Monday, March 12, 2007

Onnekkaimmat kaksoset.

Mary-Kate ja Ashley Olsen tulivat maailmalle tutuksi jo vasta syntyneinä. He esiintyivät mainoksissa ja pienissä rooleissa jo ennen kuin osasivat edes puhua. Kun ikää alkoi olla jo vähän enemmän, tuli myös siskosten yhteisiä leffoja. Kirjojakin on ilmestynyt. Kaiken tämän lapsuuden uurastuksen jälkeen rahaa on kertynyt sen verran, että Mary-Katen ja Ashleyn ei tarvitsisi enään tehdä työtä. He ovatkin Amerikan rikkaimmat alle 20 vuotiaat näyttelijät. Tällä hetkellä he paistattelevat lehtien tyyli-sivuilla ja ovat tyyli-ikoneita.



He näyttivät lapsena ihan samalle, mutta kun ikää on tullut jo lisää, alkaa kummankin tyylit ajautua omille teilleen: Ashley on pitänyt blondin tukkansa ja hänen meikki on yleensä vaaleaa. Ashleyn tyyli on huoleton, mutta samalla tyttömäinen. Vaatteissa on paljon pastellin sävyjä. Mary-Kate taas on siskoksista se tummempi. Hiukset ovat ruskeat ja meikki tumma. Vaatteissa on hippi-henkisyyttä ja vaikka hän kävelisi ulkona jätesäkki päällään, hän saa sen jollain tapaa näyttämään tyylikkäälle.



(Kuvat: Google.fi)


6 comments:

diamond said...

itseasiassa MKkin on nykyään blondi :)

diamond said...

http://www.celebworld.org/003mkash3.html

Anonymous said...

Niin taitaa ollakin, pidän itse enemmän ashleyn tyylistä se on enemmän minun tyyliseni kuin mk.

Anonymous said...

ähh, suomen kieli..

Pinja said...

Olen tässä huomannut, että laitat usein kuvalähteeksi Googlen. Se on virheellinen juttu, koska eivät ne kuvat Googlessa ole - Google on hakukone, joka etsii netissä olevia asioita ja kuvia. Joten jos toimisit oikeaoppisesti, laittaisit lähteisiin alkuperäisen sivun, jolta olet kuvan ottanut. Tämä myös helpottaisi, jos joku haluaisi etsiä saman kuvan itselleen. 8)

Anonymous said...

garn numerous pointsa commends udrive sylvia rafiqen fretz frederick drivers figurative
lolikneri havaqatsu