Tuesday, November 6, 2007

WANTED


Minusta ei ole nyt viime aikoina kuulunut mitään, sillä koulun ja kaupungilla ravaamisen takia minulla ei ole ollut aikaa tehdä kunnollisia postauksia. Lisäksi motivaatio päivittämiseen on ollu viime päivinä nollassa. Tiheämpää tahtia tulossa pian...

Nyt varmaan joku miettiikin, miksi sitten olen ravannut niin paljon kaupungilla?

Syy tähän on ilmojen kylmeneminen ja siitä johtuva, ikuiselta tuntuva, talvikenkien metsästys. Tällä hetkellä mistään ei löydy toivomuksia täyttävää paria ja joka kerta olen kaupungilta palatessani tullut tyhjin käsin, vai pitäisikö sanoa tyhjin jaloin.

Olen kiertänyt varmaan yli puolet Helsingin keskustan kenkäkaupoista, mutta joka paikasta löytyy vain inhokkilistaltani löytyviä, teräväkärkisiä ja ihmeellisen värisiä, tekonahkasaappaita.
Nämä hirvitykset saavat karvat pystyyn ja en ymmärrä, mikä niissä viehättää?

Viime vuosina olen joutunut tyytymään melko kauheisiin talvikenkiin, vaihtoehto kakkosiin, mutta tänä vuonna olen päättänyt, että löydän ne oikeat! Toivomuksena olisi nilkkapituiset saappaat, joissa tulisi olla pyöreä kärki, ruskea sävy sekä koroton pohja. Ja materiaalinkin pitäisi olla kestävää ja laadukasta, kuten esimerkiksi nahkaa. Vinkatkaa jos jostain löydätte!

Toinen vaihtoehto, jota olen harkinnut, on Ugg-saappaat. Minulla oli beiget Uggit muistaakseni viidennellä luokalla ja rakastin niitä, vaikka loppujen lopuksi ne päätyivät roskiin huonojen lestien takia. Sen jälkeen seurasi talvi, jolloin en halunnut nähdä vilaustakaan niistä kyseisistä saappikkaista. Tänä vuonna olen taas hiukan lämmennyt Uggeille, vaikka toisaalta en tiedä yhtään, mitä niistä pitäisi ajatella. Niillä oli nimittäin aika huono kävellä...


Äh, nyt minun pitää siirtyä takaisin matikan "kiehtovaan" maailmaan, vaikka ajatukset pyörivät luonnolisesti ihan muissa jutuissa!


Ainiin joo! Minut oli haastettu siihen bloggaus ympäristö-haasteeseen ja tässä tulee:

Yleensä bloggailen huoneeni sängyllä, joka toimii pedattuna melkein kuin sohvana. Kuvassa näkyy jotain Pariisi-aiheisia taulujani, ruusuvalot (jouluvalot, joissa ruusuja :D) sekä halinalleni! Ainiin ja Macin kannettavani, jolla teen kaikki postaukseni.


P.S. Fontti on nyt monien valittelujen jälkeen vaihdettu! :)

31 comments:

Milja said...

Kaduttaa, kun itse ryntäsin talvitakin ostopäätökseen niin suin päin. Kun se täydellinen tuli vastaan vasta tavallisen jälkeen :/ Onnea sinulle talvikamojesi metsästykseen :)

Anonymous said...

MInäkin olen alkanut harkitsemaan uggeja :> Näyttävät niin lämpimiltä ja pehmeiltä, mutta hinta on sitten vähän huono :<

Salla said...

Ompa sulla ihana bloggausympäristö! :) Oot varmaan jo tutkinut Biancon valikoiman? Itse löytäisin sieltä, vaikka joka kerta uudet talvikengät :D Missäs muualla siellä pääkaupunkiseudulla on muuten Biancoja, kun Kampin versio tuntuu olevan aika tynkä ja surkea?

Anonymous said...

voi miten nätti huone sulla on!

Anonymous said...

Huoneesi on todella kaunis!
Onko tuo sohvasänky muuten Ikeasta? Harkitsin aikoinaan samanlaisen ostamista, mutten koskaan saanut hankintaa tehtyä. Ja nyt luonnollisesti harmittaa ihan vietävästi. :)

Anonymous said...

Ahahahaaa! Tuo Wanted-osuus on ihan mahtava, ihanaa itseironiaa (ja kunnon kuitti anonyymeille) :D

Uggit on ihanat ja kuten sanottu ihanan hintaiset myös.. Minulla oli viime talvena täysin vastaavat kengät käytössä ja ovat nyt niin hirveän näköiset, ettei niillä kehtaa kävellä kuin koiran kanssa :S Pohja on ällöttävän lytyssä ja nilkka ihan rutussa. Enkä tietääkseni ole niitä mitenkään retuuttanut tai kävellyt epänormaalisti :S Ovat vielä aitoa lampaankarvaa ja vaalensävyiset.. Sääli!

Kuten sanottu, täydellisiä talvikenkiä on vaikea löytää. Itse yritän selvitä suurimman osan talvesta Converseilla ja paukkupakkasilla jollain vanhemmilla talvikengillä.. Onnea etsintään!

Ihan mahtava blogi edelleen<3

Anonymous said...

nätti huone! ^^

Anonymous said...

http://www.k-kenka.com/Product.aspx?SiteGroupID=122

Kaikista alimmat ja oikeimmalla olevat kenkulit.(klikkaa, niin tulee suuremmaksi)

tuossa on minusta iihanat kengät, mutta hinta ja väri eivät varmaan ole mieleesi.

~emmiina

Anonymous said...

Uggit "kunnon talvella" vois olla ihan kivat! :)
Paljonkohan ne maksaa? :D

Kannattaa muuten mennä ns:
yksityisiin kenkäkauppoihin ei mihinkään dinskoo tai tollaseen kejuun vaan
esim: johonkin"Pirkon kenkä"
tyyppisiin,koska sielä on parempi valikoima ü

Stella said...

"Toivomuksena olisi nilkkapituiset saappaat, joissa tulisi olla pyöreä kärki, ruskea sävy sekä koroton pohja. Ja materiaalinkin pitäisi olla kestävää ja laadukasta, kuten esimerkiksi nahkaa."

Ostin itse juuri kuvaustasi vastaavat kengät Kamppi-keskuksen Spirit Storesta: Bullboxerin nilkkapituiset, pyöreäkärkiset saapikkaat, ei korkoa vaan matala pohja, materiaalina pehmoista konjakinväristä nahkaa. Lisäjujuna kantapäiden kohdalla on vetoketju. Nämä ovat siis todellakin nilkkasaapikkaat, peittävät juuri nilkat. Todella söpöt, hintaa 69 euroa. Käy katsomassa, löytyvät ainakin alkuviikosta vielä ei kenkähyllyiltä vaan vaatehyllyiltä alimmalta hyllyltä läheltä kassaa :)

Anonymous said...

Paljonko uggit maksaa? haluaisin kovasti, vaikka jotkut feikit jostain citymarketista tai jotain. :D

tietääkö kukaan?

Ja kermakakkumekko, ihan rauhassa etsi vain. :) sitten harmittaa tosi paljon jos tyytyy vähempään ja sitten kävelee kauppaan josta löydät ne unelmiesi saappaat. believe me.

Anonymous said...

Mäki haluun Macin ♥ ;) & ihana sisustus. Olis joskus kiva nähä koko huone..

Anonymous said...

Onko sulla Photoshop?

Anonymous said...

Pitää vain sanoa että minulla on IHAN samanlainen tietokone ja haluaisin UGG:it mutta tälläiset..
http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5178

Anonymous said...

aidot australian Uggit ovat jtn
200€ -->

Anonymous said...

aidot australian Uggit ovat jtn
200€ -->

Anonymous said...

Cttn:n sivuilta tällänen kommentti, nimimerkki Cotton: ''Kamuja näistä tytöistä tuli vasta jutun jälkeen ;) Mukana olivat myös aivan mahtavat kermakakkumekko ja nano, ja precious girl muuten myös.
-Jenna

6. marraskuuta 2007 20:53''

noraa said...

Noista vaaleanruskeista kengistä pidän todella, mutta Ugg-saappaat eivät ole omaan makuuni :(

Anonymous said...

Oi, sulla on aina niin kivoja kaikki kuvat mitä postauksiis liität! :> ja tosiaan, kannattaa etsiä niitä täydellisiä kenkiä, itsekin aijon täksi talveksi sellaiset löytää.. takin kanssa kiirehdin ja nyt kaduttaa :D

Anonymous said...

huoneesi näyttää ihanalta :)<3

veera s. said...

Ooh, olen kateellinen, minäkin haluan halinallen.. :) ei puhuta iästäni, ok ? :D

Anonymous said...

"Anonymous sanoi...
Cttn:n sivuilta tällänen kommentti, nimimerkki Cotton: ''Kamuja näistä tytöistä tuli vasta jutun jälkeen ;) Mukana olivat myös aivan mahtavat kermakakkumekko ja nano, ja precious girl muuten myös.
-Jenna
"

SE PUHUU TÄSSÄ MUOTIBLOGIJUTUSTAAN DEMISSÄ.

-SL said...

Ihania tauluja huoneessasi!:)

Katselitko muuten Pariisissa yhtään kenkiä? oliko siellä paljon saappaita vai enemmän korkokenkiä? entä oliko siellä sellaisia "kenkämarketteja"? joihin olen törmännyt Italiassa :D

Anonymous said...

outo juttu, mulla on melkein samanlainen "sänky" sisustus ku sulla :) Sellainen ikean sänky jonka päällä on tyynyjä ja vielä kaiken lisäksi omistamme samanlaiset tietokoneet. :D

Anonymous said...

Uusimmasta CC:stä luin että Uggit on out. ;)

Chanske said...

Käykääs www.chanskes.blogspot.com PS nice blogi sulla :>

Anonymous said...

heei mistä löysit noi iihanat ruskeat kengät, jotka on tos kuvas :))?

Anonymous said...

"Toivomuksena olisi nilkkapituiset saappaat, joissa tulisi olla pyöreä kärki, ruskea sävy sekä koroton pohja. Ja materiaalinkin pitäisi olla kestävää ja laadukasta, kuten esimerkiksi nahkaa. Vinkatkaa jos jostain löydätte!"

Jyväskylästä tuollaisia löytyy kasapäin. :) mm. spiritstore,bianco,ANTTILASTA ERITTÄIN PALJON ja citymarketistakin löytyypi. ainakin siis täällä päin :D toivottavasti löydät pian sellaiset! :)

noraa said...

päivityksiä kaipaisin :)

Anonymous said...

anteks mutta mistä oot löytäny ton my little ponyn kuvan??

Anonymous said...

miksi ei:)