Sunday, March 30, 2008

Kesäaika

Heh, kyllä minua nauratti eräs kommentti, joka oli tullut viime postaukseeni. Ei siinä mitään ironista oikeastaan ollut, mutta joku minuun kolahti. Kyseisessä kommentissa kehotettiin tekemään sellaisia postauksia, jossa ei käsiteltäisi vaan minua. Ensiksi vedin tuosta herneet nenään, mutta hetken mietittyäni tajusin, että itseasiassa se lausahdus oli ihan totta.

Nimittäin monet viime aikojen postaukseni ovat menneet enemmänkin päiväkirja-suuntaan, ja olen alkanut kertoa yhä enemmän vain itsestäni, mikä ei ennen ollut täällä niin yleistä.
Ennen keskityin melkein sataprosenttisesti julkkiksiin, ja päivänasujakin tuli vain todella harvoin. Catwalk-kuvista en oikeastaan koskaan ole ollut kiinnostunut, vaikka muotiblogia pidänkin.

Ja nyt aloinkin miettiä, millainen on sitten oikeaoppinen muotiblogi? Sellainen, jossa uutisoidaan vimmeisimmät trendit lähes robottimaiseen tapaan vai sellainen, jossa on kirjoittajaa joskus vähän liikaakin mukana? Oikeasti se on varmasti jotain siltä väliltä, mutta harva pystyy aina pysymään kultaisella keskitiellä.

Tällä kertaa otin kuitenkin neuvon tosissani, ja tämä postaus ei itseasiassa kerrokkaan paljon minusta. Nimittäin tänään vaihdettiin kellot kesäaikaan, joten tämä postaus käsittelee tällä kertaa mitäpä muuta, kuin tulevaa kesää!


Tänä keväänä tummat sävyt ja paksut villakankaat katoavat katukuvasta, sillä nyt on aika tehdä tilaa keveille, värikkäille sekä kiiltäville kankaille, joita ovat jo nyt alkaneet koristamaan suloiset kukat, raidat sekä muut hempeät kuviot. Kevään ja kesän vakiovarusteiksi vaatteissa tulevat hameet ja mekot, jotka saavat olla joko todella tiukkoja tai hulmuava-helmaisia, pituudesta riippumatta. Väriskaala keväälle on hyvin laaja, mutta pidä mielessä sorbettivärit sekä nudesävyt.


Selasin pakonomaisesti läpi monia kevään runway-kuvia, mutta silti yksikään niistä ei vakuuttanut minua niin hyvin kuin Samu-Jussi Kosken kevät/kesämallisto, joka oli selvästi yksi ylitse muiden, ja kaiken lisäksi kotimainen! Vaatteet ovat ihanan kevyitä ja yksinkertaisia, mutta silti ne eivät vajoa tylsyyden puolelle, mikä johtuu suloisista väriyhdistelmistä ja leikkauksista.


Kevään ja kesän tyylit ovat melko laaja käsite, mutta itse voisin yleistää tulevan sesongin tyylivinkit kolmeen peruspilariin: tyttömäisyyteen, yksinkertaisuuteen ja omaperäisyyteen. Luulen, että näitä kolmea vinkkiä noudattamalla pääsee jo pitkälle... Ja varsinkin, kun ne saa ymmärtää, miten itse haluaa!


Eräs kaverini kävi New Yorkissa ja toi sieltä minulle kaksi Sephoran kynsilakkaa, sekä yhden huulikiillon! Toinen lakka minulla jo oli, mutta aika lopussa (se sininen) ja toinen lakka oli taas ihana pinkki ja siihen olen aivan umpirakastunut!

Ja umpirakastunut olen myös lisääntyvään valoon, jota ennen näki alle puolpäivää, jos edes sitäkään. Kyllä se kesä on tulossa...

42 comments:

MouMou said...

Älä noista kommenteista välitä. Teet mitä tahansa, niin aina joku heittää kuraa niskaan.:/ Nimim. Kokemusta on! Lukijasi tykkäävät varmasti blogistasi sellaisena kuin sinä sitä pidät!<3

E said...

Ihania kollaaseja. :) Ja kivan väristä kynsilakkaa sulla, taas kerran! ;)

Anonymous said...

Voi miten ihanan kesäinen, tyttömäinen ja herkullinen postaus! Slurps!

emmy said...

Tuli iahan kesäinen fiilis lukiessa postaustasi ! äkkiä kesä tänne ja nyt ! :D

anna-elina said...

Onnistut aina näissä postauksissa :) Samu-Jussi Kosken mallisto on aivan älyttömän ihana. Semmonen raitamekko on ihan pakko saada!

juju said...

hei oisko mitää tietoo paljon toi Samu-Jussi Koskisen se vaalko puna raitanen ''haalari'' maksaa? :) mmuuten kiva postaus :D :D

Strawberry Swing said...

samu-jussi kosken mallisto on kyl tosi hyvä ja toi serenan mekko on kyl jotain niin ihanaa:D

Anonymous said...

Ihana postaus, ja hienoja noi sun tekemät kollaasit <33

Anonymous said...

Kiva postaus! :) Samu- Jussi Kosken vaatteiden hinnoista sitä, että minulla on yksi hänen mekkonsa ja se maksoi noin 250 €...:D

Anonymous said...

sulla on just hyvä blogi, ei tarvihe muuttaa mitenkää :)

Anonymous said...

ihana postaus jälleen, mutta toivottavasti jatkat itsestäsi kertomista ja päivän asuja ettei mene liian "pinnalliseksi" koko blogi! :)

Anonymous said...

postaat kyllä aika harvoin, mutta on ymmärrettävää jos sulla on jotain esteitä tai ei ole aikaa.. kiva blogi ja muista myös kertoa itsestäsi ja asuista. voisitko muuten alkaa kirjoittaa kommentteihin vastauksia? en ole nähnyt koskaan sinun vastauksia ja olen ihmetellyt, että etkö koskaan lue niitä.

Anonymous said...

iiihania noi samu - jussi kosken suunittelemat vatteet. love it!

Anonymous said...

Ihanan kesäinen postaus:) Noi Samu-Jussi Kosken vaatteet on aivan ihania ja samoin toi vaaleanpunainen kynsilakka!

vilina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Täytyypä taas kerran tulla kertomaan kuinka ihana postaus :) Osaat kirjoittaa hyviä postauksia ja kuvat ovat aina hyviä. Ja tyylisi on ihanan tavallinen, mutta silti jotain niin erikoista. Minua ei edes hidas postaustahti haittaa, koska pitkä odotus palkitaan aina! :) Kiitos.

vilina said...

ihana postaus, ja kollaasit olivat oikein hyviä :)
minusta juuri ne päivänasut ovat parhaita postauksissa! :>

Anonymous said...

Ei tuollaisista kommenteista kannata päätään saada kipeäksi. Itse tykkään blogistasi juuri siksi, että se ei ole kuten muut, vaan omanlaisensa ja kiinnostava sellaisenaan ! Ei kannata väkisin tunkea blogiinsa catwalk-kuvia ja tuoreimpia trendejä, jos ei niistä ihan oikeasti välitä tai löydä inspistä niistä, kokemusta on kyllä tästä.
Jatka vaan sitä rataa, josta oikeasti itsekin pidät :) Tsemppiä!

Heta said...

Minunkin mielestäni paras kokoelma oli tänä vuonna Samu-Jussi Kosken. Blogissani oli siitä juttua vähän aikaa sitten.

Anonymous said...

ihana postaus! kivan keväiset kollaasit sopivat hyvin yhteen upean keväisen ilman kanssa ;)

ann said...

Olet kyllä ihana tyttö, ja mielestäni juuri yhdistetyt muotiblogi/päiväkirja-postaukseksi ovat parhaita. (: Sekä persoonasi että blogisi ovat posiitiivisia ja suloisen värikkäitä, me likes!

Anonymous said...

Ihana postaus, kuten aina!<3 ja vaikken tätä itse ois tajunnutkaan, oli tosi piristävää kun teit postauksen julkkiksista etkä siis itsestäsi. Että kiitos tälle kommentoijalle joka siitä huomautti ;D ja sulle tietysti, kun otit neuvosta vaarin etkä jäänyt murjottamaan! :D
Ja kesä on todellakin tulossa, kello näyttää 15 vaille kahdeksaa ja täällä pärjää ilman keinovaloa :o huhhuh. Aivan ihanaa. Innolla odottelen niitä aikoja, kun voi yöksi jättää sälekaihtimet auki tietäen, että koko yön on yhtä valoisaa ja aamulla voi herätä auringonpaisteeseen :) oih laav!

Elin said...

Sulle on haaste mun blogissa, käyppäs kurkkaamassa :)

Unknown said...

Oi,ihania kollaaseja! :>
Samu-Jussi Kosken mekot on kyllä aika kalliita ja ne vaatteet muutenkin :/
Mutta ehkä jonainpäivänä olen tarpeeksi rikas ostamaan jonkun noista :P

AA said...

Hei mistä tuo ekan kollaasin vasemmalla alapuolella oleva kukkamekko on peräisin?
Se on niin ihana!

Anonymous said...

hih kuinka kukaan voi sanoa että älä käsittele omassa blogissasi itseäsi :D:D:D Itse tykkään nimenomaan niistä blogeista joissa on mukana bloggaajan elämä, eikä pelkästään niitä kylmiä catwalkjuttuja.

ellen said...

Blogisi on mahtava!
Harmi vaan että postaustahtisi on hidastunut :s Mutta, pääasia on ettet ainakaan lopeta! Ethän? 8)

Anonymous said...

suloista kynsilakkaa ! :-) tiedätktö saako sitä sinistä suomesta ? älähän vaan lopeta päivänasuja ja muuta mukavaa, niitä on aina ilo lukea :-D

Anonymous said...

Tää oli huomattavasti parempi postaus kuin mikään muu parin viime kuukauden aikana! Onneksi pystyit ottamaan kritiikin ´hyvin vastaaan tulos näkyykin heti tuossa postauksessa. Jatka samaan malliin! :)

Anonymous said...

Hei millä ohjelmalla kokoat kollaasit? Ja miten sait tolla tavalla eriväriset ''reunat'' kummalekin puolelle sivun keskikohtaa?

Anonymous said...

KERMAKAKKUMEKKO: tsekkaappas sinun postaustasi
Thursday, January 24, 2008
Springt Hoch

Katso ilmettäsi ja vertaa sitä kaikista uusiin. Mitä huomaat?

Uusissa olet joku aivan yliouto ja huonosti meikaava. Kaikista vanhimmassa kuvassa olit luonnollinen ja oma itsesi. Mikä sua riepoo? o.O

puukkohupparitytöt said...

ihania nuo samu-jussi kosken malliston kevät/kesä-vaatteet!herkullisia.

ida

pike&silkkinuttu said...

noi marimekon uudet s-j kosken vaatteet on vaan niin ihania! kiva postaus muutenkin (:

Anonymous said...

hyi tuo kätesi tuossa kuvassa missä näytät kynsilakkaa !!!!!!

Christina said...

Olipa kauniita kollaaseja. :) Tykkäsin todella paljon!

Oi voi, ostin viime kesänä kanadasta juuri tuota samaa sephoran lakkaa ja jotenkin pakkauksen yhteydessä onnistuin kadottamaan sen kuin tuhka tuuleen. Harmittaa vieläkin todella kovasti sillä sävy on mitä suloisin. :<

Anonymous said...

heei mites postaustahti?

Wendy said...

Kun tota Samu-Jussin raidallista haalaria kyseltiin ni se maksaa kai jotain 120€..:/ Ite nimittäin kävin kysyy meijän Marimekosta (jossa niitä ei ollu) et paljonko ni myyjä sano hinnaks ton. Se haalari on IHANA!

Anonymous said...

viikko viime postauksesta, vaiikka sul on kiireitä silti kaks kertaa viikos ois ihan kiva

Laura said...

Kiva postaus :) Tykkään sun kollaaseista, osaat sommitella hyvin ja taustat on aina ihania :)
S-J Kosken kesämallisto on muuten mustakin ihana!

Anonymous said...

heijj mitäs tää postaustahti nyt oikein meinaa?!!

Anonymous said...

No voi vittuu!

Anonymous said...

Mikset viittis ilmottaa, jos pidät pientä bloggaustaukoa? Niin ei tarvitse aina käydä ramppaamassa, että ootko postannu vai et!!? Käy jo ärsyttämään..