Tuesday, April 29, 2008

just niin boheemi ku voi vaan olla



Yhyy, minulla vaihtelee itsetunto blogini kanssa koko ajan. Nyt minulla tuli taas sellainen luulokausi, että minulta odotetaan ihan liikaa ja en keksinyt mitään postausaihetta. Kaikki alkoi siitä, kun näin uuden Ben & Jerry's -jäätelömaun Boheemi Vadelma -mainoksen ja maun lisäksi kiinnostuin paljon myös itse nimestä, joka oli mielestäni aika erikoinen.

Sana boheemihan meinaa taiteilijoita ja kirjoittajia, jotka elävät omantyylistä elämäänsä välittämättä muista. Samalla minulla tuli mieleeni boheemi-tyyli pukeutumisessa. Se on niin ihanan huoletonta, ei noteeraa uusimpia trendejä ja yleensä se jopa erottuu muista. Oma pukeutumisenihan on tässä tapauksessa ihan tuon tyylin vastakohta, ainakin persoonallisuudessa. Nykyään olen alkanut kulkemaan ihan perus t-paita ja farkut -linjalla, sillä monissa tilanteissa olen todennut normivaatteet käytännöllisemmiksi, kuin esimerkiksi sukkahousuviritelmät, jotka menee mulla kuitenkin rikki!


Pointtini oli se, että ketä kiinnostaa nähdä postauksia, jossa minulla on samanlaiset vaatteet, kuin ihan kellä tahansa muullakin. Tuntuu ihan pellelle laittaa normiasuja ihan oikein nettiin näytille, kun niitä näkee kadullakin ihan tarpeeksi.

Olisi ihanaa olla kuin Frendien Rachel, sillä hän on tyyli-ikoni enemmänkin omien hiustensa takia. Jos on nimittäin niin ihana kampaus, kuin hänellä, pukeutumisesta ei tarvitse välittää pätkääkään. Kaikki näyttää kuitenkin niin hyvälle...

32 comments:

katie said...

Hii, kiva postaus. Boheemius on ihanaa. (:

Anonymous said...

Ihana postaus! Toki kiinnostaa myös bloggaajien farkut+t-paita tylli, missä muka sanotaan, että bloggaajan täytyisi seurata jotain tietty "kiinnostavaa" tyylisuuntaa?

Ihihi, tuota makua on pakko maistaa. Eilen Kampissa oli ilmaiset Ben&Jerrys jätskit, jonotin puolitoistatuntia kahden jätskin tähden <3______<3

Anonymous said...

Bohemian Raspberry on luultavasti viittaus Bohemian Rhapsodyyn. http://www.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI

Anonymous said...

Tämä postaus oli oikein kiva.
Ei teidän bloggaajien pidä pukeutua mitenkään super erikoisesti, itseasiassa olisi kiva nähdä aivan tavallisia asuja :))

MouMou said...

Tuosta jäätelöstä saisit kyllä hyvän nimen blogillesi, JOS vaihtaisit sen.:)

Ja Bohemian Raspberry ON viittaus Bohemian Rhapsodyyn.<3

Anonymous said...

Älä ota paineita siitä, minkälainen blogisi "pitäisi olla". Parhaimmat bloggaajat kirjoittavat mitä huvittaa mistä huvittaa. Ole rohkeasti oma itsesi!

ia said...

Meinasin juuri tulla vinkkaamaan Bohemian Rhapsodyyn, mutta se olikin jo tehty :D Eäääh älä ota paineita, huviksesihan sinä tätä kirjoittelet!

Anonymous said...

huoh, säikähdin jo, että julistat itsesi muodikkaasti hippiboheemiksi :D pidä vaan oma tyylisi :)

ann said...

Aikalailla aiheenvierestä mennään, mutta muistutit mua, että pitäisi nyt vihdoin päästä maistamaan Ben & Jerry's jätskiä ! Kaikki kehuu sitä, mutten jotenkin ole vielä päässyt maistamaan. Tahtoo nyt heti !

Anonymous said...

Huoh mikä postaus.

Anonymous said...

Hyvä postaus jälleen ! Ja kun mietit ketä kiinnostaa tavallisen tytön tylli, niin minua ainakin. Enkä heti menisi sanomaan tylliäsi täysin tavalliseksi, sillä minusta osaat mukavasti mixata ja piristää asuja !

Anonymous said...

Oot ahdasmielinen.

Anonymous said...

Oiken viehättävä postaus. Mukavaa vaihtelua jotenkin samanlaiseen tyyliin. Jatka!

Anonymous said...

löysin tän sun blogis vast nyt-sattumalta. oon lukenu noit vanhempiiki postauksii ja tää on aivan upee blogi:))
ihana löytää kerranki joku hyvä ja KIINNOSTAVA blogi(:
kiitti<3

Anonymous said...

jaarittelua, jaarittelua ja jaarittelua! mitä väliä vaikka sulla on joka päivä farkut ja t-paita!! kai voit silti laittaa päivänasuja?? mikset muuten vastaa lukijoiden kommentteihin?:(

Anonymous said...

HUOHH..

Anonymous said...

novittu jos noin angstittaa ni lopeta äläkä meille vittuile. sori nyt vaan mut en tajua sun ideaa. blogis on ihan loistava mutta viime aikoina se on täyttynyt sinun valituksistas kuinka et keksi mitään. tee sitten postauksia harvemmin mutta älä kiltti selittele niissä pelkästään siitä että et keksi mitään sanottavaa! olet muuten ihan järkyttävän kaunis!

Anonymous said...

vaikka sulla taitaakin olla jo kevättä rinnassa niin yritäppä silti jaksaa vastata postauksen kommentteihin ja kunnioittaa meitä lukijoita kun me kunnioitetaan sua! :)

Anonymous said...

alkaa ärsyttää blogis.
liia hidas postaustahti
ja aiheet alkaa loppuu.
hmmm, sanokaa mitä sanotte,
blogis on menny huonompaan suuntaan :<. kyl tä viel kestää, saat tän viel hyvää kuosiin jos vaan jaksat panostaa.

Anonymous said...

Ihanan niminen jätski.

Anonymous said...

Sulla on kiva tapa kirjoittaa, joten ei mitään paniikkia! :) Kuka jaksaa normi päivänä miettiä tarkkaan mitä pukee päälle.

juju said...

älä ota blogiis, liian vakavasti, ja hei lupaa et seuraavas postaukese ei lue et tääki blogi otta lopputilin, koska liian montahyvää blogii n jo lopettanu :)

Unknown said...

Blogisi on kyllä tosi kiva ja tykkään ihan kaikista postauksistas,mutta älä hyvä tyttö aloita postausta valittamalla koska siihenkin kyllästyy! Ja niin tuo Ben&Jerrysin uusi jätski näyttää syötävän hyvältä!<3

Anonymous said...

sä aina suhtaudut sun huonoihin kommentteihin tosi negatiivisesti, etkä senlaisella asenteella että opin näistä jotain. ymmärrän että sulle tulee tällasta tosi paljon, mutta se vähenis tosi paljon jos ottaisit näistä opikses!

Anonymous said...

hmm. ryhdistäytymishyökkäys ja silti tää on taas tätä 1 postaus viikossa? pakko liittyä valittajien joukkoon, eihän kukaan toki koneella jaksa istua tälläisinä upeina kevätpäivinä mutta olisi kiva jos ees vähän päivittelisit, kertosit kuulumisia ja pari päivän asu-kuvaa lätkäisit. ei voi olla niin vaativaa? ;>

Anonymous said...

n. vuosi sitten kuukaudessa 32 postausta, nyt 6-7 kuussa..

Anonymous said...

KUVIEN LÄHTEET?! voi hyvä jumala, mitä tämä "ryhdistäytymishyökkäys" on olevinaan?

anna ♥ vilma said...

Pitääpä muuten maistaa tuota jätskiä! :)

Anonymous said...

siis aatteliks sä alkaa postaa useammin??

Anonymous said...

samaa mieltä blueberryn kanssa.

modegerecht said...

hauska, rento postaus.

ihana banneri muuten :)

Anonymous said...

Ihanaa että edes JOKU suomalainen bloggaaja omaa minkäännäköistä itsekritiikkiä, tai edes tiedostaa sen että nämä muoti/tyyliblogit eivät nyt niin kauhean yksilöllisiä ole. Loistavaa! Toivoni ei ole täysin mennyt!