Thursday, November 22, 2007

Tv-styles part. 2

Joku aika sitten tein postauksen Tv-maailman kaunottarien tyyleistä ja kyseessä oli erilaisten saippuasarjojen hahmojen pukeutuminen. Minua on aina kiehtonut erilaisten ihmisten, tässä tapauksessa myös hahmojen, erilaiset tyylit. Halusin tehdä taas uuden postauksen Tv-tähtien ihanista ja persoonallisista tyyleistä, mutta valitettavasti en löytänyt mitään erikoista.


Pitkään mietittyäni päädyin aivan erilaiseen aiheeseen, nimittäin piirrettyjen hahmojen tyyleihin. Tällä kertaa tyylikatsauksessa ovat siis Disneyn ihanat prinsessat ja mukana saattaa olla jotain muutakin...


Helinä-keijun tyyli on luonnollinen, yksinkertainen ja klassinen. Luonnollisuutta korostaa vaalea ja nude meikki, huolettomasti nutturalle sujautetut hiukset sekä maanläheiset, vihertävät värit. Vaatteissa Helinä käyttää Twiggymäisiä minimekkoja, joissa on siro ja ajaton leikkaus, ilman erityisiä yksityiskohtia. Kenkinä toimivat somat ja yläosaan sopivat ballerinat. Kuvassa näkyvä Kate Bosworthin asukokonaisuus muistuttaa minua jotenkin Helinästä, mekon vihertävä väri, luonnollisuutta korostava kukka ja vaalea, nutturalle sidottu tukka tekevät ilmiselvän keiju-vaikutelman.


Intiianiprinsessa Pocahontaksen tyyli on edellistä keijukaistakin luonnollisempi. Tumman ihon, jota voi korostaa Nuxen kiillolla, kanssa sopii hiekan sävyt, sekä kirkkaat intiaanivärit. Hempeät ja vaaleat sävyt tekisivät kokonaisuudesta vain tylsän ja tunkkaisen. Mekkojen sekä tunikojen leikkaukset ovat hienoja, mutta samalla myös huolettomia. Kaikki vaatteet ovat luonnonmateriaaleista tehtyjä, koruista hapsulaukkuihin. Pocahontas saa ruskean värisiin mekkoihinsa ryhtiä lisäämällä kokonaisuuteen esimerkiksi turkoosia tai violettia. Älä unohda pitkää, sysimustaa tukkaa!


Tuhkimon iki-ihanassa tyylissä luonnollisuus ja maanläheiset värit ovat harvinaisia. Tyyli on paljon juhlavampi ja naisellisempi, korut ja kengät ovat koristeellisempia. Myös meikki ja kampaus ovat harkitumman näköisiä. Värit ovat edellisistä prinsessoista poiketen sinertäviä ja pastellinsävyisiä, piristyksenä toimii kylmä ja ajaton hopea.


Viimeistä tyyliä ei omista prinsessa tai kukaan piirretty hahmo, vaan tavallinen tyttö. Kylmän sään takia tyttö ei ole voinut käyttää rakastamiaan mekkoja, vaan hän on joutunut tyytymään farkkuihin. Tyttö inhoaa tavallisia ja tylsiä kokonaisuuksia, joten hän on yrittänyt piristää farkku-asujaan kivoilla yläosilla sekä koruilla. Tytöllä on paljon erilaisia T-paitoja ja villatakkeja, lempparinsa hän on löytänyt H&M:stä. Kenkinä toimivat saappaat, jotka tuovat tytön tyyliin huolettomuutta ja ajattomuutta. Tyttö käyttää paljon aniliininpunaista, murrettuja pinkkejä sekä violettia. Hän myös rakastaa Accessorizen kiliseviä käsirenkaita.

Mikä tyyli miellyttää sinua eniten?

25 comments:

Anonymous said...

Voi miten ihana postaus! (= Disney piirrettyjen jokaisen "tyyli" on erilainen, mutta Tuhkimon ja helinäkeijun kollaaseista pidin eniten.

Salla said...

Olipa kiva postaus taas kerran! :) Eniten taisi miellyttää Pocahontas tai Tuhkimo!

Anonymous said...

Nimettömän, tavallisen tytön tyyli miellyttää eniten! <3

cisel said...

Ihana idea tässä postauksessa! :) Tuhkimo ja Helinäkeiju olivat mielestäni parhaat.

Anonymous said...

Miten "jaksaT" aina keksiä kaikkia kivoja juttuja? : D Tuo Helinäkeiju on mielestäni ihana.. Mistä saat noita kaikkia taustoja? Niinkuin nuissa kuvissa nyt on. : D

Starlet said...

Tosi kiva idea tässä postauksessa! :) Minua miellyttävät eniten Pocahontaksen ja tavallisen tytön tyylit.

Anonymous said...

Pocahontas voittaa, ehdottomasti!;)

Anonymous said...

Tämä oli ehdottomasti paras postauksesi vähään aikaan! Oi mikä idea, Disneyn prinsessat. En oikein tiedä mistä tykkäsin eniten, Helinä-keijusta ja Pocahontasista luultavasti.
Eikä omassakaan tyylissäsi ole vikaa. :------D

Sori anonyymiys, en omista blogia blogger.comissa.

Anonymous said...

äääh, tuo villatakki taas! tajuan kyllä sen "idean" mutta silti se on minusta ruma ja.. no, ruma! mitä oikein leijut sillä?! juttuaiheistasi kuultaa läpi keksimällä keksitty "omaperäisyys" ja "hassuus". sinulla ei ole luonnollista mielikuvitusta vaan joudun kaivelemaan sitä jostain kaukaa, kaukaa, kaukaa.

mutta silti, helinän asu oli kivoin. rakastan a-linjaisia, väljiä mekkoja.

Anonymous said...

Ihana postaus :). Kaikki tyylit oli kivoja, mutta ihanin oli ehkä Helinä-Keiju look.

-SL said...

Kiva postaus!:)
kaikki nuo kokoelmien asut on hienoja, mutta näyttävin ehkä Tuhkimon

Anonymous said...

Voi miten suloinen postaus :) näitä jaksaakin viikon aina odotella :) Harmi vain että kollaasista puuttuui ehdoton lempparini Ariel, sekä hyvä kakkonen Belle :)

SLICKER said...

Ihastuin noihin "Helinä-keigu ballerinoihin". Todella söpöt, vaikkakaan en itse varmastikaan osaisi käyttää tuota väriä. Hauska postaus, vähän erilainen :)

Anonymous said...

Todella söpö idea! Tuhkimo tyyli oli kaunein. Ja tuon tavallisen tytön vaatteet ovat myös ihania, ja kollaasin tausta myös ihana! :)

Anonymous said...

Ihanasti keksitty idea tähän ja olit selkeästi nähnyt vaivaa tämän eteen! Tyyleistä mieleeni oli ehkä Pocahontas ja sinun tyylisi, eikun siis tavallisen tytön tyyli ;D

Tuulia said...

Aivan ihana postaus, taidampa kaivaa Disneyt jostain esiin ja katsella lopun päivää :) Helinäkeiju ja Tuhkimo oolivat näistä lempparini !

Anonymous said...

Tämä on kyllä varmasti blogimaailman kaikkien aikojen suloisin postaus:) En osaa päättää lempparityyliä, tykkään kaikista:)

Anonymous said...

söpö postaus ! :-) eniten tykkään tuhkimon tyylistä, sekä tämän neljännen nimettömän prinsessan! ;-)

Anonymous said...

aivan ihana postaus<: pidin eniten tuhkimon tyylistä. varsinkin siniset korkkarit olivat ihanat^^ ehkä sellaiset löytyvät pian minunkin vaatekaapistani (:

Anonymous said...

loveeee your blog !

Anonymous said...

tietenkin tuo viimeinen tyyli kolahtaa parhaiten :D

Anonymous said...

Helinän tyyli oli ehdottomasti paras tyyli- ja tyylikkäin!

Miina said...

Ihana postaus!<333 lisää tämmöisiä! tykkään eniten ehkä helinän ja tuon normi-tytön tyyleistä :)

Anonymous said...

Tosi kiva idea tässä postauksessa. Vol. 2 tästä postauksesta olisi tervetullut=)

Anonymous said...

Eka oli paras. :) Vaaleensinisen erisävyt oli ihania vaikka mulla ei sinisiä vaatteita hirveesti olekkaan.