Thursday, January 24, 2008

Springt Hoch

Moi. Oletteko muuten huomanneet, että koko Helsinki on täynnä lunta, kuin tomusokerilla koristeltu kakku. Ihanaa, että lumi vihdoin tuli tänne, mutta se olisi saanut sataa silloin vähän aikaisemmin...

Ja toinen asia, mikä olisi saanut tulla aikaisemmin, on uusi postaus. Siitä ei ole ollut minkäänlaista merkkiä, tiedetään. Joskus vain tulee sellaisia kausia, kun ei keksi mitään ideoita, ja ei vain halua laittaa hienoksi yritettyä päivän asua tänne komeilemaan. Itse haluan kirjoittaa hiukan paneutuvampia postauksia, kun esimerkiksi pelkkien ostoksien esittelyä tai juuri niitä asujen tyrkyttämisiä. Ja yleensä yritän tehdä postauksistani myös pitkiä ja kuvarikkaita, koska pidän sellaisista.

Tällä kertaa päätin kuitenkin kokeilla pientä, kirjaimellisesti pientä juttua: tämän päivän postauksen aihe on todellakin pelkästään tylsä päivän asuni. Monissa blogeissa juuri toivotaan näitä asuja, vaikka itse en voikkaan uskoa, että jotakuta oikeasti kiinnostaisi, mitä minulla on ollut vaikkapa torstaina päällä.

Viime aikoina koulu ja "the kaikki muu" on ollut niin suuressa roolissa, että pukeutumiseen en ole kovinkaan jaksanut panostaa. Tämän todistan alla olevassa kuvassa.

Ja jos jotakin ihmetyttää, mistä olen tuon puuterihupparin hankkinut, niin se on Onlysta. Juuri siitä perusteinien suosimasta halppiskaupasta, josta itseasiassa raitapaitakin taitaa olla!

Hehe, luulin, etten tule koskaan tuotakaan hupparia täällä blogissani näyttämään!

Ihan tähän loppuun on vielä pakko kysyä teiltä rakkailta lukijoilta yksi juttu:

Pidättekö enemmän sellaisita pitkistä postauksista, mitä yleensä olen tehnyt...vai
pidättekö enemmän pelkkien päivän asujen ja ostoksien esittelystä? Uteliaisuudestani haluaisin tietää...






50 comments:

cordelia said...

Minä ainakin tykkään molemmista :) Välillä on kiva lukea pitempiä postauksia, mutta on päivän asutkin kivoja!

Btw, hieno lamppu!

jonna said...

Samaa mieltä cordelian kanssa.
Tykkään molemmista.

Anonymous said...

Varsinkin ostosjutut on kivoja. Postailepa muuten hieman useammin, jooko? :)

Anonymous said...

Tykkään myös molemmista :) Mutta toisaalta monta pientä usein on paremmin kuin yksi pitkä harvoin :D

Unknown said...

Pitkiä on aina kivempaa lukea ja niistä jää sellainen olokin että postaukseen oli panostettu,mutta ei lyhyissäkään varsinasesti mitään vikaa ole :>
Mutt onhan sekin tylsää jos joutuu odottelemaan viikon ennen kun jonkin sortin postaus tulee..

Anonymous said...

Vaihtelu virkistää ;) Molempia tasaisesti, niin mielenkiintokin säilyy paremmin. Sitäpaitsi muutaman lyhyemmän postauksen tekeminen viikossa, juuri vaikka päivän asusta, saisi ehkä sinut päivittelemään useammin kun ei tarvitsisi aina panostaa niin paljon.

emmi / NO FASHION VICTIMS said...

Pitkistä postauksista, joiden lopussa vaikka päivän asua tai ostoksia ;o kombosta tykkään.

Ja tosiaan niiiin ihanaa, kun saatiin lunta tännekin! Vaikka eilen se jo vähän sulahtikin, niin silti, ihanaa. Heti paljon kirkkaampaakin.

AnAstAsiA said...

Olen aika samaa mieltä 2. anonyymin kanssa :)
Pidemmät ehkä vähän kivempia kyllä.

Anonymous said...

Molempia on kiva lukea. Mun mielestä on hyvä jos esim. niitä päivän asuja tulis aika usein ja sit pitempiä ja pohtivimpia tekstejä tulisi sitten hieman harvemmin. Mutta tee niin kuin itse tykkäät :D

Anonymous said...

Tykkään paljon molemmista, mutta ehkä pitemmät postaukseen jossa paneudut aiheeseen vievät kuitenkin voiton. Tosin on kiva nähdä myös päivän asuja ja muita "kevyempiä" juttuja. =)

Strawberry Swing said...

molemmat on kivoja, periaatteessa ihansama kunhan tulee useammin postauksia..:D

Anonymous said...

Mä tykkään lukea pitkiä viestejä. Tai siis, keskipitkiä. Liian pitkät (joiden matkan varrella ei mahd. ole edes kuvia) on tylsiä. Ja keskipitkät joissa on vaikkapa kuviakin niin ne jaksaa lukea loppuun :) ja ihana asu, vaikka ei olekkaan kovin kummoinen :)

Anonymous said...

Pitkät ovat enemmän ehkä mun mieleeni, mutta toisaalta jos niitä lyhyitä sitten tulisi oikeasti useammin niin kyllä sitten varmaan niiden puoleen kallistuisin :) Ja mua ainakin jaksaa aina kiinnostaa päivän asut, jos niissä vaan on edes jotain esiteltävää.

Anonymous said...

ei kiinnosta lukea mitään julkkisjuttuja yms, mut jutut susta ja sun ostoksista kiinnostaa.

Anonymous said...

Todellakin meitä kiinnostaa esim minkälaisen asun olet tiistaina päällesi vetäissyt, oli se sitten pelkkä kotiasu. Lyhyetkin postaukset ovat mukavia päivien piristystä. :) Toki haluan, että jatkat myös pitkien & kuvarikkaiden postauksien tekoja, mutta niiden välissä ehdit varmasti tehdä pieniäkin. Äh, ehkä kirjoitan liian sekavasti... Tuskin kukaan tajuaa pointtiani ;)

Anonymous said...

Kamala asu.
Sen perusteella siis valitsen mieluummin usein tekemäsi pitkät postaukset.

Anonymous said...

Tykkään kaikista sun postauksistas, mutta jotkut saisi olla vähän pidempi ^^ Aika hyvä otsikko tuossa postauksessa, ja repesin tolle Fabille tuossa yhdessä kollaasissa ^^

Anonymous said...

haha, älysin ja huomasin tänää et ollaa samas koulus. Kesti aika kaua! :) Mut en kyl ala levittelee sitä tietoo, koska et kait ite halunnu sitä muiden tietoo...;) Mut Mä taidan tykätä enemmän pitkist, mut voisit vaik niiden väliin tehä tällasii lyhyit.:)

Anonymous said...

perusteinien suosimasta ? mikäköhän sä sitte oot..

Anonymous said...

Juuri siitä perusteinien suosimasta halppiskaupasta, josta itseasiassa raitapaitakin taitaa olla!

- teksti vaikutti siltä kuin olisit halveksinut kauppaa vaikka olitkin ostanut nuo vaatteet sieltä.
- taas sitä samaa paskan jaarittelua miksi et tee postauksia. tekisit vaan postauksen, ja tekosyyt sikseen!!
- loppuun on vielä pakko sanoa vitsi mikä sweet sixteen posetus ilme!!! XD oisit ihan taviksen näkönen eikä mitää posetusta!!

Anonymous said...

ihan minkälaisia bloggauksia tahansa kunhan niitä tulisi useammin :)

Laura said...

oi, ihanat hiukset ! :)

olen seuraillut blogiasi jo alusta lähtien, mutta voivoivoi tyttökulta - kirjoittaisit hiukan useammin !

Chanske said...

sun pitkät postaukset on aika tylsiä. (huom rakentavaa kommenttia). Päivän asut ja ostokset paljon parempia

Anonymous said...

Mmm,molempia !Sekä lyhyitä että pitkiä kunhan tulee enemmän kuin yksi viikossa !
Voisit vaikka tehdä joka toinen päiva lyhyen (päivän asun) ja joka toinen päivä pitkän (jotain kiinnostavaa muodista!) !!

Anonymous said...

Pitkät on parempia.((:

etta said...

Vaihtelu virkistää. Aina toisinaan on kiva lukea pitkiä ja syvällisiä pohdiskelmia, kun taas joskus on mukavampaa lukea lyhyt kuvaus päivän tapahtumista.

Kirjoittele toki lyhyitä ja myös pitempiä postauksia!

Anonymous said...

Päivänasut < 3 Niitä useammin. :)

-SL said...

Kiva asu ja ihana huppari!
pitkät postaukset on parempia

Anonymous said...

heh , mäkin kuuntelen killerpilzeä ja on muuten hyvä kappale tuo 'springt hoch' :D mutta postaus kysymykseen ,molempia on mielestäni kiva lukea, välillä pitempää ja välillä esim pelkkää päivän asua :D

Anonymous said...

Pakko kysäistä että millon tuon hupparin olet ostanut sillä se on super suloinen!

Anna said...

Olen samaa mieltä kuin Elsa, monta pientä on parempi kuin yksi pitkä harvoin! Mutta pitkät ovat tietysti kivoja, niissä on niin paljon luettavaa!

Anonymous said...

Ois kyl kiva lukea välillä myös ihan perus: päivän vaate ja ostos- juttuja, vaikka nää pidemmätkin on ihan kivoja:)

Anonymous said...

Jumalauta millasta porukkaa. Rakentava kritiikki on tietysti hyvästä, mutta jos teillä riittää aikaa 14 vuotiaan tytön blogin haukkumiseen, kannattaa hankkia ystäviä ja kokeilla vaikka ulkoilmaa.
Ja miksi edes vaaditte uusia postauksia? Kaikki blogit ovat kuitenkin samanlaista jaarittelua. Näissä ei siis oo mitään virallista tietoa, vaan jonku rändömin omia selityksiä. Kirjoita silloinkun haluat, eli turha on edes keksiä näille tekosyitä miksi et kirjoittele. Sulla on elämä mutta niillä jotka käyttää päivänsä refreshaamalla tätä sivua minuutin välein, ei ole.

Anonymous said...

oot jostain syystä kauheen tutun näkönen, oon aika varma ettei olla nähty koskaan, sillä asun aika kaukana helsingista, en sitten tiedä mistä johtuu :D

Anonymous said...

oletpa sievä tuossa kuvassa! :) olen etta:n kanssa samaa mieltä, molempia silloin tällöin :)

Tuulia said...

Sekä että ! Pitkät postaukset ovat hyvää ajanvietettä, mutta lyhyetkin käyvät varsin mainiosti. 8>

Marry Lou lil'Stone said...

Oot tosi hyvä kirjottamaan, postauksesi ovat ihan älyttömän suloisia :D
Jotkut postaukset on aika pitkiä, mikä ei sinänsä ole huono juttu. Jatka vaan samaan malliin!
ps. IHana kuva.

Anonymous said...

Itse pidän kyllä enemmän niistä pidemmistä postauksista. On ihanampi lukea sellaisia runsaampia, ja "värikkäämpiä" postauksia, kuin juuri vaikkapa noita pelkkä-päivän-asu-postauksia.

E said...

Molemmat on kivoja. :)

Anonymous said...

postaus-aihe-idea:

ystävänpäivälahja-ideoita

Anonymous said...

no jos bloggaa usein ni käy mikä vaan mut jos tollee kerran viikossa ni sä ni sit sais olla vähän panostetumpaa juttua eli pitkää

Anonymous said...

ihan säikähdin kun näin naamasi :o meni jotenkin maku tästä blogista, en edes tiedä miksi.. oot kai sit niin ruma tai jotain? :D hah no ei!

Anonymous said...

ää, se on niin ärsyttävää ku kaikki sanoo että pitäis useammin postata, ku aina ei aika riitä, sitä paitsi kerran viikossa tulvea postaus on minusta aivan riittävä.

Anonymous said...

Eniten postauksissasi ärsyttää se, että jauhat aina samaa miten et ole ehtinyt postailla jne jne.. Sitten valitat kommenteissa että teet blogia vain itseäsi varten.. Hmm? Tässäkin postauksessa tuon tilan/ajan minkä käytit kakan jauhantaan, olisit voint hyödyntää johonkin paljon mielenkiintoisempaan juttuun..

kermakakkumekko said...

Kiitos kaikille kommenteista! :) Luin kaikki ehdotuksenne, vinkkinne ja mielipiteenne! Kiva, että jaksoitte vastata kysymyksiini.. :>

Loppujen lopuksi näytti siltä, että useat pitivät pitkistä postauksista, mutta moni toivoi kumpiakin. Hmm katsotaan, pystysinköhän toteuttamaan näitä toiveita! :D

Perusteini-juttunu Onlyn hupparista oli ironiaa, jolla en todellakaan tarkoittanut itseäni perusteiniä jotenkin ylemmäksi..

Yritän parempaa posetusta ensi kerralla! :)

Ok, ei enää selittelyjä!

Hupparin ostin muistaakseni 1,5 vuotta sitten!

Kiitos eräälle anonyymille juttu-ideasta!

Ääk, joku tietää missä koulussa olen! :D

petra: joo jos siin on sun hyvän blogin kriteerit niin mene muualle! :D:D

Kiitos!

Anonymous said...

Ihana toi huppari ;)

Anonymous said...

oot ruma,ja miks ihmeessä laitoit ton kamalan raitapaidan tonne alle? ei sovi sitten edes yhtä prosenttia,hei C´mon,luulis sun tajuavan. nolaat vaan ittes.

Anonymous said...

ps. huppari on OK.

Anonymous said...

OOT NOLO!!!!!!!! OIKEESTI EI SAATANA! :D

Anonymous said...

Oih ! Ihanaa Killerpilze <3

Tykkään tästä ulkoasusta paljon : >