Wednesday, October 3, 2007

Ruusunen

Heräät aamulla kellon soittoon, mutta päätät jatkaa vielä hetken aikaa unia. Puolentunnin päästä avaat silmäsi uudestaan, ja tajuat olevasi myöhässä. Tässä tilanteessa ei voi muuta, kun vetäistä ensimmäinen farkkupari ja toppi päälle, jonka jälkeen lähtee armoton juoksu kohti koulua. Siellä sitten harmittaa, kun kiireessä valittu asu on tylsä.

Tylsiä asuja on iät ajat piristetty esimerkiksi koruilla, kynsilakan värillä tai huiveilla. Minusta se on tavallista ja hiukan tylsääkin. Itse olen nyt innostunut minulle ennen hiukan vieraastakin aiheesta, ruusuista. En siis niistä oikeista, vaan hieman halvan näköisistä, muovisista ruusuista. Sellaisen voi kiinnittää vaikka mihin: toppiin, mekkoo, laukkuun, pantaan ja yleensäkkin hiuksiin tai vaikkapa vyöhön! Mitä suurempi ruusu, sen parempi. Ruusu-inspiraation sain SATC:n Carrien asusta, jossa tällä on normaali perustoppi, johon oli vain kiinnitetty iso tekoruusu. Yksinkertaista ja ihanan erikoista.

Tähän alle keräsin muutamia ruusuilla ja kukilla koristeltuja suosikki asukokonaisuuksiani:



1. Ylhäällä Chanelin muotinäytöksen mallin hiuksia oli koristeltu ruusuin ja rusetein. Ei kyllä ehkä arkikäyttöön sovi, mutta ainakin runwaylla se näytti todella hyvältä.

2. O.C:n kaunokaiset Marissa ja Summer koristautuivat 3. kauden jaksossa ruusu-yksityiskohtiin.
Marissan kermainen ruusu mekko on Chanelin. Huomaa söpöt kukkaiskorut kummankin käsissä.

3. Ja viimeisenä juuri se asu, josta jo ylempänä puhuinkin. Täydellinen!
Ruusu-koristusta on muutenkin voinut nähdä paljon Carrien päällä.
Tässä esimerkkejä:


Minusta ruusu-koristeen tarkoitus on olla vähän "halvan" ja "suttuisen" näköinen. Oudot värit ja suuri koko vain parantavat asiaa ja asuun tulee aivan uusi ilme. Kun ruusun yhdistää vaatteeseen, pitää olla hiukan huumoriakin mukana, sillä joillekkin tästä saattaa tulla hiukan mummohtava vaikutelma. No kuitenkin, itse tykkään aivan älyttömästi.

Ostin tänään itselleni Kampin Ninjasta ruskean, melko ison ruusu-rintaneulan. Se piristää tylsempiäkin paitoja juuri niinä päivinä, kun ei mitään persoonallisempaa asukokonaisuutta keksi. Lisäksi äidilläni on paljon ruusuja ja omasta ponnarilaatikostani löytyy muutama. Tässä on siis vain se Ninjasta ostamani ruusu n. 5 eurolla.



Mitä mieltä sinä olet asuste-ruusuista? Ihania vai kamalia?



//Syysloma lähestyy eli pian starttaa matka Pariisiin. Olen ollut jo siellä pari kertaa, mutta näillä kerroilla olemme vain käyneet niissä perus-ostoskeskuksissa ja nähtävyyksissä. Eli siis pienimmätkin askartelu/tilpehööri-putiikki-, vaatekauppa-ja kirpputorivinkit ym. ovat hyvin tervetulleita. Ja olenko ymmärtänyt oikein, että Amelie-elokuvan kahvila on oikeasti olemassa Pariisissa? :D








22 comments:

Anonymous said...

Hmm... Tuosta O.C. kuvasta sen verran, että Jenkeissä on perinteenä, että tytöillä on tuollaiset kukkavihot (en todellakaan tiedä mistä sana on tullut) ranteessa, siis tanssiaisissa :)

Anonymous said...

mist sivult oot ottanu ton naisen joka on sun bannerissa?

kermakakkumekko said...

anonyymi: Joo kyllä minä sen tiesin. Eli ne ei kyllä koruiksi ollut tuossa kuvassa tarkoitettu, mutta käytin tuota esimerkkinä, että miksipäs ei voisi tylsää asua tuollaisella koristaa.. :D

anonyymi: Ai siis kumpi? Piirretty vai oikea? :D

Anonymous said...

kukkavihko on ihan normaali sana. poika ostaa sen tytölle, ja se on oikeista kukista.

Anonymous said...

Ensimmäisen kerran kun bongasin sivusi Trendin linkkisivulta olin ihan että wau, noin nuori tyttö ja aivan tajuttoman upeita juttuja kehittänyt!

Sitten kun vähän surffailin muilla samankaltaisilla sivuilla, huomasin, että olet "kopioinut" lähes kaikki juttusi/vaatteesi/kuvasi/sivujesi ulkoasun muista tämän tyyppisitä lähteistä.

Mutta eiköhän kun ikää tulee lisää löydät varmaan sen überpersoonallisen lähestymistapasi. Itse en voinut kuvitellakaan 14-vuotiaana kiinnitävän huomiota tällaisiin seikkoihin. Persoonallisuutta peliin siis! :)

Anonymous said...

Kyllähän se Amelie-kahvila Pariisista löytyy :-)

Anonymous said...

amelie-kahvilas on ihan liian kallista :< pirtelö maksoi joku 6 euroo...

kermakakkumekko said...

"Sitten kun vähän surffailin muilla samankaltaisilla sivuilla, huomasin, että olet "kopioinut" lähes kaikki juttusi/vaatteesi/kuvasi/sivujesi ulkoasun muista tämän tyyppisitä lähteistä."

Voin kyllä tähän kertoa, että en henkilökohtaisesti edes seuraa monia muotiblogeja, lähinnä Luxuriousta ja PreciousGirliä. Eli kopioinnin lähteitä ei edes ole montaa ja olen itse vahvasti matkimista ja idean varastamista vastaan. Toki voi vaikutteita saada, mutta ne pitää soveltaa sitten oman tyylin mukaan.

En tiedä mistä olet saanut päähäsi, että olen vaatteitani muualta kopioinut, saatika sivujeni ulkoasuja? Niitähän koko ajan teen juuri omien ideoideni pohjalta.

Kuvia, joita kaikkia en itse ole ottanut, olen tietenkin muualta netistä napannut, ja teen sen jo tässä selväksi, että minä en väitä omistavani niitä kuvia, käytän niitä vain tiedon välittäjänä ja tekstieni värittäjänä.

Juttuja kirjoitan vain niistä asioista, jotka minua kiinnostavat. Muoti on valitettavasti massaa ja älä ole yllättynyt, jos löydät muualta samantapaisia juttuja. Kukaan ei varmasti juttujaan tahallaan toisilta kopioi.. :)

Kyllä 14 vuotiaskin voi keksiä omia ideoita. Jos 14 vuotiaan käsittelemä juttu löytyy toisenkin blogista, yleensä automaattisesti saadaan käsitys, että 14 vuotias sen kopioi. Mutta onkohan asia aina näin? :)

sarita said...

unelmoin asusteruususta atm tän postauksen takia, eli joo tykkään :>

Chloe said...

Oi Pariisiin, olen aika kateellinen.

Anonymous said...

oi! mäkin haluisin käydä Amelie- kahvilassa! oon nähny elokuvan miljoonakertaa, mutta aina se saa hyvälle tuulelle :-)

Anonymous said...

ruusu idea vaikuttaa kivalta :)

Anonymous said...

KermaKakkuMekko sanoi...
anonyymi: Ai siis kumpi? Piirretty vai oikea? :D

Se oikee, ei piirretty

Anonymous said...

Kysyisin vaan että etkö ollukkaan 13?

Anonymous said...

Tee lisää 'kopioi tyyli' juttuja. :) Ne on parhaita, varsinkin sinun tekemäsi. :D

Anonymous said...

On pakko sanoa että tää sun blogis on mun lemppari! Niin ihanan tyttömäinen ja samalla kuitenki niin semmonen trendikäs kuitenki ja ah :> Lisää kaikkia ihania juttuja ja päivän asuja yms.! =)

Anonymous said...

ihana postaus! ensin alustat aiheesi bongaamasti muotijutusta, näytät miten soveltaa sitä arkipäivään ja liität vielä ruususen mukaan. :) olen otettu :)

Anonymous said...

Kyllä se amelie kahvila löytyy ja olen itse käynytki:D melko kallista oli kyllä, mutta halusin käydä siellä! Olet onnekas kun pääset Pariisiin jo niin monetta kertaa! Itse olen ollut siellä kerran syyslomalla ja toistekkin voisin todellakin mennä! Mun mielestä toi sun ostama ninja- ruusu on juts sopivan kokoinen ja värinen mun omaan makuun! It en tykkäis isommasta enkä "huomiota herättävemmästä" niinkään.

Anonymous said...

tykkään sun blogista ihan hirmusesti! : D mistä keksit nää kaikki ideat tänne? :P :>

tää on kiva, ku tää on niin monipuolinen, liitelet omia kuvia ja netistä haettuja. ja nuo kopioi tyyli jutut on tosi kivat.
tykkään hirmusesti! ^^

Anonymous said...

Tykkään ruusu ja kukkakoristeista asuissa ja hiuksissa :) ja mielestäni ne on hienoja, mistään halvan näköisistä yhdistelmistä en tykkää.. erilaisia kukkapompuloita olen omistanut jo iät ja ajat. Ostin myös matkalta yhden paidan missä kukkakoriste, tuskin muuten sitä paitaa olisinkaan ostanut koska muuten se olisi ollut tylsä.

Kirjoitin itsekin samasta aiheesta blogiini ja omistan mekon johon kuuluu kukkakoriste. Mielestäni myös on typerää väittää kopioijaksi jos sattuu kirjoittamaan samasta aiheesta, eiköhän aika monessa blogissa ole samoja aiheita ja etenkin samoja kuvia Carriesta.

bloggaja :D said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Noi on ihan kivoja noi ruusut. :)