Saturday, August 11, 2007

Sooorryy

On ollut aivan kaauheasti kiireitä ja muita joten en ole ehtinyt päivitellä. Koulukin alkaa taas parin päivän päästä (nouu)! Nyt pitää nauttia viimeisistä aurinkoisista kesäloman päivistä! On tullut taas ostettua yhtä sun toista, mutta moni on kirpputorilta hankittu. Tässä tulee:


Tämä yllä oleva mekko on siis hietsuntorilta hintaan 4 €. En ollut tuosta farkku-yläosasta ihan varma, mutta kukkakangas oli söpöä ja tykkäsin mekon pituudesta (se on minimekko).

Nämä kengätkin ovat hietsuntorilta. Persikan väriset korolliset kengät olivat 20 senttiä. En niitä muuten olisi ostanut, mutta hinta houkutteli. Piparin väriset olivat Red Shoen kengät ja maksoivat 4 €. Niissä on lättäpohja. Ajattelin omella niihin rusetit, kun muuten on vähän tylsän näköinen kenkä..

Ja kyllä, vaikka sanoinkin, että en enään printtipaitoja osta, niin tähän oli pakko sortua. oversize-paita H&M:n miestenosastolta hintaan 14,90€. Se on Organic Cotton-mallistosta ja sen printit eivät ole niitä tavanomaisia nasevia tekstejä, vaan se on tuollaista koukerokuvio-tekstiä.



Sama ylläoleva paita toistui myös päivänasussani. Sen kanssa mustat legginssit ja mustat (Hiekka-kuorrutuksen jälkeen harmaat) peeptoet. Laukkuna Zaran hapsulaukku ja kädessä H&M:n miestenosastolta nahkainen käsikoru (taisi olla sama kun g0ssipgirlin Marylla) hintaan 2,90€.









6 comments:

noir sur blanc said...

Kengät ovat söpöjä ja eihän tuollaista noin hienoa printtipaitaa vain voi jättää kauppaan :D

Anonymous said...

Hieno käsikoru ;) Niinkuin on asusikin!

Anonymous said...

Kauhea mekko. Minusta muuten tuntuu, ettei sinulla ole yhtään omaa tyyliä vaan ostat kaikkea vain sen takia että se on muotia.

Anonymous said...

hahaa taas olen käpelöinyt samoja tavaroita kanssasi, ihastelin meinaan tuota printtipaitaa juuri h&m:n miestenosastolla =D printtipaitojen ostolakossa olen tosin minäkin, joten sinneppä jäi.

oikein söpöjä kenkiä olet löytänyt!

kermakakkumekko said...

noir sur blanc: Kiitos ja ei todellakaan voi! :D

mary: Voi kiitos! ;)

anonyymi: Minusta se on kaikessa outoudessaan kiva! Haha no en ehkä omista täydellistä omaa tyyliä 13 vuotiaana, mutta erilaisista muoti-ilmiöistä lemppareita poimimalla alkaa varmaan se oma tyyli pikku hiljaa muotoutua. tai sitten tyylini on se, mikä on muotia! ;D

preciousgirl: hehe hauska juttu! :D Ja kiitos! :)

Anonymous said...

persikan väriset kengät on namit<: