Saturday, December 8, 2007

Styles

Olen tehnyt monenlaisia tyylikatsauksia, eri teemoihin liittyen, kuten Tv-tähdet, prinsessat ynnä muut. Nyt minulle iski taas kauhea himo tehdä sellainen, mutta tälläpä kertaa teemana on erilaiset juomat.


Kahvi tuo väistämättä mieleen lämmön sekä mukavuuden. Nyt talvella, kun ulkona on kauhea, tuulinen ja kylmä sää, on ihana käpertyä kodin lämpöön ja mukaviin vaatteisiin. Samaan aikaan, kun ulkona pyryttää lunta (lue: sataa vettä,) on ihanaa katsoa esimerkiksi Sinkkuelämän tuotantokausia tai lukea jotain hyvää kirjaa. Ja tietenkin juoda kahvia!


Vaaleanpunainen drinkki kädessä luo mielikuvan New Yorkin hienostobileissä juhlivasta kaunottaresta pukeutuneena ihanaan cocktailmekkoon. Kauniin mekon lisäksi tyyliin kuuluu huippusöpöt kengät, kuten upeat Manolo Blahnikit tai jotkut muut sirot sandaalit. Erilaisia asusteita ei paljon tarvita, kunhan kokonaisuuteen yhdistetään kenkiin sopiva, kimalteleva clutch!


Pillimehu ollaan totuttu näkemään yleensä janoisten pikkulasten käsissä, mutta lapsellisuutta voi toteuttaa myös vanhempikin henkilö. Jos kotoasi löytyy söpöjä My Little Pony-laukkuja tai Trans Formers-paitoja, älä suotta heitä niitä pois. Kiireisinä aamuina, kun ei ole aikaa miettiä sen tarkemmin asukokonaisuutta, voi vain napata piirrosaiheisen t-paidan, jonka kanssa ei muita yksityiskohtia tai koruja edes tarvitse! Sitten vain juoksuun ja jos aamupala jäi syömättä, juo edes yksi pillimehu! :D

Seuraavaksi viimeviikon erilaisia päivän asujani:


Ainiin, se joulukalenteri! Tämän päivän luukku ei ole kovin ihmeellinen, sisältää vain viimeisimmän ostokseni!





27 comments:

Anonymous said...

Love this postaus <3 ;> Eka tyyli oli tosi viehättävä, mutta toka ehkä paras. Tykkäsin tosi paljo noista Manolo Blahnikin kengistä. Ja koko asu näytti SATC:in Carriemaiselta. Sitten noi sun päivänasut oli aivan ihania! Ootko tehny tukalles jotain? Näytti nimittäin tosi kivalta tossa kuvassa..Btw: minkä värinen tukka sulla on luonnostaan?

Unknown said...

värikäs drinkki on kivoin!:>

Anonymous said...

pillimehu on pop! varsinkin pirkka ;)
poistit sitten sen linnanjuhlien unelmapukukuvauksen. ehkä ihan hyvä homma... :>

Anonymous said...

ÄÄÄÄÄ tiedätkö miksi luxurious-blogi on nyt vain kutsutuille lukijoille !? jos olet kutsuttu lukija niin kerro heille että blogia kaivataan :(

Anonymous said...

Että nämä postauksesi on aina niin ihania. Tykkäsin todella paljon noista asukokonaisuuksista ja tuo toinen asukokonaisuus oli kuin tehty Carrielle :)

Anonymous said...

¨ ÄÄÄÄÄ tiedätkö miksi luxurious-blogi on nyt vain kutsutuille lukijoille !? jos olet kutsuttu lukija niin kerro heille että blogia kaivataan :( ¨

Joo.
Ja paljon noi Cheap Mondayt maksaa ...? :DD

Anonymous said...

eikös cheap mondayt oo siin 50 euron huitteil ?

the g o o d ones said...

aah, tuo drinkki asu on kaikista paras<:

Anonymous said...

Oon jo jonkin aikaa metsästänyt hyviä muotiblogeja ja sinun blogisi on ollut kyllä kokoajan tiedossa, mutta jotenkin vaan ei oo sytyttänyt.. En tiedä mitä on tapahtunut mutta tänään todella innostuin tästä! Nyt voin melkeinpä sanoa että tämä blogi on ehdottomasti paras tähän mennessä eteen tulleista. Keep up the good work! ;>

Sarianna said...

Ihana juttu! :D tykästyin eniten tohon pillimehu tyyliin, mutta toi drinkkikin on ihana :D miten sä aina onnistut noin hyvin? olet mahtava.

mäkin haluun tollaset harmaat cheap mondayt! :)

Anonymous said...

Hihi, multakin löytyy tuollaiset harmaat cheap mondayn farkut. :)

Mutta itse aiheeseen; hienoja ja onnistuneita kollaaseja olet taas luonut. Itselleni ei olisi tullut mieleenkään luoda kollaaseja juomien mukaan, hyvä idea! :D Minunkin silmääni miellytti eniten tuo värikäs toka, ihan kuin luotu Carrielle :)

Anonymous said...

Huippppppppu postaus !
Tykkäsin pillimehu-tyylistä, love ya!

Anonymous said...

Minäkin kaipaan Luxuriousia :-(

Kiva tämä sinun joulukalenterisi, minä tykkään =) Vähän hassua että kaikki ruikuttaa siitä, että kaikki luukut tulevat myöhässä - kaksit tähän mennessä tullut, heh? Ja nekin sitten heti seuraavana päivänä. Onhan se harmittavaa kun ne myöhässä tulevat, mutta ehkä Kermakakkumekolla on muutakin elämää kuin koneella istuminen (toisin kuin esimerkiksi minulla, kerkeisin tehdä päivässä vaikka kaksitoista luukkua...)

Anonymous said...

Mistä saa cheap mondayt:D?
Pakko hankkii ittellekkin:))

Strawberry Swing said...

pillimehu kokonaisuus on ihanin

Anonymous said...

Ihana tuo kahvityylin villapaita! Eniten taisin tykätä kuitenkin pillimehusta, en tosin juoman osalta =D

Anonymous said...

juu pillimehu oli kivoin ;>

Anonymous said...

ihana postaus! :D <3

Anonymous said...

Onko Luxurious lopettanut?

Anonymous said...

Kiva idea tässä postauksessa :)
Ja hei , pikkuvinkkinä vaan, että kun sinulla on tuo (tosi kiva ja ihana) joulukalenteri, niin olisi tosi kiva, jos uudet luukut tulisivat ennen iltaa. Ainakin vuodatuksen blogeissa voi ajastaa postauksen ilmestymisen, niin voisit ehkä tehdä seuraavan päivän luukun edellisenä iltana ja laittaa julkaisupäiväksi vasta seuraavan päivän. Sitten sinun ei tarvitsisi pyydellä myöhästymisiä anteeksi. Jos sinulla on vaikka aikaa joskus enemmän ja tiedät että esim. seuraavana päivänä ei ole aikaa postailuun, niin teet sitten vaan etukäteen. Anteeksi monimutkainen selitys. Tämä on siis vaan vinkki, tarkoitus ei ole haukkua viivästyksiä. :)

Anonymous said...

Paras sana blogiasi kuvaamaan olisi varmastikkin "herkullinen" :)

marianna said...

Kahvi-kollaasiin tykästyin eniten, vaikka juoman vaihtaisin ehkä mielummin teehen. :p Joulukalenterisi on muuten ihana!:)

Anonymous said...

jee päivänasuja, oon jotenkin kaivannut niitä, kun sulla on tässä lähiaikoina ollu paljon vaatekollaaseja ja joulukalenteria (siis en tarkoita ettenkö niistäkin tykkäisi)

-SL said...

Minulla tulee kahvista mieleen ruskea paita +tummanvihreä toppi :D
kiva postaus ja hienoja tyylejä, värikkäästä drinkistä tulee mieleen juuri jokin tuollainen nätti mekko

Anonymous said...

HEi tää on tosi tärkeääää!! Mistä sait kuvat noihin juomakollaaseihin, tarkoitan vaatteita... Jostain nettikaupasta, jos sait, mistä?

TÄRKEÄÄ!

Anonymous said...

pakko kysyä, lueskelin tossa vanhoja postauksia ja sanoit että kohta tulee palkkakin tilille, mitä työtä teet/teit, ja kuinka pitkä olet?

kermakakkumekko said...

kiitos kaikille todella paljon kommentiesta!

En tiedä, mitä Luxurious-blogille on nyt tapahtunut, joten voitte jättää kysymykset muualle. En ole myöskään kutsuttu lukija.. toivotaan että joskus palaisi! :)

pajuli: Neuvosi on todellakin hyvä ja yritän vastaisuudessa tehdä myös niin! Kiitos! :)

hepotii: net-a-porter.com sekä topshop.com

vika anonyymi: minä esiinnyin pienissä rooleissä eräässä paikassa.. Oon 162-163..