Tuesday, July 31, 2007

Päivänasu

Nyt on vähän kiire, joten en ehdi tekemään sen kummempaa postausta, kun päivänasu. Eli siis tänään päälläni on kirpparilta hankittu, muistaakseni euron tai parin verran maksanut, silkkinen, luonnonvalkoinen minimekko. Sen kanssa pääläni on H&M:stä viime syksynä ostettu piiitkä ja pehmoinen, vaaleansininen villatakki. Sitten vielä harmaat Espritin legginssit ja vaaleansiniset Converset, jotka eivät kyllä harmi näy nyt kuvassa. Lakkuna "riisipallo"-laukku. Tiiedän, että legginssit ovat aivan hirveässä rutussa! :D

2 päivän päästä takaisin Helsinkiin!










15 comments:

Anonymous said...

Ihana seinä tuolla taustalla.:D Kiva asu, vaikkakin mekko näyttää aika lyhyeltä.:D

Anonymous said...

Mikä mekko? Musta toi on vaan tavallinen T-paita...

Anonymous said...

Nyt tuli huti. Legginsit eivät istu, lörpöttävät todella rumasti. Värimaailma asussasi on liian vaalea ja siitä puuttuu täysin särmä. Hyi olkoon. Rakastan yleisesti legginsejä, mutta tällä kertaa saat ne näyttämään isän vanhoilta pitkiltä kalsareilta. Ihan kuin olisit vanhainkodin yöpuvussa. Hyi olkoon!

Anonymous said...

Tuo leggingsien löysyys saa ne tosiaan näyttämään kalsareilta. Eikä (ihana) neuletakki pelasta leggingsit-t-paita-yhdistelmää yöasumaisuudelta.

Iinu said...

tuo neuletakki on jotain niin ihanaa. söpö, kevyt ja jotenkin keijumainen. aivan ihana.

Anonymous said...

Nää on nyt kyl aika kauheet vaatteet.

kermakakkumekko said...

Haha juu tiedän, että legginssit eivät xs-koostaan huolimatta kuvassa oikein istu ja muistuttaa jotain pappakalsareita. Mutta ei se minua haittaa, minusta tuo asu on kaikesta outoudestaan huolimatta kiva. Miksi muuten sitä pitäisin... kiitos rakentavista kommenteista! :D

dolce said...

Tuo laukkusi on söpö!

Anonymous said...

Nyt tuli huti.


näin mäkin ajattelin. mutta muuten oot onnistu hyvin.

Anonymous said...

Tosiaan muuten suloinen asu, mutta nuo leggingsit on vähän laimeat ja isot tuohon asuun. Ehkä mustat olis sopineet paremmin ja antaisi jonkinlaista särmää niin kuin anonyymi tuossa sanoikin. Mutta pääasia että kantaja tykkää :)

Anonymous said...

Olen aina ollut sitä mieltä, että sinun päivänasusi ovat olleet aivan upeita, mutta minusta tämä ei jotenkin kuuluu niiden joukkoon. Ei sillä että asu olisi toivottoman epäonnistunut, mutta tätä katsoessa ei vaan tullut sitä "ai että kuinka ihana asu sillä onkaan"-fiilistä. Jotenkin värimaailma turhan harmaansininen, voi johtua siitä.

diamond said...

Mainitsin sinut jutussani, toivottavasti ei haittaa :)

kermakakkumekko said...

Kiitos kivoista ja rakentavista kommenteista! Totta, asu ei ehkä ollut minun tyylisenin ja siihen olisi sopinut minunkin mielestä paremmin mustat legginssit. :)

kermakakkumekko said...

ja Diamond: Ei haittaa! :D

Anonymous said...

ihana riisipallolaukku :--D