Thursday, December 6, 2007

Itsenäisyyspäivä

Tänään 6.12 vietämme Suomessa itsenäisyyspäivää! Kynttilöitä on laitettu ikkunaan, sekä telkkarista tulee linnan juhlat! Minkälaisia mekkoja sieltä tänä vuonna löytyy?

Nyt mennään minun villiin mielikuvitusmaailmaani, mutta: Joka vuosi, kun olen katsonut linnanjuhlia, olen aina ollut hiukan pettynyt ihmisten asuvalintoihin. Heillä on ollut elämänsä tilaisuus näyttää kauniilta ja hienolta upeissa juhlissa, mutta moni tyrii siltikin. Ainakin minun mielestäni, ehkä he itse pitivät asuistaan..

No mutta nyt itse asiaan! Minusta on aina ollut mukavaa miettiä, että minkälaiset vaatteet itse laittaisin linnan juhliin, jos saisin kutsun. Tämän päivän joulukalenterista löytyy siis minun oma toiveasuni tämän illan linnan juhliin!

Koristeena on itsenäisyyttämme kunnioittava Suomen lippu! Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


Sori lyhyt postaus, huomenna ehkä enemmän!

27 comments:

Anonymous said...

toi sun asu vaan ei ole hirmu juhlava :D

Sarianna said...

Ihan samaa mieltä sun kanssa, aika moni kyllä tyrii pahasti ton tilaisuuden :D mutta mikäpä siinä, ehkä ne itse tykkää ;p

Anonymous said...

olisit varmasti pystynyt loihtimaan paljon juhlavamman asun - olisi sentään elämäsi tilaisuus oikein pukeutua ja tälläytyä - niinkuin itse sanoit. En tiedä tuosta, mutta eikös linnanjuhlissa pidä olla kokopitkä puku? Tuollainen tylsä minimekko ei kylläkään sinne sopisi. Itse puekutuisin mahtavaan iltapukuun.
Kiva blogi ! =)

the g o o d ones said...

heh, nätti mekko mutta ne varpaat ei saa näkyä ;) tuliko asun kanssa kiire, koska tiedän että olisit pystynyt parempaan? ;p

Anonymous said...

joulukuun kolmantena päivänä kirjoitit, että joulukuusen nalle on nimeltään Sharebear. Eikös se on Carebear? :) Kiva idis toi joulukuusi

Anonymous said...

toi sun asus ei kylläkään olis etiketin mukainen :DD

Anonymous said...

Hahahahahah jos tollasessa asussa meinaisit mennä:DD Voisit siinä tapauksessa kattoa peiliin ja miettiä kuka oikein on tyrinyt:DDDDDDDDDDDDD

Anonymous said...

Ihan kiva asu, mutta sopisi paremmin shoppailureissulle kuin linnanjuhliin. Kuten itse sanoit, juhliin menevillä on mahdollisuus pukeutua kunnolla ja juhlavasti. Ei siis ehkä hennesin koruilta näyttäviä rannekoruja linnaan. Pukukoodiinkin kuuluu, että koruiksi valitaan arvokoruja. Ja etkö tullut ajatelleeksi sitä, että puvun pitää olla kokopitkä? Heh, sut pysäytettäisiin heti kättelyssä - kirjaimellisesti :)

Anonymous said...

ite en jaksanut edes tänään katsoa linnanjuhlia. MiuMiun mekko on nami, ja muuten hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

http://luxuriousus.blogspot.com/

Anonymous said...

ööö

nana said...

"Ihan kiva asu, mutta sopisi paremmin shoppailureissulle kuin linnanjuhliin. Kuten itse sanoit, juhliin menevillä on mahdollisuus pukeutua kunnolla ja juhlavasti. Ei siis ehkä hennesin koruilta näyttäviä rannekoruja linnaan."

Niinpä :) Ihan kiva asu noin muuten, mutta etiketti olisi kyllä täysin hajalla. Olen sun kanssa samaa mieltä siitä, että Linnan juhlissa pukeudutaan nykyään kauhean tylsästi!

Anonymous said...

Etiketin mukaan ei saa laittaa lyhyttä mekkoa. Nuo ballerinat nyt ovat tylsyyden huipentuma. Todella kiva moka muotibloggaajalta - ensin valitat miten muut ryssii ja sitten itse laittaisit tuollaisen bilemekon. Etkä edes tiedä pukuetikestistä mitään. Naurettava postaus.

Anonymous said...

kaikki tarpeellinen on sanottu: et voi laittaa linnaan noin väärin etiketin mukaista mekkoa etkä muutenkaan noin tylsää, paha moka........

Anonymous said...

poikkee aiheesta, mut tietääkö kukaan mitään tosi hyvää muotiblogia tän ja luxuriousin lisäksi?????

Anonymous said...

Kiva asu, mutta ei linnanjuhliin.
Menisitkö oikeasti ballerinoilla niin suureen juhlatilaisuuteen?
Ja vielä liian lyhyt (sekä tylsä) mekko ja muovihelmet?
Ei hyvä, taitaisit kyllä itse tyriä..

Kiva blogi muilta osin (:

Anonymous said...

Ensinnäkin tuo asusi ei olisi sopiva linnanjuhliin ja aivan tylsä! Ja nuo kengät, itse en pukeutuisi sinne niin kuin 10-vuotias :)

Anonymous said...

Minusta mekko on oikein nätti, ehkä hieman yksinkertainen, mutta silti todi kaunis. Ei kyllä linnan juhliss a paljoa etikettiä katsota, koska monella taisi näkyä varpaat. Eikös Anni Sinnemäellä ollut viime vuonna hame ja paita??! Kuinka etiketin mukaista tuo sitten on.?

Anonymous said...

Et pääsisi tuolla mekolla edes sisään! johonkin koulun pikkujouluihin voisi kelvata.

Lue etiketti ensin ennen kuin edes suunnittelet :)
(pitkä iltapuku joko avonainen tai olkaimet, ei lyhyitä minimekkoja joissa sääret näkyvät, halkio saa olla, ei sandaaleja, korkokengät, ei saappaita, oikeita juhlavia koruja kultaa, hopeaa jne. eikä mitään rihkamakrääsää!)

kermakakkumekko said...

Joo noniin elikkä hei kaikille ja kiitos kommenteista!

Noniin auts, en tiennyt siitä etiketistä mitään, taino tiesinpäs, mutta en ajatellut sitä asuni tekemisessä. Painotan sitä, että koko homma oli todellakin toiveasu ja täysin fiktiivinen juttu.

Sisään pääseminen linnaan olisi muutenkin aika epätodennäköistä, sillä olen hehhe 14 vuotias. Siinäkin on jo tarpeeksi ihmettelemistä... :D

Olen kumminkin iloinen, että sanotte asiat suoraan ja ainakin nyt opin, minkälainen pukeutumisetiketti linnaan tulee laittaa. Että jos kutsu joskus tulee, niin ainakin teidän ansiostanne tiedän, miten pukeutua! :D

Kiitos! Kohta tulee uusi luukku!

Anonymous said...

älkää nyt kaikki nöyryyttäkö kommenteillanne pientä kermakakkumekko-parkaa. minkäs sille voi, jos ei sellaista perusasiaa muodista tiedä kuin pukeutumisetiketti. x'''D

ei kun ihan tosissaan siis, aika nolo homma neiti hyvä. etkö OIKEASTI tiennyt, ettei linnaan laiteta tuollaisia kledjuja? kuinkas monta cocktail-mekkoa ja ballerinaparia siellä näkyi.... NIINPÄ.

niin asiallisesti ja tietäväisesti kirjoittelet muodista ja leijut kaikella mahdollisella muotiin liittyvällä, muttet tiedä pukeutumisetiketistä paskaakaan. ou jeah beibii olet niin uskottava.<3

kermakakkumekko said...

zöppölin: Ei pieni kermakakkumekkokaan voi tietää kaikkea.. ;>

Anonymous said...

Kermakakkumekolle pitää nostaa hattua, ikäväkun kesti kaikki ikävät kommentit. Tarkotan, että otit asian tosi hyvin vastaan. :)

Anonymous said...

En jaksa enää tästä pukukoodihommasta selittää kun se tuli jo AIKA hyvin käytyä läpi :D mutta hyppäsi se mullakin heti silmään ;)
blogi on muuten ihan hyvä mutta välillä ehkä vähän lapsellinen ja mistään tietämätön, mutta totta, oot vasta 14v... Suosittelen Anonyymille Cottonia! Ihan paras blogi ja tiuhaa postausta!

kermakakkumekko said...

anonyymi: Kiitos! :)

anonyymi: Joo hyvä homma!

Anonymous said...

tämä ja cotton ovat lempi blogejani., jatka samaan malliin, älä välitä ikävistä kommenteista, paitsi jos ne ovat rakentavia. olet ihana! :>

Anonymous said...

mikä on cottonin osoite?? ja vielä se että ei kai Luxurious oo vaihtanut et sinne pääsee vain tietyt????? :( YHYYY

Anonymous said...

........en pääse sinne........... TYHMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!