Monday, June 11, 2007

Maanantai



Tänään maanantaina minulla oli saippuakuplia puhaltaessani H&M Trendin paita ja Onlyn shortsit. En Tigin Bead Head Brunette Goddessia sen kalliista hinnasta (n. 21-22 € ?) (mutta varmaan hyvästä laadusta) raaski ainakaan vielä ostaa, joten tyydyin vaihtoehto kakkoseen; SunSilkin bruneteille suunnattuun shamppooseen. Kerron sitten myöhemmin miten toimi.. :)

17 comments:

Anonymous said...

Hmm pakko nyt sanoa, että nuo sunsilkin tuotteet ovat myrkkyä tukalle, sisältävät niin paljon silikonimössöä että pitemmän päälle tukka kuivuu kamalaksi korpuksi. Jos jotain hyvää ja kohtuullisen halpaa haet, niin Goldwellin ruskea shampoo (olisiko ollut nimeltä love brown) on todella hyvä ja maksaa n. 13 e : >.

++ Söööpö asu hih

c said...

Olen samaa mieltä edellisen kanssa siitä että jos on mahdollista, niin yrittäisi välttää hiustenhoito tuotteita jotka sisältävät silikonia, ja käyttää (tietysti kalliimpia) laadukkaampia tuotteita. Lopputulos näkyy hiuksissa. Kaiken hyvän lisäksi noita ns. kampaamotuotteita ei tarvitse käyttää yhdellä pesukerralla yhtä paljon kuin ns. marketin shampoita -> purkin sisältö kestää pidempään !
suloinen ja kesäinen asu :)

Anonymous said...

Minun mielestä sunsilk on ollut ihan hyvää hiukselleni.
Hiukseni ovat perhmeät ja kiiltävät...

noir sur blanc said...

Minä en osaa sano nyt oikein mitään noista hiustuotteista, mutta kysyisin, että liittyykö tuo iso sitruuna mitenkään niihin vai onko se vain "koristeena"? :D

kermakakkumekko said...

noir sur blanc: Juu ihan koristeena.. heh voisi saada sellaisen käsituksen, että toinen päivänostos oli sitruuna 8D

setsu said...

Minä olen itse elänyt siinä uskossa, että Sunsilk ei sisältäisi niin paljoa silikonia kuin esim. joku Garnier, jota vältän kuin ruttoa.

Täytyypä silti kai yrittää vaihtaa toiseen shampooseen, minä kun olen ylineuroottinen hiusteni suhteen.

Minulla muuten oli joskus tuota Sunsilkiä mitä ostit, en voinut käyttää sitä kun en sietänyt sitä "tuoksua".

Anonymous said...

SIIS EIKÖ SULLA OO MUUTA ELÄMÄÄ KUIN KÄYDÄ VAAN SHOPPAILEMASSA? OOTKO VÄHÄN NOLIFE????? MIETI NYT KUN TUHLAAT SATOJA EUROJA VAATTEISIIN KUUKAUDESSA!!!!!!!!!!! HULLUA. VOISIT KYLLÄ LAHJOITTAA NE RAHAT KÖYHILLE AFRIKKAAN KUN NIILLÄ ON NÄLÄNHÄTÄ. IHAN OIKEESTI. AJATTELE NYT JOILLAKIN EI OLE RUOKAA JA PIENI KANGASPALA PÄÄLLÄ JA SÄ VOISIT ANTAA NIILLE RUOKAA JA VAATTEITA MUTTA TUHLAAT KAIKKI ITSEESI. OOTKO VÄHÄN ITSERAKAS???? OOTKO?????EN SANO ETTÄ KAIKKI RAHAT PITÄSI LAITTAA AFRIKKAAN MUTTA SUURIN OSA. KYLLÄHÄN SITÄ ITSELLEKKIN MUONAA PITÄÄ SAADA JA VAATTEITA KIRPPIKSELTÄ.MINÄPÄ ANNAN SINULLE OHJEET UUDEN ELÄMÄN ALOITTAMISEKSI:

1.ÄLÄ OSTA ENÄÄN YHTÄÄN VAATEKAPPALETTA,PAITSI JOS ON PAKKO,KUN VANHAT MENEVÄT LIIAN PIENIKSI/RIKKI, NIIN EI MUUTA KUIN KIRPPARILTA HAKEMAAN.ÄLÄ EDES KUVITTELE ASTUVASTI JALALLAKAAN HOOÄMMÄLLE!!!!!!!

2.ÄLÄ KÄY MÄKKÄRILLÄ SYÖMÄSSÄ,ELÄKÄ MISSÄÄN RAVINTOLASSA. KYLLÄ KUULEE HERENEROKALLA JA NÄKKÄRILLÄ JA LUOMUHEDELMILLÄ PÄÄSEE PITKÄLLE.

3.ÄLÄ UNELMOI MISTÄÄN DESING-VAATTEISTA/LAUKUISTA, VAAN UNELMOI NÄLÄNHÄDÄN POISTUMISESTA KOKO MAAILMASTA

4.LAITA SUURIN OSA VAATTEISTASI VAATEKONTTIIN JOTTA VAATTEESI VIEDÄÄN AFRIKKAAN!SIELLÄ NIISTÄ OSATAAN TODELLA ILOITA. SÄ OOT VAAN TOLLANEN: "JOO OSTIN 200 E TÄNÄÄN VAATTEITA KAUPPAAN JÄI VIELÄ MUUTAMA PITÄÄ KÄYDÄ HUOMENNA KATTOON".OLET TYYTYMÄTÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5.LAITA KAIKKI YLIMÄÄRÄINEN RAHA KIRKON ULKOMAANAPUUN JA NÄIHIN KRIISINUMEROIHIN!!!!!APUASI TARVITAAN TODELLA.

Anonymous said...

Hehheh huh... :) No enivei... Mietin kanssa tota Sunsilk-juttua, onko niissä ihan kauheesti silikonia vai? Oon joskus käyttäny Garnieria, mutta se ei sopinu mun hiuksille ollenkaan ja nyt oon käyttäny Sunsilkin niitä vaal. vihreitä purnukoita (uusia kai). On ollu mun mielestä tosi hyviä ja hiukset pysyny kunnossa... Hm.

Anonymous said...

:D Aika hauska tuo yksi anonyymin juttu tuossa

kermakakkumekko said...

anonymous 1. : Hmm.. itse nyt ainakin vuoden SunSilkin hiustuotteita käyttäneenä olen huomannut, että hiukseni voivat todella hyvin ja ovat paksut. Mistä muuten tiedät että siinä shampoossa on enemmän silikonia kun toisissa? :) Ja kiitos. :D

shoi: minusta se tuoksui taas hyvälle, vähän kuin piparille :D

anonymous 2. : Kiitos vinkeistä, minä.. ööm tulen muistamaan ne :)

muma: minäkin olen käyttänyt juuri niitä vihreitä purnukoita.. :D Ja hyvässä kunnossa hiukseni ovat pysyneet.

plop plop: :D

Anonymous said...

Mua ärsyttää toi sun nimimerkkis. mä inhoon ku ihmiset yhdistelee tollei ei yhtään toisiinsa sopivia sanoja nimeks. ihan sama ku olisit yhditäny mansikkamuotihilloruusuleipä. Kuulostaa tosi juntilta!

c said...

itse en ole koskaan sunsilk-tuotteita käyttänyt, enkä tiedä sisältävätkö silikonia, mutta juuri esim. nuo aiemmin mainitut garnierit ovat todella huonoja. Aiemmalla kommentilla en tarkoittanut että sunsilk-ostoksesi olisi huono, kiva että olet löytänyt tuotteen/sarjan joka sopii sinun hiuksillesi, sehän on kuitenkin pääasia :)

Anonymous said...

maapähkinähillo-voileipä :

Olen kyseisellä alalla (hiusalalla) ja kyseistä tuotetta vältellään kuin ruttoa : >.

Anonymous said...

SIIS OIKEESTI OTTAKAA TOI JUTTU TOSISSAAN. AIKUSTEN OIKEESTI. USKALTAKAA KATSOA TOTUUTTA SILMIIN,LAPSET

Anonymous said...

näytät 90 luvun alun pikkulapselta.
että iu.

Anonymous said...

Haluan sanoa Muotipupulle vaikka asia ei minulle kuulukaan:

Maapähkinähillo-voileipä on esim. jenkeissä ihan yleisesti käytetty yhdistelmä, melkeinpä klassikko. Ne sanat siis liittyvät toisiinsa. Jos tarkoitat Kermakakkumekkoa, niin sitä pitäisin lähinnä vertauskuvana jollekin vaaleanpunaiselle tylliunelmalle :)

Entäs Muotipupu? Miten muoti ja pupu liittyvät toisiinsa?

Lisäksi haluan sanoa anonyymille, joka vouhottaa rahan lahjoittamisesta Afrikkaan:

Ymmärrän kyllä ajatuksesi ja kunnioitan sitä täysin, mutta ei kellään pitäisi olla mitään asiaa mennä sanomaan kenellekään, miten rahansa käyttää. Anna ihmisten elää omaa elämäänsä ja tee itse samoin.

kermakakkumekko said...

muotipupu: Hmph.. se saa sitten ärsyttää, minä siitä tykkään ja en sitä muuta! Olen kuitenkin pahoillani, jos se ei kaikkia miellytä! ;<

c: jep jep :)

anonymous 4. : Ok :D No sinähän olet sitten ammattilainen näissä hiusjutuissa! :D

anonymous 6. : Ehkä näytän, ja ehkä olenkin.. :P

anonymous bitch: Hihi sinähän olet vastannut jo näihin kommentteihin! Hyvä hyvä kun joku muukin oikoo näitä kommenttikiemuroita! :D Kiitos!