Saturday, November 24, 2007

Mansikka Marja

Ah, vaikka juttuja on tullut viimeaikoina "melko" harvasti, te, rakkaat lukijat, olette jaksaneet käydä täällä vierailemassa ja kommentoimassa, positiivista sekä kriittistä palautetta. Blogilistalla minulla on jo huimat 120 tilaajaa! Ainakin minulle se on todella paljon ja kiitokset siitä kuuluu teille! Vaikka alun perin lähdin tekemään tätä blogia itselleni, nykyään lukijoiden läsnäolo ja kommentointi on noussut minulle todella tärkeäksi ja motivaatiota kasvattavaksi asiaksi!

Kiitos, olette ihania!


Lempeistä tunnelmista on helppo siirtyä lempeisiin väreihin, joita olen käyttänyt muuten todella paljon! Viimeaikoina kaikkien syksyn tummien sävyjen sijaan, olen rakastunut kirkkaisiin väreihin. En kuitenkaan tarkoita mitään neonvihreää, vaan itseasiassa punaista.

Tarhassa ja varsinkin ala-asteen ensimmäisillä vuosilla minun vakio-värini oli punainen. Käytin paljon mekkoja, söpöjä paitoja ja hameita, pinnejä sekä ballerinoja, kaikki tietenkin punaisia! Joskus viidennellä luokalla seurasi ns. väritön kausi ja aloin käyttämään ruskean ja beigen eri sävyjä. Tätä jatkui ylä-asteelle.

Nyt olen taas rakastunut punaiseen, sen erisävyisiin pinkkeihin, tummiin punaviinin sävyihin sekä puhtaaseen aniliininpunaiseen! Sävyistä viimeinen on näkynyt monissa tämän hetken lempparivaatteissani, kuten esimerkiksi siinä pilkullisessa H&M-villatakissa, josta joku anonyymi taisi jo valitella viime postauksessani... Minulla on myös Zaran harmaan takin lisäksi Benettonin aniliininpunainen takki viime vuodelta.


Aniliininpunaiseen voi törmätä blogini lisäksi myös esimerkiksi piirretyissä. Prinsessa Ruusunen (josta en tehnyt tyylikatsausta viime postauksessa) on tunnettu aniliininpunaisesta, kauniisti laskeutuvasta mekostaan. Väri sopii kauniisti Ruususen vaaleisiin hiuksiin sekä huuliin. Aniliininpunaiseen mekkoon ei tarvitse yhdistellä erityisiä katseenvangitsijoita tai yksityiskohtia, sillä väri itse on jo yksi iso ja erottuva yksityiskohta. Ruusunen on tajunnut sen hyvin ja hän on yhdistänyt mekkoon yksinkertaisen, kultaisen ja hiuksiinsa sopivan, kaulakorun.

Aniliininpunainen on todella suosittu myös tosielämässä ja varsinkin tähtien keskuudessa. Paloauton punaiselta matolta sekä Hollywoodin muotimaailmasta voi huomata kauniita pinkin eri sävyjä, esimerkkeinä toimivat Heidi Klum sekä SATC:n Carrie. Myös suunnittelija Stella McCartney käytti tätä raikasta sävyä syksyn mallistonsa väripilkkuna.

Tavalliselle tallaajalle pinkki voi tuoda mieleen Barbie-nuket sekä halpamarkettien euron topit. Väriä voi käyttää joko hyvin tai huonosti joten aloittelijalle suosittelisin lähtemään pienistä yksityiskohdista: lakkaa kynnet aniliininpunaiseksi. Pieni väriläiskä tuo asuun aina vähän ryhtiä! Pinkkiä ei kannata yhdistellä halvan näköisten asusteiden kanssa, sillä silloin koko asukokonaisuus saattaa näyttää nuhjuiselle ja halvalle. Poikkeuksiakin siis löytyy ja alla on mielestäni hyviä esimerkkejä, miten aniliininpunainen/pinkki kannattaa yhdistellä.


Loppuun vielä vähän tummempaakin materiaalia: alla tämän päivän asu! Gina Tricot oli minulle pieni pettymys, mutta nyt siellä käydessäni huomasin monia kivoja mekkoja ja paitoja. Luulen, että se kauppa paranee ajan myötä.. Ensimmäinen ostokseni Ginasta oli siis päivän asussani näkyvä ruskea mekko. Se ei ollu kallis, hintaa 4,90€!


Ainiin, isäni kävi viime viikolla Lontoossa! Olen myös itse käynyt siellä n. 2 vuotta sitten ja silloin ehdottomasti lempikauppani koko kaupungissa oli Harrodsin joulukoristeosasto. Ostin silloin sieltä muutaman ihanan joulukoristeen ja voin näyttää ne täällä, kun kuusenkoristelu tulee meillä ajankohtaiseksi! Nyt kun isä kävi Lontoossa, tuljaiseksi sain Harrods-joulukoristeita!

46 comments:

Linnea said...

Minullekin on tullut jokin hulluus punaiseen väriin! Koko ajan pakko saada lisää jotain punaista, kynttilöitä, lakanoita jne jne. :)
Todella kiva postaus! :)

Anonymous said...

Vau, ihana mekko ja vielä noin halpakin! oliko jossain alennuksessa tms? muuten sama täällä, gina tricot oli vähän pettymys :(

Anonymous said...

Punainen ja sen eri sävyt ovat aina olleet ykkösvärejäni, ja punaisia vaatteita / koristeita saattaa löytää ihan roppakaupalla vaatekaapistani ja huoneestani. Ehkä pitäisi rajoittaa hieman. :D Ihania kollaaseja taas, oi !

Anonymous said...

Huoneessani on aika paljon tuota aniliininpunaista. Verhot, Päiväpeitto, pörrömatto ja jotain tyynyjä ;)
Ostin gina tricotista semmoisen ihanan vaaleanpunaisen neuleen. Se on todella pehmeä! hintaa oli muistaakseni 17.90e niitä oli erivärisiä ja kaikilla oli kultaiset napit. Katsoin myös samaa neuletta tumman ruskeana mutta se ei sovinnut minulley yhtä hyvin kuin se vaaleanpunainen!

Anonymous said...

Huoneessani on aika paljon tuota aniliininpunaista. Verhot, Päiväpeitto, pörrömatto ja jotain tyynyjä ;)
Ostin gina tricotista semmoisen ihanan vaaleanpunaisen neuleen. Se on todella pehmeä! hintaa oli muistaakseni 17.90e niitä oli erivärisiä ja kaikilla oli kultaiset napit. Katsoin myös samaa neuletta tumman ruskeana mutta se ei sovinnut minulley yhtä hyvin kuin se vaaleanpunainen!

Anonymous said...

Jippii. Painoin vahingos kaks kertaa :--D

Anonymous said...

Mun huone on ihanan jouluinen! Pelkkää punaista ja valkoista:D Tulee mieleen piparminttukarkit<3

Postatus oli söpö:>>>

the g o o d ones said...

iiihana mekko!

Rumble said...

Mikä löytö tuo mekko! Aivan ihana.

Anonymous said...

Oho, kylläpä lähti halvalla tuo mekko! :) olisi kiva päästä katsastamaan tuo gina tricot..

Anonymous said...

niin siis mistä tuo kaulakoru on? :>

Anonymous said...

Sinulla on kyllä aina niin hienoja postauksia. Tämä on kyllä ihan ehdottomasti lempiblogejani.
Tuo uusi mekkosi on kyllä aivan ihana <3

Anonymous said...

AiAi.... Nyt harmittaa etten vilkaissut tuota mekkoa vähän tarkemmin Gina Tricotissa ollessani. :D

Anonymous said...

oi että kun tykkään blogistasi tosi paljon! aina odotan uusia postauksia innolla. taas kerran kiva ja omanlaiseso postaus. :) jatka samaan malliin! <3

Miina said...

en ole koskaan tykännyt kauheasti joulunpunaisesta, mut kaikki murretut punaset (aniliini, pinkki...) on aina kelvannu :) tämäkin on tosi ihana postaus<333

Anonymous said...

Itse en kauheastp pinkkiä/anilliininpuanista käytä,koska vihaan melkein kaikkia punaisen sävyjä :D

Mutta tuo H&M:än tunika on kiva :>

Anonymous said...

tos kuvas lukee cina tricot vaik se o gina

Anonymous said...

Mistä toi ihana kaulakoru on?
Kun tuli näille sivuille äskö toi postauksen alku vaikutti ihan siltä et oisit lopettamassa :O! Pelästyin :D

Anonymous said...

nää sun värikkäät ja monipuoliset postaukset on ihania ! tämäkin postaus, jälleen yksi hyvä syy lisää jatkaa blogin lukemista:) olet ihana, jatka samaan malliin!

Ella said...

ihana tuo bussi! Olen kanssa itse iha hulluna Lontooseen. Jonakin päivänä vielä käyn siellä!
Punaista itse en käytä niin paljoa, mutta onhan se ihana väri, joulu tulee ihan mieleen!

Tuulia said...

Kuvakollaasisi ovat todella ihania, jos saa udella mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät ? :>
Minäkään en ollut aivan tyytyväinen Gina Tricotiin, mutta toivottavasti tuotevalikoima paranee kun tästä alkuun päästään 8>

merikarhu said...

toi minibussi-joulukoriste<3

Miina said...

Voisitko tehdä lisää ''päivän kansia''? Ne oli kivoja:)

Anonymous said...

aiemmassa ugg boots-postauksessa on yhden kuvan nurkassa pirretty my little pony, mistä olet saanut kuvan??

Anonymous said...

Punanen on ollu melkein aina mun lempiväri, eka vaan sisustuksessa, mutta sen jälkeen myös vaatteissa. Vuos sitten tajusin, että kaapissa on lähes pelkkää punasta :D ..Sit myöhemmin se vaihtu ruskeeseen..nykyään on jo useampiakin värejä ;> Mut oli ihana postaus.

Anonymous said...

Kynnet kuntoon! Pilaa muotiblogin vaikuteltaa pureskellut ja kynsilakasta lohkeilleet kynnet!

Anonymous said...

Oletko muuten huomannut, että tuossa lemppari neuletakissasi näytät ihan leppäkertulta ;)

BIJ0U said...

Itse en oo koskaan pitänyt kirkkaista väreistä; punaisesta, oranssista ja keltaisesta. Aniilinpunaisen violettiin taittuvat sävyt (kuten Hedin mekko, jonka kyllä laskisin jo violetiksi)menettelee.
Gina tricot on halpa ja kuten siitä arvata saattaa todella huonolaatuinen. Ostin sieltä kolmen sormuksen sarjan, jotka mustaa (musta tuntuu, että siitä irtoaa nyt sinsitä väriä) lukuunottamatta menettivät väriään jo toisena käyttöpäivänä ja nyt niiden väri on lähempänä vaaleanpunaista kuin alkuperäistä hopeaa ja tummaa.

-SL said...

Aniliininpunainen on hieno väri oikein yhdisteltynä.

Ihania joulukoristeita!:)

Anonymous said...

oliko tuo mekko ihan normaalihinanassa? :o noin halpa !:>

Anonymous said...

Harroddsin jouluosasto oli kyl tosi ihana. Itelleni sieltä ei tarttunut muutakuin joulukalenteri ja nyt harmittaa.

Anonymous said...

NOIN HALPA MEKKO ?! Käydessäni Gina Tricotissa, siellä ei ollut muuta kuin paljon ihmisiä ja jonotusta.

Anonymous said...

Luin vähän noita edellisiä kommentteja, ja olenko minä ainoa joka ei pitänyt Gina tricotia pettymyksenä? :)

Anonymous said...

taas alkaa olla (ainakin minun makuuni) liian pitkiä välejä postauksissa.

Anonymous said...

Ihana blogi tää. :)

Anonymous said...

Ihana blogi! :)

EM said...

ihana mekko!!

Anonymous said...

harmi kun päivittelet niin harvoin.

E said...

Mullakin on nyt oma blogi. :)

Strawberry Swing said...

sama täällä petyin kovasti gina tricottiin, ihana blogi
-minna-

Anonymous said...

Tuo kaulakoru on niin suloinen.<3

Anonymous said...

täällä podetaan jotain tuntematonta sairautta, kun kirjoituksia ei tipu

Parakeet said...

Pakko sanoa, että ihana blogi sinulla. Tuo kaulakoru on myös aivan ihana!

Anonymous said...

Saisinko onnitella?!
Lueskelin vanhoja postauksiasi, ja siellä teksti oli, pyydän anteeksi, hirveän tönkköä, vilisi kirjoitusvirheitä ja muutenkin huonoa, tosin kuitenkin kiinnostavaa.
Nyt, kun katson tekstejäsi, ne ovat hyvinkin sujuvia, kirjoitusvirheitä ei paljon näe ja muutenkin tunnut kehittyneen huimasti.

Kiitos hyvästä blogista, tosin poistailet edelleenkin liian vähän.

kermakakkumekko said...

linnea: hehe se saattaa johtua tulevasta joulusta.. :D Kiitos! :)

a: Ei edes ollut alessa ja noin kiva oli.. tai en muista oliko vai ei :D Niin :/

cassie: Sama täällä! Kiitos! :))

sweetie: Oi huoneesi kuulostaa ihanalta! Ollaan taidettu katsoa samoja neuleita muuten! :)

mary: oi sinunkin huoneesi kuulostaa kivalle! Kiitos! :)

the g o o d ones: Kiiiiiitos! :)

rumble: Niimpä! ja kiitos! :D

sarianna: Suosittelen sen läpi koluamista! Joka viikko vain paranee.. :)

anonyymi: tein kaulakorun itse! :)

chic: Voi kiitos ihanasta kommentistasi! :)

hihii: Hehe ! :D

em: Voi kiitos<3

mitu: niin! Ja kiitos! :)

lyne: hehe ei kaikesta voikkaan pitää! :D Kiitos!

anonyymi: joo huomasin, mutta en jaksanut korjata! :)

anonyymi: joo en ole lopettamassa! :D Tein koruni itse! :)

kaij: Voikun kiva kuulla! :)

eas: Niin! Lontoo on ihana paikka! Ja kiitos! :)

melba: Kiitos! Muokkaan photoshopilla!

merikarhu: <3

mitu: joo kohta varmaan pitäisi taas! :)

anonyymi: Googlesta hakusanalla mlp.

anonyymi: Punainen<3 Kiitos!

anonyymi: Joo hei hanki elämä

anonyym: joo :D

i<3fashion: joo jotkut GT:n vaatteet/korut ovat tosiaan huonolaatuisia. Itselläni kaikki sieltä ostamani vaatteet ovat toistaiseksi pysyneet kunnossa! :)

*~SL: Totta! Ja kiitos! :)

fb: juu kyllä oli! :)

m: Mulla tarttu vaikka mitä! :D

anonyymi: Mä kävin aamulla ostamassa sen mekon! :))

k: Joo anteeksi!

anonyymi: kiitoksia<3

tytsyt: Juu kitos! :)

em: kiitos!! :)

anonyymi: harmi :/

//rakastan muotia//: Jee!

waltteri: kiitos! :)

anonyymi: Kiitos! :)

anonyymi: Lääkkeenä toimii muut blogit! :)

parakeet: Kiitos! :)

so one like me: kiitos suorasta ja rakentavasta palautteestasi. Olen yrittänyt zempata kirjoituksissani ja yritän myös pävitellä blogiani! :) Kiitos!

Anonymous said...

anteeksi mutta voisinko kysyä mikä vaatekokosi on onlyn farkuissa? siis pituus ja leveys (:tai h&m:än vaatteissa?