Friday, April 6, 2007

Muoti-kirja-arvostelu

Tässä pieni kuvaus ja arvostelu 3 erilaisesta muotikirjasta.

Victoria Beckham - that extra half and inch:

Kirja on hyvin paksu ja näyttäisi, että se on huolella kirjoitettu. On piirrettyjä kuvia, valokuvia ja paljon tekstiä. Siinä käsitellään KAIKKI The Body Shopin rasvoista äitiysvaatteisiin. Victorian kuvia kirjassa taitaa olla eniten, mikäs siinä jos itseään niin paljon rakastaa. Kirjassa opastetaan, mitä paitoja kannattaa ostaa ja mistä, eikä kaikki kaupat ole edes niin kalliita: kirjassa mainitaan jopa H&M ja TopShop.

Hyvää:
Sisältö on tyylikkäästi toteutettu ja kuvat ovat selviä ja värikkäitä. Pinkki kirjanmerkki nauha plussana!
Huonoa: Kansi saattaa näyttää hiukan halvalle.
Huomioitavaa: Englanniksi.

Arvosana: 9





Karina Ericsson Wärn - CHIC:

Kirja pistää heti silmään pinkillä sävyllään, missä ikinä se onkin. Mahtava ensivaikutelma. Sisältö senkun vaan paranee: kauniita kuvia, selkeää tekstiä, loistavia vinkkejä.
Kirja on suunnattu uutta vaatevalikoimaa hankkiville naisille: Aloitetaan alusvaatteista ja lopetetaan asusteisiin. Chic kertoo kaiken (ja vielä suomeksi!), mitä vaatekkaapissa pitää olla, jos haluaa näyttää tyylikkäälle. Siinä myös annetaan shoppailijoille vinkkejä ja vaateiden hoito-ohjeita. Asukokonaisuus-kuviakin löytyy.

Hyvää: Ihana kansi, ihana sisältö. PERUS VAATEOPAS-KIRJA, JOKA KAIKILLA PITÄISI OLLA.
Huonoa: Vanhemmille naisille suunnattu (25-30.v)
Huomioitavaa: Suomeksi.

Arvosana: 9,5




Linda O' Keeffe - KENKÄ:

Kirja pieni ja paksu. Joka sivulla on kuva ainakin yhdestä kengästä ja siinä käsitellään KAIKKI kengät Converseista Manolo Blahnikeihin. Kirjassa kerrotaan eri kenkien historiaa ja kommentoidaan mitä hullunkurisimpiakin kenkiä. Se ei kerro vaan korkokengistä, lenkkarit ja loaferitkin käsitellään, HYVIN LAAJA KENKÄ-KIRJA. Saatetaan myös kertoa, miltä mikäkin kenkä jalassa tuntuu. Sopii vallan mainiosti kenkä-friikeille ja ei-niin-kenkä-friikeille.

Hyvää: Hauska toteutus, kulkee hyvin laukussa mukana.
Huonoa: Toistaa hiukan itseään, ei mitään yllätyksiä.
Huomioitavaa: Suomeksi.

Arvosana: 9










No comments: