Sunday, June 1, 2008

I will follow you into the dark. Kyllä, uusi postaus tälläkin muotiblogisivustolla...

Noniin. Monet ovat varmasti ihan hirveän tympiintyneitä tähän minun tahtiini postittaa elonmerkkejä, nimittäin niiden perusteella olisin jo kuollut tai jotain. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet ihanan kauheat, on ollut kouluspurtti sekä kaikkea muuta todella pakollista ja kiireistä. Blogi on jäänyt ihan törkeän vaillinaiseksi, postauksetkin ovat olleet värittömiä ja niistä näkyy läpi se, että en ole tehnyt niitä (kuulostaa kliseiseltä) tunteella. En kuitenkaan suinkaan ole lopettamassa, nyt alkoi kesäloma ja nyt on aikaa ihan hirveästi tehdä taas tätä. Ja toivottavasti mahdolliset kadonneet lukijat jaksavat rantautua takaisin. =)

Nyt koska olen ollut niin kauan "poissa", niin on pakko vähän listailla viime päivien villityksiä, ostoksia ja kaikkea muuta kivaa...

OHUET JA VAALEAT SEKÄ HEMPEÄT MEKOT. Ahh, tämän kesän varmasti kivoin ja käytetyin trendi on nuo söpöliinit. Itseltäni löytyy vain yksi tuollainen ohut mekko, se on se kevätjuhlaan ostettu Hennesin valkoinen. Haluaisin tuon tyylisiä mekkoja vielä monta lisää ja jos ei kaupasta löydy, niin ei noita ole vaikea tehdä itsekkään. Voisi pistää jonkun mekkotehtaan pystyyn, ei mulla kuitenkaan ihan kauheasti ole kesällä tekemistä. silleen.


Vaikka nämä kyseiset Scarlett Johanssonin kuvat onkin jo melko vanhoja, silti niiden hius- ja meikkitrendit ovat edelleen aivan ihania. Kummassakin lookissa otsatukka on nostettu kauniilla pinnillä suloisesti ylhäälle ja meikki on siisti sekä harkittu. OJOJ, tällainen on minun kesäkauneusihanteeni!


Yllä näkyy sitten vähän viime viikkojen ostoksia ja löytöjä... Sininen Little Miss Trouble -paita löytyi Carlingsista, olin jo pitkään halunnut jotain tällaista söpöä printtipaitaa. Kuvan kukkamekot ostin hietsuntorilta eurolla kappale, aion tehdä niistä hameet. Gina Tricotin tummansininen mekko on paljastunut tooodella käytännölliseksi ja mukavaksi, aivan mahtava ostos muutenkin. Lumikki-sormus löytyi kotoa, kun siivoilin ja lajittelin vanhoja juttuja...


Tässä vielä sitten muutamia juttuja, joita haluan kesällä pukeutumisen osalta saavuttaa: rusketusta tai pisamia, kukkahame+printtipaita -tyylin sekä muutenkin rentoa ja huoletonta pukeutumista, joka ei yritä mitään, mutta näyttäisi silti hyvältä! =D


Tuossa alussa mainitsin siitä kevätjuhlamekostani... Todellisuudessa en sitten käyttänytkään sitä juhlinnassa, sillä "pukukoodi" juhlaamme olikin hiukan arkisempi, ainakin kasien osalta. Onneksi en kuitenkaan ihan farkut ja t-paita - tyylillä siellä suvivirttä laulanut, oli mulla musta hame ja tuo kuvassa näkyvä toppi sekä villatakki. Nuo timantit paidassa toi mieleen vanhan rakkaan Bratz-nukkeni...


Nyt sitten täytyy lähteä pakkaamaan, huomenna lähden Pariisiin! Mukaan lähtee ainakin varmuuden vuoksi Aamiainen Tiffanylla -leffa sekä Miss Mixin pariisinumero. Hyvää alkanutta lomaa kaikille!

20 comments:

merikarhu said...

Oii, mitä kuvia. inspiroiduin! Toi biisi on niin hyvä, oon kuunnellu sen jo jotai ziljoona kertaa, mutten ikinä kyllästy. :)

MouMou said...

Uii, tykkään nuista mekoista!:) Hyvää PAriisia!!<3

Anonymous said...

ihania vaatteita olet ostanut! hauskaa matkaa, on se pariisi sitten niin ihana kaupunki...<3 ;)

katie said...

Ihan mahti postaus. Epäreilua sä käyt niin usein Pariisissa!

essi said...

Ihana postaus. Itsekin olen tykästynyt ohuisiin vaaleisiin mekkoihin/tunikoihin. HYvää Pariisin matkaa! :)

Anonymous said...

Mieletönm postaus :) ajattelin jo lopettavani tämän blogin lukemisen,
mutta tämä postaus muutti käsitykseni.. näitä lisää!

Wendy said...

Hyvää Pariisin reissua, mäki rakastan Pariisia<3 Kiva, ittes näkönen postaus:) Ja tahdontahdon lisää kesämekkoja!

talvi said...

ihana postaus! tuli mieleen viime kesäkuun postaukset ja kaikki ah :-)

sara said...

Ihania kuvia, ihana biisi!<3 Ja hyvää Pariisin matkaa!(:

clumsiness said...

Tee sitten joku mahtipostaus Pariisista, paljon kuvia ja vinkkejä ym. Pidä hauskaa! :)

Anonymous said...

Ei voi olla totta! Sulla on kaikki samat vaatteet mitkä mullaki on.. :D Mä ostin ton paidan eilen, mut harmaana ja sit mul on se mekko minkä ostit sun kevätjuhliis (mustana kyl) ja jotain muuta. ;)

Anonymous said...

Oikein ihanaa Pariisin matkaa sinulle!

KIIA said...

Kerrassaan ihana postaus<3 Mekot ihania :) Hauskaa matkaa!! (KADE,KADE,KADE,KADE,KADE)


-KIIA

Sarianna said...

Hyvää matkaa ja olen kade! ;)

Jemi K said...

Ihania mekkoja, oi. Itsekin haluaisin tuollaisia täksi kesäksi, nuo on juuri ihania hellemekkoina ja muutenkin.

Pariisi kuulostaa ihanalta. Aitko käydä kirppareilla? Siellä on varmasti löytöjä. ;)

VEERA said...

Kuka on artisti / bändi? Ihana biisi : )

Anonymous said...

Ihania nu mekot, tosi herkkuja.Olet muuten todella hyvä tekemään kollaaseja, ihan hävettää miten huono itse olen.Käytössäni on kumminkin vain paint, joten...No kumminkin, ihanan blogi muutenkin, käykää kurkkaamassa myösn mun!Ainiin, hyvää matkaa!

Anonymous said...

hei minkä kuun miss mix toi on? haluisin saada ton jos siin kerta on juttuu pariisista. ku eks niit vanhoi lehtii saa jostai..

Anonymous said...

ooi, nuo little miss ... paidat ovat niin suloisia :>
Itselläni on Little Miss Sunshine -t-paita, suoraan Kanadasta. Maksoikin paljon vähemmän kuin ne mitkä tänne Suomeen ovat rantautuneet.

Anonymous said...

eikös aika kalliita nuo little miss -paidat kuitenkin ihan tava t-paidoiksi, itse en ainakaan raaskisi ostaa 50 euron t-paitaa... jaiks! :D