Saturday, August 22, 2009

Taiteiden yö

Ensimmäinen arkiviikko takana, joka sai perjantaina oikein kivan lopetuksen taiteiden yössä vanhojen sekä uusien tuttavuuksien kanssa. Oli oiiikein mukavaa, vaikka alkuillasta olin aivan varma, että H1N1 (paremmin tunnettuna sikainfluenssa, possunuha) olisi tarttunut minuunkin. Kurkku oli aivan törkeän kipeä ja nieleminen sattui, nenäkin olin punoituksen lisäksi ihan tukossa. Meinasin jopa yhdessä välissä lähteä kotiin, mutta sitten mun (in)flu(e)nssa jotenkin vain unohtui ja kaikki oli kivaa. Oikein kivaa. Ja sitäpaitsi sen possutaudin vallitseva oire on kuume, jota mulle ei vielä ainakaan olla todettu.

Tämä päivä alkoi leppoisasti iltapäivällä heräämisellä ja menin kaverini kanssa syömään sivistyneesti salaattia. Illalla ulkona ollessani tajusin, että nyt se syystakki täytyy hankkia. Tämän hetkinen sää on muutenkin tosi kummallinen ja ärsyttävä, joskus tulee törkeän kuuma ja joskus aivan järkyttävän kylmä. Välissä sitten paistaa aurinko ja silloin tällöin alkaa satamaan. Lisäksi sää hämää; ikkunasta katsoessani paistaa aurinko ja näyttää lämpimältä, mutta ulos mennessäni jäätävä tuuli ja kylmä ilma ajavat sisälle pistämään enemmän päälle. Weird?

Sää-small-talkista siirryn lauantai-illan asuun:
Kuva 4

Kuva 2
Päällä oli hennesin puuteripaita ja hame sekä converset. Ulos mennessäni lisäsin asuun vielä gina tricotin kalaverkkohuivin ja kaverin pikkusiskolta lainatun farkkutakin. Ja koska sinä kuitenkin luet tämän joskus, OLEN VALMIS OSTAMAAN TUON TAKIN SINULTA JOS MYYT SEN!!!!!! :D

Kuva 5
Lisäksi ranteessa roikkui ginasta ostettu koru. Uskonnollista.

Untitled-1
Loppuun laitoin kollaasin minun mielestä kauniista ihmisistä ja hahmoista. Kivan näköisten ihmisten ja asioiden katsominen piristää, varsinkin jos on itse just sillä hetkellä räkään tukehtuneen petteri punakuonon näköinen.

+ menneen kesän fiilistelybiisi:

20 comments:

Katarina said...

AAAAAAAAAA effy on ehkäpä maailman kaunein ma lupaan sen! ja oumaigaad minullaki on salee possunuha mutta se oiski ihan jeez nytten niin ei tartteis mennä kouluun hehihieheh. mukaissaa.

hena said...

ihana postaus:-) hieno kollaasi ja kiva asu!

parane pian<3

ps. mistä olet laittanut tuohon tuon biisin? onko se joku ilmainen sivusto tai jotain?:)

Anonymous said...

Skinsin effy ei todellakaan ole kaunis :----O paitsi ehkä jonkun 12 v mielestä. Hyi ruma, epäsiisti horo,

sofia said...

Kiva asu :))

Hanna said...

Hyyi Effy on suttura! Mut Megara on ihana :3

Anonymous said...

Sulla on maailman ihanin tukka!

Anonymous said...

joo ostin sen takin kirpparilta 8) ja sitä en valitettavasti myy, se on nii ihana :D

kakka said...

h0h00 kaisla =DDD

Anonymous said...

voi ihanaa kun olet taas alannut päivittelemään useammin<3 rakastan sun hiuksia,tyyliä ja muutenkin koko sun olemusta,blogisi on ihana:) ja noi kollaasit on aina hienoja:D

kermakakkumekko said...

kaba: niii onkii! mä en haluu olla kipee, koska en haluu olla pois koulusta :( siellä on niin kivaa yhyy

hena: kiitti! :)<3 se on osoitteesta radioblogclub.com ja on ilmaista!

Anonyymi: makunsa kullakin! :D

Sofiia: kiitti! :)

Hanna: ei minusta :( nii on! :)

Anonyymi: heei kiitos! :D

Anonyymi: :D OH DAMN. saat sen sit ku tuun teille :)

kakka: H0h0h0h0h0h0 ;)))

Anonyymi: voooi kiitos paljon! :)

-SL said...

kiva kollaasi Megara on ihana

anna said...

äääääjjj mistä löysit sen sun yhen postauksen kuvan missä on hayley punanen kukkamekko päällä?!!!!1?+?? se on ihana ja yhyyyyy haluun kans sen kuvaaaaan!!!! :-))))

Anonymous said...

lollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollolollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollol

lauraa said...

bannerisi tilalla on photobucket lätkä:(

Anonymous said...

heta oot kiva sano moi

Anonymous said...

HEEEBBEEE MIXET 00 K0NEEL kakapyyylyyy terveisin kakkakasa iedät kuka ;)

Hanna said...

Haluutko kertoa mulle miten oot saanu ton ihanaisen sydämen tonne sun blogis osotteen eteen? Mun on pakko keksii joku vastaava, inhoon sitä bloggerin tunnusta :E

Unknown said...

aah mä rakastan skinssien effyy kans! mielettömän nätti, vaikka on just niiiin muuta ku mediakauneus ja se siinä varmaan onki parasta :)

Anonymous said...

lolololol

Anonymous said...

POSTAUKSIAAAAAAAAAAAAAAAAA : <<<