Friday, May 11, 2007

Mallistoja, mallistoja

Tässä kaksi täysin erilaista mallistoa, josta toisesta pidän ja toisesta en pidä.

Stella McCartney for Adidas:
NAM! Normaalisti kaikki urheiluvaatteet ovat joko harmaita, mustia, punaisia tai sinisiä. Eli siis aika yksitoikkoista ja tylsää. Materiaalitkaan ei ole niin kivoja, vaikka onhan se ymmärrettävää, että urheiluvaatteissa on kestävä kangas. Sitten yksi päivä Stella McCartney suunnitteli Adidakselle ihanan ja tyttömäisen urheilumalliston, jossa vaatteet ovat pastellin ja murretun sävyisiä ja materiaalit pehmeitä ja mukavia. Ne ovat myös hauskemmin ommeltuja kun normaalit urheiluvaatteet. Ja heijastimetkin olivat sydämmen muotoisia.

Stella, sinä teit sen taas.

Tässä muutamia Stellan urheiluvaatteita:




H&M loves Kylie: Tämä oli pettymys. Vaatteet ovat lähinnä turkoosin ja vihreän sävyisiä, mitkä eivät minuun kolahda. Kuvio on kuin jostain nykytaide-maalauksesta ja saa minut voimaan pahoin. Leikkaukset on tooosi yksinkertaisia ja aika tavallisia. Onhan siinä ihan kivoja uikkareita, mutta ei niin kivoja, että ostaisin. Sama on vähä kun Madonnan mallisto, josta en myöskään innostunut.




4 comments:

Anonymous said...

Ah, minä taas rakastan tuota Stellan uuden malliston värimaailmaa, jotenkin niin raikas! Ja nuo simppelit graafiset kuviot ovat varsin hothot. Minä tykkään!

Lina said...

Nuo Stellan vaatteet ovat ihania<3 Löysin helmikuun lopussa Helsingin Stockalta alennuksessa olevia Stellan suunnittelemia vaatteita ja pakko oli ostaa<3

Anonymous said...

Stellan uusi mallisto ihan nice mutta jotkut vähän tylsiä esim ylhäällä nuo kaksi paitaa.Kylien mallisto taas on aivan ihana, tuo mieleen turkoosin sinisen veden ja valkoiset beachit,uikkarit on kivat :)

Anonymous said...

Madonnan mallisto oli ruma, mutta Kyliellä oli ihan hieno. Kaduttaa kun en koskaan ostanut tuota kuvassa esiintyvää tunikaa. Meinasin joskus ostaa alennuksesta mutta en muista miksi en ostanut. :<