Thursday, May 8, 2008

Vaaude

Heh, istun nyt yksin tässä työpöydän ääressä, kaikki muut menivät jonnekkin. Aurinko paistaa kivasti ikkunasta sisään niin, että ei periaatteessa tarvitsisi tuota hopeista pöytälamppua. Tänään on varmaan tulossa aika rento päivä, teemme jonkinlaisen gallupin, emme kai muuta. Tähän mennessä olen kirjoittanut yhden jutun, en olisi ikinä arvannut, että pieneenkin muutaman sentin pituiseen kohtaan suuresta paperisivusta ollaan jouduttu panostamaan enemmän kuin esimerkiksi viiteen blogipostaukseen. Toi oli joku metafora, emmä tiiä. Onhan se siis oikeasti rennonpaa kirjoittaa blogiin, kuin suureen lehteen...

Silloin, kun ei ole mitään tekemistä täällä, dataan tai pelaan pasianssia. Niin tai katselen näiden muiden ihmisten puuhia. Pitää kuitenkin muistaa, että tulin vain tutustumaan tänne, joten kai minä saan myös vain ihmetellä tätä menoa täällä läpinäkyvässä lasitalossa.

Surffailin äsken kaikilla kivoilla sivuilla, ja löysin iiihania kuvia. Liitän niitä tähän, koska pelkään, että en löydä niitä enää, kun olen omalla kotona omalla koneella.







kaikki kuvat Ebba Von Sydowin blogista

11 comments:

anna ♥ vilma said...

Kivoja kuvia! :)

Anonymous said...

Sitten kun se juttu julkaistaan, voisitko skannata/ottaa siitä kuvan ja pistää tänne blogiisi? :) olis tosi kiva, sillä olis mielenkiintoista lukea se mutta hesaria ei meille tule :s (en siis asu todellakaan pk. seudulla).

Anonymous said...

lähteet?

Miina said...

Nuo kuvat on kyllä ihania! Ja sen jutun skannaus olisi ihan huippujuttu :)

KIIA said...

kivoja kuvia :)


-KIIA

Anonymous said...

joo, skannaa tänne tai jos voisit sanoa minkä päivän hesarissa se on. :)

hyllytys said...

Ah, tuo tuhkimon mekkon valmistuskuva !:)

She said...

Vau, sulla on kyllä tosi kiva TET-paikka. Kaduttaa suuresti etten viettänyt viime syksyistä kahden viikon TET-jaksoani jossain lehdessä. :)

Tuo kuva Tuhkimon mekosta ja hiirulaisista herätti jotenkin tosi nostalgiset fiilikset. Ei ole tullut sitäkään katottua pitkiin aikoihin. :) Muutkin kuvat on tosi kivoja.

Anonymous said...

varmaan aika kiva tettipaikka :) ihania kuvia.

Strawberry Swing said...

hehei bongasin sen jutun, nyt on vaan fifty-fifty mikä sun nimi on:D no ei vaineskaan, ihan kiva juttu

Anonymous said...

Ihana tuo tuhkimo kuva :D

PS olet ihana