä viimeeksi teit ovat jo aika menneitä lumia, sillä molemmissa mainitaan joulusta. Kuitenkin ne oli tosi hienoja! Ja itse olen pitänyt toista niitä taustakuvanani, mutta kaipaisin nyt jotain uutta. Pliiiiiis. :)))) Mä ainakin tykkäisin.

Anonymous said...

Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin. Tykkään blogistasi kovasti, vaikka se on täysin ristiriidassa oman tyylini kanssa. Tai ehkä pidän siitä juuri sen takia ^^
Yhdyn edellisiin, kuvittelin sut ihan erinäköiseksi, mutta olet todella nätti.. Ja tosiaan, postaus tahtia voisit kiristää!

Anonymous said...

Itsekin olen ruvennut tykkäämään tästä blogista. Aluksi seurasin tätä vain sen takia koska tämä oli mielestäni ärsyttävä :D Ei nykyään enää, tosin kermakakkumekko ei taida olla kovin hyvä ottamaan kritiikkiä vastaan. Mutta kiva blogi ja huomaa että kkm on kehittynyt tämän blogin edetessä hyvään suuntaan! :)

Anonymous said...

Kateellinen ilmoittautuu! Ensimmäistä kertaa kommentoin, en tiedä miksen ole ennen kommentoinut, mutta nyt on pakko:

Nuo kollaasit ovat niin ihania! Voih, teetkö ne Paint Shop Pro : lla vai millä, sillä itse joudun turvautumaan Paintiin.. Jes.

Anonymous said...

anonyymihän juuri tarkoitan sitä, että on niitä muitakin blogeja joissa on sujuvalla tekstillä kirjoitettua juttuja, joissa ei aina esitellä niitä iänkaikkisia päivän asuja tai julkkisten asuja, mutta silti tämä on teistä jotenkin niin hyvä? Ja nuo muokatut kuvathan ovat aivan keskitasoa, en nää niissä mitään sen kummallisempaa jota minä ainakaan arvostaisin suuresti. Ainoastaan täytyy sanoa, että joulukalenterin luukun kuvat olivat järkyttäviä, mutta yleisesti kuvien muokkailu on ihan ok. On niitä parempiakin nähty.

Anonymous said...

tarkoittaa*

Anonymous said...

En mä haluaisi valittaa mutta en tiedä onko tää "puikkoihin palaamista" jos viimepäivityksestä on taas noin 5päivää? Olis mukava lukea tätä ja näin mutta on nii pettymys aina käydä kun sama otsikko möllöttää.

Anonymous said...

Todella ihana postaus! Riitti kyllä lukemista :D...

Anonymous said...

Olis mukava lukea tätä ja näin mutta on nii pettymys aina käydä kun sama otsikko möllöttää.
^ En minäkään haluaisi valittaa mutta juuri noin asia on.

Anonymous said...

Kiva kun sinä näytät kasvot, jotenkin paljon luontevampaa... :D

Minäkin valitan muiden mukana, että milloin aijot tehdä taas uuden postauksen? Kohta jo viikko kulunut. Ainakun tulee tänne sama otsikko vastassa ja on pettymys kun lempiblogissani ei näy koskaan uutta otsikkoa. Tiedän kyllä omasta kokemuksesta että aina ei aikaa riitä.. ;D

Anonymous said...

Sellaista vain, että kestän blogisi tason ja harvat postaukset ja plaa, mutta hyökkäävän lapsellinen asenteesi negatiivisiin kommentteihin mietityttää. Esimerkiksi tämä:

"Mitä sillä on väliä, jos sinä et saa jotakin perusteluja?! Onko sulla joku elämäntehtävä tulla haukkumaan toisten blogeja? Jos on, säälin sua. Jos tää on yliarvostettu, niin miks tuhlaat tähän kommentoimiseen aikaasi? Niimpä."

Tekstistä paistaa läpi loukkaantuneisuutesi ja minäpäolennytnokkapystyssä-asenteesi. Ei miellyttävää luettavaa. Ja se, että kiittelet superpaljon ja ylimakeasti niitä, jotka negatiivisten kommenttien jälkeen sanovat vähänkin positiivisesti.

Mutta let's face the fact, tämä postaustahti ei aja blogiasi ainakaan ylöspäin - suurin osa lukijoista, kuten minäkin, alkaa kyrpiintyä harvoin pullahteleviin, pitkiin mutta sisällöttömiin postauksiin. En saanut tästäkään irti mitään - ehkä olen pinnallinen paska kun tykkään näteistä, isoista ja simppeleistä kuvista ja vain päivänasuista. Jokainen toki nauttii siitä mistä nauttii.

Ja se, ettei 14-vuotiaalla ole yhdyssanamokia, ei mielestäni ole mikään etu, vaan minä vaadin sitä sen ikäiseltä typykältä. Se ei riitä kenenkään blogin lukemisperiaatteeksi. Ja vaikka blogisi voi olla ikäluokassaan merkittävä ja hyväkin, se ei tarkoita, että se olisi omaperäinen tai suuressa blogimaailmassa mitenkään luettava. Suomessa on nimittäin niitä suunnilleen 19-vuotiaiden kärkiblogeja, jotka ovat nyt kuitenkin aivan eri maata kuin tämä, jonka lopussa esitellään My Little Ponyja.

Toivon, että ymmärsit kritiikkini etkä vedä siitä hernettä nenääsi ja ala haukkua minua säälittäväksi tai sano, että "kukaan ei pakota lukemaan" - en esimerkiksi pidä kritisoivaa ihmistä noin yleensäkään kovinkaan säälittävänä. Ja mitä siihen blogin lukemiseen tulee - saattaa loppua minulta ja parilta muutakin, jos suunta ei nyt muutu. Kiitos ja näkemiin.

Ofelia said...

oih, sulla on niin ihania vaatteita, niinkuin toi sydänpaita ja liivi. postauksesi oon vaan mennyt parempaan suuntaan koko ajan ja blogisi on muutenkin ihana. :>

Anonymous said...

Herranjumala kun täällä jaksetaan haukkua kkm:ää huonosta postaustahdista... Eikai teidän elämänne siihen kaadu ettei kkm ehdi kovin usein postailemaan? Olisiko se sitten parempi että hän lopettaisi bloginsa kokonaan? Ehkä jollain ei vaan oikeasti ole aikaa, ideoita tai inspiraatiota päivitellä joka päivä?!

Itsekin olen bloggaaja ja ei, en ole päivittänyt blogiani tänään vaikka minulla olisi aikaa, minulla vaan ei tällä hetkellä ole mitään ideaa, että mistä kirjoittaisin, kun en jaksa lukijoilleni tarjota jotain peruspaksua sönkötystä asiasta, mikä tuskin ketään kiinnostaa!

Perustakaa oma blogi ja kirjoitelkaa joka päivä näin hyviä juttuja (ainakin minun mielestäni!) kuin mitä kkm tekee kerran viikossa. Okei, olen minäkin sitä mieltä että postaustahtia voisi parantaa, mutta kun en tiedä hänen elämäntilannettaan niin en todellakaan rupea vikisemään täällä että nyyyh lopetan blogisi lukemisen kun et postaa useammin!

kermakakkumekko said...

Moi! Tosiaan, viime postauksesta on jo muutama päivä, ja tietenkin se innokkaimpia ottaa pannuun :( Täytyy tunnustaa, että minulla ei yksinkertaisesti ole ollut mitään ideaa postauksiini, ja en halua tarjota teille vain päivänasu perushuttua. Ja kun jos postauksia tulee harvoin, yritän panostaa niiden laatuun. Olen pahoillani, jos joku ei kestä sitä, että olen vielä melko lapsenmielinen (lapsi) ja esittelen teille my little ponejani :D Ja minusta omat postaukseni ovat ihan kivoja ja en voi sille mitään jos joku ei tykkää. Ja en pidä siitä, että minua lähdetään kiristämään! Tämä on minun blogini jota te saatte lukea. Ei kaikki anna omaa elämäänsä tai naamansa muiden pällisteltäväksi. Noh omapahan on valintani ja näillä mennään. Peace.