Sunday, August 16, 2009

koru

Ah ihanaa, vielä huominen päivä lomaa. En tiedä, miten sen päivän vietän, mutta varmasti aion ottaa kaiken ilon vapaudesta irti. Tänään illalla istuin ainakin tunnin verran kaverini pyörän tarakalla, kun ajoimme läpi Helsingin pimeiden ja tyhjien katujen. Minulla oli vain t-paita, eikä mitään villatakkia tai hupparia, ja pakko myöntää, että ensimmäistä kertaa tuli oikeasti vähän kylmä. Mutta lomaa on vielä muutama tunti jäljellä, kesäisten vaatteiden pitäminen pitäisi vielä jokaiselle olla itsestäänselvyys.

Vaatteista siirryn koruihin, joista eniten pidän.

Photobucket
Tämän hennesistä ostetun korun näitte photo booth -kuvissa, mutta näytän sen vielä tarkemmassa kuvassa. Ostin sen lähinnä siksi, että Rodoksella näin hirveästi tämän tyylisiä koruja, mutta en sitten viitsinyt mitään yksilöä kotiin tuoda. Jälkeenpäin se jäi harmittamaan, ja etsin itselleni Suomesta saman tyylisen.

Photobucket
Nämä setissä tulleet käsikorut ostin aleksi 13:sta. Näihin ei oikein liity mitään sen kummempaa tarinaa tai mitään, sen verran uudet ihanuudet ne ovat.

Photobucket
Tämän käsikorun ostin hennesistä. Siinä on tommosia roikkuvia helyjä, ja muutaman minuuttin päästä kassalta päästyäni huomasin yhden kilistimen puuttuvan käsikorusta. En jaksanut tehdä asiasta mitään numeroa, joten kotona laitoin siihen lapsena saamani sydänriipuksen. Nyt se on vähän erilainen käsikoru, kuin ne muut 1800000293847 samanlaista korua.

Photobucket
Nämä ketjut ovat aika uudet, tulivat yhdessä ja ostin Jc:stä. Niillä voi piristää kaikkia tylsiä t-paitoja tai mekkoja, silleen Effy-tyyliin.

Photobucket
Tämän kaulakorun sain joskus ala-asteella yhdeltä parhaista kavereistani synttärilahjaksi. Toivoin tätä korua tosi paljon! Sen jälkeen käytin sitä monta vuotta aika paljon, nykyään se on vähän unohtunut, mutta silti tosi rakas.

Photobucket
Tämän letitetyn käsikorun ostin ensimmäisenä kesälomapäivänä Glitteristä. Tämä on ehkä kaikista minun käsikoruista rakkain, koska yhdessä vaiheessa olin ihan hulluna tällaisiin letitettyihin koruihin.

Photobucket
Kaulakoruista rakkain on ehdottomasti rippilahjaksi saamani Antti Asplundin risti. Tämä on vain niin osuva rippiristi minulle, en missään nimessä olisi halunnut semmoista pientä kullattua tai hopeista ristiä, minkälaisen niin moni aina ottaa. Tämä risti ei ole jotenkin niin totinen.

Photobucket
Tämä melko vaatimaton, punottu puuhelmikoru on Rodokselta jostain kojusta. En tätä hirveästi käytä, mutta matkamuistona se on erinomainen!

Photobucket
Loppuun laitan vielä muutaman viikon vanhan päivän asun ihan vain siksi, koska tämän päivän farkut ja t-paita -asuni oli niiiiin tylsä.

Onnea kaikille uuteen lukuvuoteen! :)

15 comments:

Anonymous said...

tosi kivoja koruja =)

inka said...

nättejä koruja, mistä toi letitetty on?:>

Anonymous said...

Huippua, oot nyt tehny ihan oikean paluun!
Mulla muuten alkoi koulu jo keskiviikkona, eli omalta kohdaltani nuo toivotukset oli vähän myöhässä. :D

hena said...

tosi tosi ihania koruja ja kiva asu! =) oijj niin mahtavaa, kun olet palannut :-)

Laura said...

ihania noi kaikki korut :)

sofia said...

Kivoja koruja ja kiva asu ;)

-SL said...

kivat korut

IIDA PAULIINA said...

oj kiva toi risti plus toi eka koru :-) ihanaa kun oot back, oon lukenu sun blogia iät ja ajat (: keep on goin'!

Mari said...

Kivoja koruja, toi risti varsinkin on ihana! :-)

Anonymous said...

mist noi effy ketjut on?

Anonymous said...

heippa! mahtava blogi ja olet ihana! :) jos toivomista saisi toivoa, niin haluaisin, et n. jokatoinen päivä jaksaisit postailla. vaikka pienikin, olisi mahtavaa :)

kermakakkumekko said...

noora: kiitös (=

inka: kiitti, se on glitteristä! =D

anonyymi: jep :D aaa voi eei, no sul on varmasti pidempii lomii tai jotain sitten!

hena: kiitti :)

Laura: kiitos! =D

Sofiia: kiitti ;)

SL: kiitos!

IIDUSKI: kiitti paljon! :)

Mary: ooi kiitos! (=

anonyymi: JC:stä!!

anonyymi: kiitti! joo yritän postata useasti, tosin joka toinen päivä en välttämättä kerkeä :S

Anonymous said...

KIITOS PHOTOBUCKETIN,
ei antanut nähdä kuvia! :<

Anonymous said...

aivan ihania koruja ja muutenkin sun blogi on mahtava, ihanasti oot jaksanu aina muokkailla kuvia jne :) pitääkin jäädä seuraamaan! :)

Anonymous said...

en tykänny sun blogista siis lainkaa.. yök aika tunkkanen tunnelma jokases kuvas..