Sunday, August 12, 2007

Pocahontas is my style-idol

Edellisessä postauksessa käsittelin erilaisia tyylejä ja nyt aion kertoa enemmän lemppari-tyylistäni boheemista "intiaani"-tyylistä. Siinä olennaisinta ovat mokkasiinisaappaat ja -laukku, kahvin sävyt, kastanjan sävyt sekä kaikki muut lämpimät värit kuuluvat tyyliin.Virkattua, punottua ja hapsutettua materiaalia voi löytää sekä vaatteista että asusteista. Itse omistan jo hapsulaukun Zarasta, mutta samantyylisiä hapsutettuja mokkasaappaita en ole nähnyt missään. Muuta hapsutettua asustetta en varmaan ostaisi, sillä tyylissä voi helposti mennä liian pitkälle: ei kannata olla hapsutettu päästä varpaisiin ja hiuksia ei ehkä kannata sulilla koristella. Toisaalta sulat voisivat toimia esimerkiksi korvakoruissa. Harkiten kuitenkin! Mokka-asusteiden kanssa sopii loistavasti boheemi kukkamekko minissä tai pitkässä mallissa. Myös erilaiset ruskean sävyiset samettiliivit voivat toimia. Hapsulaukkujen sijaan lookkiin käy myös ns. tilkkulaukku, jossa on erilaisia kangas- tai nahkapaloja ommeltu laukuksi. Kaiken kuuluisi olla luonnonmateriaaleista tehdyn näköisiä, koruista kenkiin. Tähän alle keräsin kaikkea intiiani-tyylistä. Kyseistä tyyliä voi tavata mm. Sienna Millerin tai Elin Klingin päältä. Jos et täyspäiväiseltä intiaanilta silti halua näyttää, tästä tyylistä voi napsia lemppareita myös minimaalisesti; normaalin oversize T-paita&legginssit-asun voi piristää yksinkertaisesti mokkahapsusaappailla! Mitä mieltä sinä olet boheemi-intiaani-tyylistä?




13 comments:

Ria said...

olen itsekkin yrittänyt löytää mokkahapsu-saappaita, muttei mistään ole löytynyt :/ täytyy jatkaa etsintöjä niin kauan kunnes löytyvät. niinkuin tuolla edellisessä postauksessa sanoinkin, olen aivan hullaantunut tästä inkkari/-boho-tyylistä <:

Styledrop said...

Itsellänikin haussa mokkahapsusaappaat. Harmittaa, kun ostanut silloin joskus asosin alesta muutamia kk:sia sitten, kun ihastuin niihin. Minulla on kyllä ruskeat mokkaiset pitkät laced up-saappaat, että korvaavat hieman tätä puutetta:)

Milja said...

En oikeastaan itse innostu juuri ollenkaan. Inkkarivaikutteisuutta oli pinnalla joskus ala-asteaikoinani, ja kaikenmaailman hapsut ja sulat antoivat yliannostuksen. Tykkään enemmän naisellisista tyyleistä.

Jenni said...

Minulla on ihanat matalavartiset mokkahapsusaappaat, jotka kyllä valitettavasti ovat parin käyttövuotensa aikana jo hieman kärsineet (toinen hapsunauha on melkein lähdössä irti ja toisen kengän vetoketju reistailee). Rakastan kuitenkin popojani niin syvästi, etten raaski luopua niistä. En tiedä olisiko korjauttaminenkaan kannattavaa, ainakaan taloudellisesti. Ehkä käyn suutarilla kyselemässä.

Pidän itse kyllä tästä boheemista tyylistä, mutta koska olen aika kameleontti, minulle käy melkein minä vain. :D

Lise said...

Tykkään inkkarityylistä, mutta sitä ei saa olla liikaa! Muutama yksityiskohta/asu riittää näyttämään hyvältä :)

dolce said...

Hapsusaappaat olisi aika ihanat! Muuten en inkkarityylistä niin välitä..

Lise said...

Katso blogini uusin merkintä, toivottavasti et Rockin' Girl Bloggeria ole ennen saanut :)

Anonymous said...

Taisit ja näköjään saada tollasen kunniamainintahommelin, mutta saat silti toisen, koska oot kuitenkin ehdottomasti yks lemppareibloggailijoistamme :--)

Anonymous said...

Sait minulta Rockin' girl kunniamaininta-merkin, löydät sen tämän päivän postauksestani <;

Anonymous said...

Vähän useammin saisit kyllä päivitellä..

kermakakkumekko said...

kiitos kommenteista!

Vika anonyymi: Niin valitettavaa kun se onkin; nyt on alkanut koulu ja en todellakaan viitsisi viettää kaikkia aurinkoisia ja lämpimiä päiviä sisällä dataillen. Minulla on muutakin elämää.. Huonompien säiden koittaessa tulee taas aktiivisemmin!
:>

Anonymous said...

Todella hyvä postaus, jota olisi hauska lukea. Minä pidän paljonkin intiaanityylistä, varsinkin niiden tyylisistä koruista. Hapsullisia asusteita minulla ei tosin ole, ja huonosti Suomen oloihin soveltuvan mokan sijasta käytän ihan kunnon nahkaa. Jotkut trendikkäät sulkakorut olisivat siisti syksyksi.

Olen muutenkin kiinnostunut intiaanien historiasta ja kulttuureista - nytkin olen parhaillaan lukemassa Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehin-nimistä historiikkia.

kermakakkumekko said...

dixillusions: Kiitos paljon kommentistasi! :)