Friday, June 1, 2007

Joo joutui armas aaaika ja suuviiii suuloooineeen...

Kevätjuhla-asuni perustui puuterin värisestä mekosta, johon lisäsin mustia yksityiskohtia tuomaan sähäkkyyttä. En todellakaan hakenut mustilla kynsilläni mitään gootti- tai punkkari-lookkia, mutta minusta se olisi näyttänyt tyhmälle jos ei olisi ollut kynsilakkaa. Ja jos oisin laittanut ajankohtaista pinkkiä lakkaa, kokonaisuus olisi aika hempeä ja tylsä. Lisäksi minulla oli mustat H&M-peeptoet ja äidin käsikoru. Meidän koulussa oli niin, että tänään oli kevätjuhla ja huomenna mennään hakemaan todistukset. Aika urpo järjestelmä, mutta minkäs sille voi :).




9 comments:

Kiki said...

Mekko on niin suloinen :D!

Anonymous said...

Kiva asu. Teksti on kuvassa kivasti toteutettu:) Meidänkin koulussa on ihan samanlainen järjestelmä, turhauttavaa kun pitää huomennakin herätä vielä aikaisin..

Anonymous said...

tosi soma mekko!
En tajua oikeesti porukkaa, jotka leimaa kynsien värin perusteella :D Mullakin oli mustat kynnet kevätjuhlissa ja ne toi kivan säväyksen mekkoon kun muuten oli niin valkonen :)

Jenni said...

Mekko on todella söpö ja mielestäni mustat yksityiskohdat tuovat kivasti särmää kokonaisuuteen. Vaikka kyllä muutama täti saattaisi vetää voileipäkakut väärään kurkkuun nuo kyntesi nähdessään. :D

Anonymous said...

Ihana kollaasi. Nätti mekko ja ihanat mustat asusteet :)

Anonymous said...

Ainiin ja, erinomaista kesälomaa!!

Anonymous said...

Tosi onnistunut look minun mielestäni! Mustat kynnet ovat makeet!

kermakakkumekko said...

Kiitos tosi paljon kommenteista. Hyvää kesälomaa teille kaikille! :)

Anonymous said...

Mulla on noi samat Hemmin peeptoe-ballerinat, ne on ihanat! <3 Näyttää hyviltä mustien varpaankynsien kanssa.