Friday, December 14, 2007

nyt

Nyt tulee varmaan koko blogini historian lyhyin postaus, mutta luukun aihe ei kovin paljon esittelyitä edes tarvitse. Nyt alkoi onneksi viikonloppu ja on enemmän aikaa tehdä mitä haluaa, esim kirjoittaa pitempi postaus! See you tomorrow!




16 comments:

Anonymous said...

Liian lyhyt postaus! :<

kermakakkumekko said...

jen: voi anteeks ihan kamalasti kun päivitän täällä teille joka päivä ja voi anteeksi vielä siitä, että en aina kerkeä tekemään teille romaanin pituisia tekstejä ja itsetehtyjä kollaaseja. Anteeksi, että minulla on muutakin elämää.

E said...

Lyhyt postaus, mutta silti hyvä. :) Ja ymmärrän sua kermakakkumekko. :)

Anonymous said...

jos joku sinulle kommentoi jotain mistä et esimerkiksi pidä, vähän kuin tuo jen, niin miksi vedät aina herneet nenään? se alkaa joskus ärsyttää, voisit miettiä.

Anonymous said...

olen siis sama anonymous kuin tossa äsköisessä, pidän kuitenkin paljon blogistasi ja vasinkin tästä joulukalenterista, ja ymmärrän että aina ei aika riitä. keep on going! :)

.... said...
This comment has been removed by the author.
.... said...

ihana tää joulukalenteri luukku :)

Strawberry Swing said...

joo lyhyt postaus, mutta en edes ymmärrä miten aikasi riittää noin monenkin postauksen tekemiseen, joten nostan hattua sulle...

Anonymous said...

Hei minulla olisi ehdotus mistä voisit joskus kenties tehdä juttua (olisi kiva nimittääin kuulla mielipiteesi aiheesta. Nimittäin ns. scene queeneista, kuten Hanna Bethistä http://hannabeth.buzznet.com/user/
ja Audrey Kitchingistä http://audrey.buzznet.com/user/

vippe said...

sun joulukalenteri on hauska!! :)

Anonymous said...

"jos joku sinulle kommentoi jotain mistä et esimerkiksi pidä, vähän kuin tuo jen, niin miksi vedät aina herneet nenään? se alkaa joskus ärsyttää, voisit miettiä."

samaa mieltä. ymmärrän että on kiire, mutta kukaan ei pakota sua tekemään tätä blogia. tajusit varmaan kun aloit tehdä joulu-kalenteria, että sitä täytyy tehdä joka päivä.

Anonymous said...

No ei tarvitse heittäytyä jenille ihan epäasialliseksi -.- Kun on liian lyhyt postaus, se on liian lyhyt postaus. Turha siinä on pahoitella että voi anteeksi kun minulla on muutakin elämää. Huoh!

Poni said...

Mä ainakin ymmärrän tosi hyvin tän sun lyhyen postauksen. Jotkut ei tajuu kuinka kauvan postauksen tekemises menee.

Anonymous said...

Sä teet JUURI niin pitkiä(tai lyhyitä)postauksia kun itse tahdot, mitkään lukijat eivät siihen vaikuta. Tää blogihan on sua varten, sä päätät miltä tää näyttää, lukijat on vaan tän katsojia ja lukijoita. Tokihan meillä voi olla jotain pientämielipidettä postauksista, mutta ei niiden pituudesta. Blogisi on upea, joka postaus on mielenkiintoinen, on sitten lyhyt tai se ihana pitkä :- )

Sarianna said...

Huoh, miten jotkut jaksaa valittaa että postaus on liian lyhyt, etenkään nyt kun teet postauksia päivittäin (heheee, 40min aikaa tehdä tän päivän postaus;DD)!

söpö luukku!

kermakakkumekko said...

//fashion style//: Kiitos! :)

anonyymi: Hmm... olen kyllä joskus ottanut kommentit liian vakavasti ja vastannut myös liian töykeästi. Uskon että ärsyttäää :<

anonyymi: kiitos! :)

noas: Kiitti! :)

waltteri: Voi kiitos paljon! :)

anonyymi: kiitos! Pistän korvan taakse! ;>

vippe: kiitos! :)

summer: Joo olet kyllä oikeassa!

anonyymi: Tuu sä tänne vastailemaan! :D

printtipaita: Kiitos! :)

tea: Kiitos, et tiedäkkään kuinka paljon tuo piristi! :)

sarianna: Joo, se tuli kyllä vähän myöhässä, mutta tuli kumminkin! Kiitos! ;>